Mä olen elossa! Pukkasipas se tuo kesäloman viimeiset hetket ja sen jälkeen maailman kaamein työviikko melkoisen blogipaussin, mutta nyt mä olen takaisin linjoilla. Palasin tosiaan viime viikolla takaisin töihin ja se olikin sitten melkoista rytinää, kun Porissa oli samaan aikaan meneillään Suomi Areena ja Jazzit.

Kamerareppu melkein juurtui selkääni olkaimien hinkatessa kainaloni ruvelle ja neljä päivää lähes tauotta kädessä pysytellyt kamera kipeytti oikean ranteeni ja kyynerpääni sekä pahoinpiteli hartiani perunapelloksi. Nyt ei tekisi mieli ihan hetkeen tarttua koko vehkeeseen, mutta eipä ole paljon vaihtoehtoja. Että sinne se kesäloman tuoma rentoutunut hyvä olo katosi kuin tuhka tuuleen yhden ainoan hullun työviikon myötä. Onneksi sitä lomaa on vielä yksi viikko jemmassa syksyä varten.

Kaikenmoista tuli tässä parin viikon aikana mistä haluaisin ehtiä tänne kirjoittamaan, mutta tänään olen ollut vielä niin väsymyskoomassa, että ei irtoa hirveän syvällistä. Kaivelinkin tuolta luonnoksista MouMoun minulle heittämän kenkäpostaushaasteen ja vastailin sen kysymyksiin. Jospa tästä pikku hiljaa taas selviäisi henkiin ja pääsisi takaisin tähän bloggaamisenkin rytmiin!

   -teksti sisältää mainoslinkkejä- 1. Viimeisimmät ostoksesi, mistä? Uusimmat hankkimani kengät ovat täällä blogissakin jo monesti esillä olleet räväkät United Nuden Block Pump -nimiset korkkarikaunokaiset jotka tilasin Spartoolta.   2. Lempiparisi? Apua, tää on kyllä ihan sikavaikea kysymys. On ihan mahdotonta nimetä yhtä ainoaa lempiparia, mutta ehkäpä menneen kevään ja kesän aikana eniten itseäni ilahduttaeet kengät ovat olleet Bronxin leopardikengät, jotka tuntuvat piristävän lähes asun kuin asun. Mukavuutensa vuoksi useimmiten arkisin jalkaan eksyvät kengät ovat näin kesällä Gaborin ballerinat ja kylmempään vuoden aikaan Cloun bikerit.     3. Kenkämalli, jota inhoat? En uskalla sanoa oikein mistään, että suoranaisesti inhoaisin, sillä sitä aina yllättää itsensä muuttamalla mieltään. Näin kävi itselläni esimerkiksi kiilakorkojen kanssa. Mutta sellaiset kitten heelillä varustetut slingbackit ei kyllä innosta minua. Vaikkakin toki minulta itseltäkin yhdet sellaiset löytyy ja olen niitä jopa käyttänyt. Kyseessä on mamman 60-luvun kengät jotka ovat harvinaisen kauniit oman kategoriansa edustajat.   4. Kuinka paljon olet valmis maksamaan uusista kengistä? Tähän mennessä kipurajani on ollut n. 200 € tienoilla, mutta voisin kuvitella jossain tilanteessa maksavani todella mahtavista kengistä n. 400-500 €.   5. Kuinka kauan käytät yhtä kenkäparia? Eihän tällaiseen ole mitään yhtä vastausta. Tällä hetkellä kauimmin käytössä ollut kenkäpari on kymmenen vuotta vanhat Onyxin punaiset nahkanilkkurit, jotka ovat loistavasti kestäneet kaikki nämä vuodet niin kulumista kuin minun kenkämaun vaihteluakin. Joskus taas jotkut hetken mielijohteesta ostetut jalkineet ovat voineet menettää hohtonsa jo muutaman käyttökerran jälkeen. Mutta rakkaimmat kengät käytän tietysti aina niiden hamaan loppuun saakka.   6. Voisitko ostaa samanlaiset kengät kuin kaverillasi on? Ei tuota ongelmaa.   7. Millaisilla kengillä käveleminen on mukavinta? Mä jaksan kaikista parhaiten lompsia ajan myötä omaan jalkaan täydellisesti muotoutuneilla nahkaisilla bikereilla, joissa kanta on pari senttiä muuta pohjaa paksumpi. Cloun nilkkurit ovat juurikin tällaiset. 8. Oletko kesäisin ulkona ilman sukkia ja kenkiä? Ihan avojaloin en hirveän paljon uskalla hillua, mutta sukat nakkaan pois heti ballerinakelien alettua joskus toukokuun alussa. Sukat kiskon takaisin jalkaan vasta joskus syyskuussa. 9. Jos saisit ilmaiseksi millaiset kengät tahansa, mitkä ottaisit? Olen jo vuosia haaveillut Vivienne WestwoodinPirate bootseista, mutta en ole vielä saanut aikaiseksi niihin sijoittaa, joten ne voisin ottaa, jos joku haluaisi kengillä lahjoa. Väristä en tosin ole vielä ihan varma. Mietin vaaleilla remmeillä varustettujen musien ja noiden Spartooltakin löytyvien kauniin ruskeiden välillä. Pitäisköhän sitä oikeesti nyt alkaa oikein tavoitteellisesti säästämään noihin Westwoodeihin, kun ovat jo niin kauan mieltäni kalvaneet..

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat

Instagram