Kerroin jo aiemmin juoksennelleeni viime viikon torstaina ympäri Helsinkiä eri firmojen pressipäivillä. Yksi itseä kovasti kiinnostanut kohde oli Bestsellerin showroon ja siellä erityisesti Junarosen rekit.

Jos jollekulle Junarose ei ole vielä tuttu merkki, niin kyseessä on tanskalaisen Bestsellerin kesällä täällä Suomessa myyntiin tullut XL-merkki. Tutumpia Bestsellerin brandeja ovat varmasti esimerkiksi Vero Moda, Vila ja Only, mutta toivotaan, että tuo Junarosekin leviäisi kunnolla kauppoihin ympäri maata.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kuvailin showroomilla joitakin tulevan kevään Junarose-uutuuksia. Mallisto on jälleen mukavan laaja ja sieltä löytyy vaatteita moneen erilaiseen tyyliin. On kuoseja ja värejä, vaaleita romanttisia sävyjä, denimiä monessa muodossa ja jotain myös itseni kaltaiselle tummien sävyjen ystävälle.

Tuosta ekan kuvan takista tuli muuten ihan mieleen yksi plussabloggajakollega... 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nyt kun olen päässyt vähän sinuiksi vaaleanharmaan kanssa, niin tuo eläinkuosinen tikkitakki rupesi värän kiinnostamaan..

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Useammastakin mekosta löytyi edellä näkyvien kaltaisia helmikirjailtuja yksityiskohtia.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Itseäni kuitenkin kiinnosti kirjailujen ja värikkäiden kuosien sijaan tylsästi musta, valkoinen ja harmaa.

JUNAROSE2

Hieman hairahduin ihailemaan värikkäitäkin painokuvioita, sillä jokin tuossa yllä olevassa mekossa viehätti.

JUNAROSE1

Denimin ja sinisen eri sävyjen ystäville (itse en heihin kuulu) on keväällä luvassa paljon kaikkea kivaa!

JUNAROSE

Aiemmissakin näkemissäni mallistoissa huomioni ovat erityisesti kiinnittäneet Junarosen monet hienot takit eikä asiaan tullut poikkeusta tälläkään kertaa. Myös kaikista suurimman vaikutuksen itsseni tehnyt vaatekappale oli tällä kertaa takki ja voi pojat kuulkaa millainen takki...OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ehkä joku maailman täydellisin ja mahtavin nahkarotsi! Sovittelin tuota ihanuutta päälleni ja huokailin pökertyneenä. Niin pehmeä, niin sopiva, niin ihana. Takki on tulossa myyntiin tammikuussa, mutta Suomessa sitä oli menossa ainoastaan Järvenpäähän. Pitänee siis itse väijyä nettikauppaa sillä silmällä, jos sattuisi tammikuussa olemaan rahaa (n. 250 €) tuon hankintaan. Oih ja voih. Näen rotsista unia.

Kommentit (1)

Tara
2/1 | 

Upea tuo nahkatakki!

Se mikä Junarosessa risoo, on hinnat. Miksi, oi miksi, samat rytkyt maksaa Vero Moda -merkkisinä paljon vähemmän. Ei sitä kangasta NIIN paljon enempää mene. Esim. Gavina-takki Junarosella maksaa 129,95 ja sama takki Gianna-nimisenä Vero Modalla 69,95. :(

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat