Mä en oikeesti hihkunut eilen turhaan, kun sanoin tehneeni äärettömän mahtavan ostoksen joka taipuu moneksi. Se todellakin taipuu. En siis ostanut vain yhtä vaatetta vaan sainmonta yhden hinnalla. Neule on tosiaan Objectin, Joka on saman Bestseller konsernin merkki kuin esim. Selected ja Vero Modakin. Objectia myydään mun havaintojen mukaan useimmiten Vilan myymälöissä ja sieltä tämän itsekin bongasin.

Olen aina valittanut miten hankala on löytää omalle budjetilleni sopivia neuleita joiden materiaalit miellyttäisivät tällaista nirsoa. Siksipä olinkin enemmän kuin ilahtunut, kun räpyläni tavoittivat rekistä mielenkiintoisen näköisen neuleen, jonka tuoteselostelappukin sai tyytyväisen hyväksyntäni: 70% bambua 30% puuvillaa. Materiaali on ihanan pehmoinen ja miellyttävä. Säikähdin hieman aluksi, koska normiväristäni mustasta oli vain koko S jäljellä. Menin kuitenkin rophkeasti ruskean version kanssa sovituskoppiin ajatellen, että kyseistä matskua voisi todennäköisesti värjätä. Tuijoteltuani itseäni ja neuletta hetken aikaa peilistä tajusin kuitenkin, että tuo neutraali hiekan sävy onkin mitä mahtavin lisä kaappiini.

Object kameleonttineule1

Object kameleonttineule2

Aloin toissayönä vääntelemään vaatetta päälleni ja totesin, että on heti syöksyttävä kameran eteen, koska pelkäsin unohtavani kieputukseni jo aamuksi. (Tuon samaisen uuden taidon unohtamisen pelon vuoksi olin lapsena tassutellut kaikki yöt ympäri kämppää opittuani kävelemään. Siinä on paha riski, että pää tyhjenee nukkuessa.) Kuvat on otettu yöllä puoli kolmen aikaan, joten annetaanpa sitten hieman anteeksi tuota naamaosuutta. :D

Neule on siis hihaton ja siinä on pitkät keskeltä yhteen ommellut etukappaleet, aivan kuten Miss sixtyn mustassa lempiloimessakin. Tässä nyt aluksi kaksi kuvaa keksimistäni käyttötavoista, mutta jottei kaikkea jännää paljastettaisi kerralla, laitan lisää kuvia myöhemmin tänään tai huomenna.

Mikäli joku tästä ihmeellisyydesstä innostui, niin kerrottakoon hieman infoa. Neuleen nimi on Waya Knit Wrap 46 NL ja merkki siis Object. Hintaa neuleella oli maltillset 49,95 €. Tarjolla oli neljää väriä: musta, tuo hiekan ruskea (edellisen postauksen kuva ei vastaa todellisuutta), siniharmaa ja sitten sellainen omasta mielestäni "ei minkään sininen". (En siis osaa nimetä kyseistä sävyä, se ei ole sähkönsinine, ei turkoosi, ei keskisininen, eikä mikään minun sanavarastooni kuuluva sininen. sellainen perus tylsä sininen. Mutta minun sanavarastoni onkin sinisten kohdalla huomattavasti punaisen sävyjä suppeampi.)

Jokohan kaikille lukijoille on mahtanut tulla selväksi, että rakastan moniulotteisia vaatteita, jotka ovat enemmän kuin ensinäkemältä uskoisi. Seuraavaksi lähden murun kanssa lounaalle ja ajettelin vetää päälleni mamman tekemän Marilyn neuleen, mutta normaalin tunikamallin sijaan taidankin laittaa sen ylösalaisin. :) (olisin linkannut teille sen neuleen, mutta en nyt kuolemaksenikaan muista milloin olen siitä kirjoittanut. Täytyy siis ottaa tänään poitkästä aikaa asukuva!)

Miltäs mun kameleontti vaikuttaa?

Kommentit (21)

1/21 | 

Kiitos kivasta blogistasi!

Kameleonttivaatteet on mahtavia! Onko Jolier One sulle tuttu vaate? Tai oikeastaanhan se on eräänlainen huivi, jonka voi pukea ainakin 56 eri tavalla - monikäyttöisyydessään kategoriansa huippu!

Veera

Olen tutustunut Jolieriin vain netissä, mutta saanut sen käsityksen, että tällaiselle tissevälle ja muutenkin pyylevälle mimmille se ei ehkä taivu kaikista parhaiten. Mut olis kiva päästä kokeilemaan livenä. :)

No niin minäkin luulin, varsinkin kun netistä ei oikein löytynyt kuvia siitä muiden, kuin hoikkien tyttöjen päällä. Tampereella sitä on yhdessä liikkeessä myynnissä, ja päätin kuitenkin kokeilla sitä (oon itse kokoa 42-44 ja myös aika tissikäs) ja yllätyin kyllä positiivisesti! Ihan kaikkia juttuja sillä ei pysty tekemään, mutta tosi paljon kuitenkin. Kerrankin "one size fits all" oli totta:)

5/21 | 

Mielenkiinnolla jään seuraamaan, mitä erilaisia komboja tuosta saa aikaan. :) Auttaisi varmaan tällaistakin mielikuvituksetonta otusta, jos olisi tuollainen monitoimivaate.

Veera

No kiitos kauheesti, mut täytyy kyllä sanoa, että se mahdollinen kuvissa oleva kauneus on photoshopista peräisin. Ei oikein raakakuvissa näyttänyt mimmi kauheen hehkeeltä, kun oli silmät turvoksissa ja kauheet silmäpussit. :D

8/21 | 

Minä olen aina luulluut että nämä monikäyttövaatteet näyttävät hyviltä vain mainoskuvissa ja oikeiden ihmisten päällä omituisilta nysväyksiltä, mutta tämähän on ihan mieletön!

ciica
9/21 | 

Ää, mäkin haluan jonkun kieputusvaatteen! Ia osti Tukholmasta American Apparelilta kanssa todella hienon putkilon, mutta tämä vaikuttaa vielä paremmalta. Ja minä tykkään toisesta kuvasta.

10/21 | 

Täytyy tulla ihan kiittämään, että oot jaksanu kuvailla näitä eri vaihtoehtoja tänne! Ostin Ginasta nimittäin vähän tuon tyylisen neuleen 5eurolla. Mietin ja pohdin sovituskopissa, että ostanko neuletta, jota en ees tiedä, miten pukea, mut sitten muistin nämä sun kuvat täällä!!! Hienoa!

Oon seuraillut sun blogia jo jonkin aikaa, ja tätä on aina yhtä mukava lukea. Sulla on jotenkin erilainen tyyli kirjoitella asioista kuin muilla ja osaat tuoda asiat hyvin esille. Plus sun tukka on aivan i-h-a-n-a! Jatkaa samaa rataa!

11/21 | 

Moi, sain Vilasta linkin sun blogiisi, kiitos vinkeistä. Olen itse väännellyt tuota neuletta myös, mutta en noin hyvillä tuloksilla. Minulle nimittäin saa myytyä aina kaiken, missä luvataan olevan monta eri käyttömahdollisuutta. Jolier one oli pakko ostaa heti viime kesänä ja tämä neule Vilasta oli ensisilmäyksellä mun vaate.

Veera

Voi apua! Mistäs ne oli Vilassa mun blogista tienneet? :D

Mut ei muuta kuin kiivasta vääntelyä peilin edessä, niin sieltä ne eri variaatiot löytyy! Se on loistovaate. :)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat

Instagram