Asukuvia on viime aikoina ollut blogissa esillä melko harvakseltaan sillä pukeutumisinspiraation puute vaivaa vahvasti edelleen enkä todellakaan ole päässyt sisään kesäpukeutumisen saloihin. Tänään kuitenkin jopa tuttu kenkäkaupan myyjä pisti merkille, että näytin omassa mittakaavassani kuulema yllättävän kesäiseltä. En ollutkaan mustissa päästä varpaisiin, vaan vaalensin kokonaisuutta paljaana paistavilla säärillä joiden sävyä kuvailisin sanalla  pakastekalkkuna ja hiekansävyisellä t-paidalla. Mikä varsinainen kesäkissa minusta siis kuoriuituikaan! :D

090610B

hame/Lindex, t-paita/GT, trikooloimi/Ellos, sandaalit/Vagabond

Taskullinen vetoketjuhame on uusin vaatehankintani ja kotoisin Lindexin nettikaupasta. Fyysisestä putiikista oli tuo suurin koko loppu, joten siksi piti pistää tilaus vetämään. Kauhian mukavan näköinen ja tunoinen hame noin niin kuin mutten, mutta tajusin heti aamulla pihasta lähdettyäni, että sitä ei ole tehty pyöräilyä silmällä pitäen. Mutta onneksi on pyöräilyshortsit vakiovarusteena hameen alla. Ei muuta kuin helmat kirjaimellisesti vyötärölle ja satulaan! Mä kyllä vannoin, et mun pukeutumisessa ne pyöräilyshortsit saa pysyä ihan piilossa, mutta työmatkalla oli siis pakko niitä lahkeita ohikulkijoille vilautella. Mut hei, kaikilla tosipyöräilijöillä on tiukat trikoot.

Hame olisi paljon funktionaalisempi mikäli tuo vetoketju avautuisi myös alhaalta ylöspäin. Silloin voisi vain hieman rivosti raottaa helmaa edestä auki ennen pyörän päälle nousua. Kyseinen toimenpide nimittäin olisi hurjasti huomaamattomampi kuin keskellä katua suoritettava helman kauttaaltaan ylös rullaaminen. Mutta pikku vikahan tuo nyt on muuten kivassa hamosessa. Kunhan vaan en unohda laittaa niitä pyöräilyshortseja alle. :D

Haha, arvatkaas muuten mitä. Mun muru on aika liikkis. Kun mä tulin tänään töistä, niin se oli pistänyt mulle ihan oma-aloitteisesti nauhalla Liviltä tulleen "Joka kropan uimapukuvinkit"-ohjelman. "Kun mä ajattelin, että sua kuitenkin kiinnostaa." Ja oikeassahan se oli. Mä olen tainnut jauhaa uikkarikriisejäni sillekin melkoisesti. Pitää kattoo ohjelma huomenna, et millasta uikkaria ne suosittelee mimmille mallia valas. Vai annetaanko siellä vaan suoraan porttikielto yleisille rannoille. ;D

PS: Minulla on Kirppispaikka  Porin Sisätorilla sunnununtaihin saakka. Eilen rakas ystäväni Ence kantoi oman kirppiskassinsa kekoon ja paikka 17 onkin nyt täytetty meidän molempien vaatteilla. Siellä on nyt siis tarjolla myös pienempiä kokoja omien 42-44 kamojeni lisäksi. Hop hop, ostoksille sieltä!

Kommentit (3)

1/3 | 

Hitto kun en ole tulemassa poriin päin, olisin niin mieluusti halunnut päästä hiukan shoppailemaan pöydällesi, nimittäin käytän itsekin samoja kokoja! (Pakko mainita että näytät kuvassa ihan samperin pitkältä ja laihalta!)

2/3 | 

Mistä olet löytänyt pyöräilysortsit, siis niin lyhyet, että ne jäävät pettoon lyhyen hameen alle? Mulla ne vilkkuu sieltä helmasta..näyttää tyhmältä.

Veera

Gina Tricotista ostin omani hintaan 5,90 €. Aiemmin mulla oli käytössä vanhat lentopallon pelishortsit, mutta kävivät vähän ahtaiksi. Ja toisekseen niiden takapuolessa luki Pori Energia joten tuulenpuuskan sattuessa sai ohikulkijat nauraa. :D

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat

Instagram