Niin monta ihanaa eläinystävää piti edellisestä Korkeasaari-postauksesta karsia, että nyt on ihan pakko esitellä vielä muutama karvainen kaveri. Ja samalla haluaisin näiden kuvien myötä muistuttaa Korkeasaaren vuosikorttien arvonnasta, johon ehtii osallistua vielä keskiviikkoon saakka kampanjasivulla. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Afrikka-talossa oli monenmoista pientä vipeltäjää, kuten erilaisia pienikokoisia apinoita. Yllä oleva tyyppi on Keisaritamariini ja hän hurmasi tyylikkäillä viiksillään sekä punertavalla hännällään.

korkeasaari2

Pikkumangustit tiesin söpöiksi tyypeiksi jo ennestään, ne ovat jotenkin niin sympaattisia vipeltäjiä. Opas kertoi tapauksesta, jossa pikkutyttö oli vahingossa pudottanut rakkaan hattunsa mangustien aitaukseen ja se oli hävinnyt ihan salamana mangustien luoliin. Eläintenhoitajilla oli ollut melkoinen työ metsästää itkevän ipanan hattu takaisin saalistaan iloinneilta mangusteilta, ja kun se vihdoin saatiin takaisin, ei se ollut enää ihan entisellään. Mangustit ovat saaneet saalikseen kuulema myös kymmenittäin linssinsuojuksia. Kannattaa siis pitää huoli tavaroistaan eläinaitausten luona. :D

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Minua mietityttää onkohan pikkuinen Luna-kameli jo päässyt tutustumaan lajitovereihinsa, vai vieläkö hän hengaa itsekseen varikolla. Toivottavasti pääsee pian muiden joukkoon!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tässä minun ja Nooran Ylläkseltä hankkimat lemmikit esittelevät hienoa vuosikorttiani. Suunnitelmissa on Iinan kanssa suunnata Korkeasaareen uudelleen nyt keväällä katsomaan, jos siellä näkyisi jotakin söpöjä eläinpienokaisia. Jos sinäkin haluaisit itsellesi vuosikortin eläintarhaan, osallstu arvontaan TÄÄLLÄ. 

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat

Instagram