Joku täysin käsittämätön aivotoiminnan katkos kesken ostosreissun pisti minut tarttumaan johonkin ei-mustaan, ohueen ja heti rypistyvään tekeleeseen ja viemään sen mukanani sovituskoppiin. Viisi minuuttia ja -10 € myöhemmin rakkauteni tätä itselleni täysin uutta sävyä kohtaan oli sinetöity. Tähän hiekkaan haluan hukkua.

120411_asu3B

120411_asu2B

120411_asuB

farkut/H&M, paitapusero/Lindex, bikerit/Clou, kaulakoru/Lindex (Anni, mä oon matkipelle!! viimeinen kipale ja maksoi 2 €!), lehmälaukku/siskon vanha, kello/ukin vanha

Ulos lähtiessä kuorrutin kokonaisuuden tietenkin rakkaalla nahkarotsillam joka toi kokonaisuuteen lisää tuttua ja turvallista mustaa. Töihin kävellessä minulle tuli pillifarkuissani, solmitussa paitapuserossani ja taaksepäin kammatussa tukassani jotenkin todella kasari-olo. Yllätyksekseni sekin tuntui vain mukavalta eikä yhtään pelleltä.

Kommentit (6)

Niina
8/6 | 

Todellakin upea sävy paidassa, vau miten hyvin sopii sulle! Pehmentää heti ilmettä ja antaa sellaisen lämpöisen tunteen tuollainen väri, ihana kerrassaan. Ei siis hassumpi hairahdus tuollaisen ostoksen osalta ;) Ja kasarimeininki on vain plussaa! ;) (sanoo hän, joka on syntynyt kolmisen kuukautta 80-luvun puolella, hahhaah :D)

11/6 | 

Onpa pirteän näköinen! Adjektiivi jota en olisi uskonut käyttäväni mustan ja hiekan yhdistelmästä. :D Mutta toimii! :)

12/6 | 

aivan mahtavasti sopii toi väri ! varsinki ku hiuksissaki on vähän ruskeeta raitaa ! oot muutenkin upee nainen!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014