Intoilin edellisen postauksen lopussa eilen tekemästäni hypersupermahtavasta ostoksesta. Asiaa enemmän valottavat kuvat ovat vielä keskeneräisinä photoshopin pyörteissä, joten joudutte tyytymään epämääräiseen teaseriin alla olevan kuvan muodossa. Ihmetyttääkö ketään se, että kerrankin olen hankkinut kaappiini jotain muuta kuin mustaa tai harmaata? Minua ehkä hieman kummastuttaa ja etenkin, kun rakastan uutukaistani palavasti sen väristä huolimatta. Tai ehkä juuri sen takia.

Kerrottakoon sen verran yksityiskohtia, että kyseessä on neule. Ja se on olomuodoltaan täydellinen kameleontti. Olen niin kovin innoissani ja ihmeissäni, kun onnistuin löytämään omalle kukkarolleni sopivasta liikkeestä neuleen, joka vastaa materiaalivaatimuksiini. Materiaali on sekoitus bambua ja puuvillaa. Ei  siis tippaakaan vihaamaani akryylisontaa tai muita epämääräisyyksiä. Ostopaikka: Vila, merkki: Object, hinta: 49,95 €. Lisää kuvia, siitä miksi kaikeksi tuo pehmeys taipuukaan, luvassa viimeistään huomenna. Nyt sitä vielä vähän ujostuttaa.

Object neule

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat

Instagram