Jos mietit mielessäsi suomalaista maisemaa joulupäivänä, niin ihan ekana ei ehkä tule mieleen sateenkaari. Mutta niin vain tänään lounashetkemme täällä Himoksella kruunasi lahden takana upeana ja voimakkaana hehkunut sateenkaaari ja sen himmeä kaksonen. Se ihastutti ja ihmetytti koko joulunviettojengiämme lapsista vaariin ja kamerat ja kännykät lauloivat. Instagramin puolelta löytyykin kuva, missä näkyy myös yksi sateenkaaren päässä sjannut aarre. :D

Ollaan siis joulunvietossa harvinaisen isolla jengillä, kun paikalla on minun ja Tommin lisäksi minun vanhemmat ja molemmat siskoni perheineen ja yhdellä siskon mukuloista on jo omakin perhe. Meitä on täällä siis 12 aikuista ja 2 lasta. Ei olla koskaan ennen vietetty joulua näin isolla minun perheen porukalla. 

Ruokaa on neljän päivän reissulle roudattu niin paljon, että pärjättäis täällä pari viikkoa. Pelkästään juustoja löytyy enempi kuin perusmarketin juustohyllyltä. Perus joulumeininki siis. Syömisen lisäksi ollaan sitten lähinnä lilluttu terassin isossa poreammeessa ja vaan oleiltu. Nytkin mua odottaisi poreammelillumiset, sillä kävin aiheesta melko tiukkasanaisen keskustelun äsken kummipoikani kanssa hänen vaatiessa mua kylpemään: -Jos et heti tuu mun kans poreammeeseen, et oo enää mun kummitäti!, - Mulla on kummitodistus, eikä sitä voi multa viedä, - No sit mä revin sen todistuksen! 

Joulun parhaat lahjat ovat olleet pian kahdeksan täyttävän kummipoikani mielestä kännykkä ja 2-vuotias isotätitettäväni puolestaan on aivan onnesta sekaisin saamastaan jääkiekkokypärästä. Valtsu onkin edustanut valkoinen Bauer päässään jo aattoaamun lahjojenjaosta saakka. 

Jottei mun kummitädin asemani olisi vaakalaudalla, on vissiin pian vaihdettava uikkarit ja lähdettävä joukon jatkoksi altaaseen. Leppoisaa joulua kaikille!

 

Kommentit (5)

Veera
Liittynyt2.9.2015
7/5 | 

Sori, mä en nyt ehdi syventyä tohon sun kommenttin, koska vietän täällä tätä perhejoulua.

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Vierailija
8/5 | 

Keskittyisit joulun viettoon vaikka yksinäsi etkä näihin turhanpäiväisiin kommentteihin mukavassa blogissa :D

Jos ei ole hyvää sanottavaa ni...
9/5 | 

Oiskohan "en ole katkera, mutta kumminkin" sopiva nimimerkki sinulle

Vierailija
10/5 | 

Jospa itse keskittyisit joulun viettoon :)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat