Viime päiviin on mahtunut tasan kaksi ajatusta koskien vaatteita, mutta ne ovatkin sitten toistuneet joka päivä. Ensimmäinen ajatus on, että "mä niiiin rakastan näitä saappaita! Miten mulla saattoi käydä sellainen kirppismunkki?!" ja toinen, että "en halua enää koskaan käyttää mitään muita housuja!".

Olin pitkin talvea harmitellut, kun jouduin muhimaan noita pari kesää sitten hankkimiani rentoja Vero Modan housuja kaapissa, koska mitkään kengät eivät passanneet noien vajaamittaisten ja löysien lahkeiden kanssa, mutta lauantainen kirpparisaalis mullisti tilanteen. Lyhyet lahkeet paljastavat maihareiden varsia juuri sopivasti ja yhdistelmä näyttää omaan silmääni juuri sopivan särmältä.

110310

Housujen rentojen ja ulkonevien taskujen vuoksi niiden kaveriksi eivät passaa normaaliin lookkiini kuuluvat pitkät topit, joten on pakko opetella taas tuollaisiin lyhyisiin (tai siis normaalimittaisiin) puseroihin. Outoa, mutta noiden housujen vuoksi kestön mitä vain. InWearin trikoopaita on muhinut kaapissa pari vuotta käytämättömänä, mutta tänä aamuna sain selkeän vision, että kyseinen väri olisi kuin tehty tuon housut+maiharit alaosan kanssa.

En oikein osaa pukea sanoiksi, mikä mua tässä yksinkertaisessa asussa viehättää. Kenkien ja värien yhdistelmä tuo kevyttä army-fiilistä ja maskuliinisuutta, kun taas paidan leikkaus puolestaan on hyvin naisellinen. Juuri hyvä balanssi omaan makuuni. Saattoi ehkä löytyä uusi lemppari työasu! Jokin tässä kokonaisuudessa itse asiassa muistuttaa mua teini-iän kamppeistani. Silloin univormuni oli löysät reisitaskuhousut yhdistettyinä tiukkoihin yläosiin ja jykeviin kenkiin. Samaan aikaan sitä kai halusi näyttää nätiltä tytöltä ja piittaamattomalta jätkältä. Ehkä tämän päivän vaatteet ovatkin siis vain hieman päivitetty versio lukioikäisen Veeran lempiasusta. Ei ihme, että tuntui niin kotoisalta.

Kommentit (7)

Iris
8/7 | 

Onpa hyvännäköinen asu! Tunnistan siinä myös jotain itseäni, vaikka muualla kuin kotona ollessani pukeuden pääosin ihonmyötäisiin housuihin. Mutta noi on ihan mainiot! Tuommoset kelpuuttaisin ihan hetimiten käyttööni! Sääli, että olet hankkinut ne jo hyvä tovi sitten.

Kelpo univormu ei-niin-muodollisin-töihin :)

Veera
9/7 | 

onneks mulla on just sellanen ei-niin-muodollinen-työ. Pentuja kuvatessa ryömii pitkin studion lattioita, niin mieluiten pitää melko rentoja kamppeita. :)

10/7 | 

Heh, ihan samanlaisia tuntemuksia mulla on ollut tässä viime aikoina. Ei ihme, että ne vaatekaapin vanhat kamppeet taas ilahduttaa, kun ollaan jälleen muodillisesti siellä meidän teinivuosissa. ;) Nimimerkillä kavoin juuri porukoiden vintiltä pitkän samettikoltun ja hieman neliökärkiset biker-nilkkurit. :D

Veera
12/7 | 

mulla on pari sellaista teiniaikojen vaatetta joiden kohdalla harmittaa vuosien tuomat kilot. Olisi ihana vielämahtua lemppari reisitaskuhousuihin ja mamman Italisat tuoma CK:n mesh paita olis kans kova juttu. Muuten ovat kyllä ihan onnellisesti vintillä laatikoiden uumenissa enkä ysäri vaatteitani sellaisenaan kaipaa. :D

13/7 | 

Hyvännäköinen ja toimiva kokonaisuus on kyllä! Ja paluu menneisyyteenkin on ihan jees niin kauan, kunhan se ei kohdistu allekirjoittaneen neonväristen nappiverkkareiden villitykseen joskus... monta vuotta sitten :D .

Ps. Onkohan muuten mahdollista, että sut olis voinut bongata lauantaina illalla Vaakunasta? Joku hyvin paljon näköisesi immeinen siellä ainakin kovaa vauhtia viiletti ohi, ja minä kohteliaasti vain tuijotin ja tuijotin ja mietin, että hitsi, onpas siinä tutun näköinen tyyppi. Vasta tänään aamulla aloin sitten yhdistellä palasia päässäni, ja tajusin, kenestä mahdollisesti saattoi olla kyse :D .

Veera
14/7 | 

no saatoitpa hyvinkin minut bongata, sillä pyörin amarillo-vaakuna akselilla johonkin lähemmäs kahteen saakka. :)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat