Vilasta ostamani monitaitoisen neuleen vaiheita olette saaneet lukea ja katsella menneinä päivinä jo näistä kahdesta postauksesta. Nyt vuorossa kuvien muodossa pari variaatiota lisää. Samasta aamuyöllä räpsitystä sarjasta nämä kuin aiemmatkin kuvat.

objectB4

objectb3

Intoilin edellisessä postauksessa mamman huppuneuleesta (tunikasta) ja ilahduinkin todella kovasti, kun tajusin, että tämäkin kameleontti taipuu hupuksi. Mä alan olla kovasti sitä mieltä, että tarvitsisin kipeästi tuon saman neuleen myös mustana. Onneksi koko oli loppu, muuten voisi kiusaus käydä liian suureksi.

Kommentit (4)

5/4 | 

Minähän olen vannoutunut kirpputori-ihminen ja muutenkin kaikin puolin varaton, mutta nyt ei voi promoamissesi seurauksena muuta kuin silmät suurina tapitta tuota vaatekappaletta ja kahlita itsensä tuoliin ettei mene sitä ostamaan. Ruokaankin pitäis riittää rahaa. Nii kerta.

....vaan on se kyllä niin ihana. Rakastan monitoimivaatekappaleita. Ehkä saisin huijattua itseäni irti kahleista sen verran että livahtaisin ulos iiiiihan hetkeksi.

Hmmmm.

Veera
6/4 | 

No täytyy sanoa, että tämän ostaessaahan sais ikään kuin monta vaatetta yhden hinnalla, että sen varjolla se vois olla aika hyväksytty hankinta. :D

7/4 | 

i couldn;t agree much more with the college thesis statement! also, weblogs which are created enjoy a rocket scientific discipline blueprint will change readers away fast. They may status for sure keywords, but in the lengthy run no one can examine it!

8/4 | 

I want to say "Way to go." on this article. I really enjoyed all the useful information you included in your content. It's engaging and solid data that is obviously researched and well-written. Thank you.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat