Mulla on kyllä ihan mahtava mies. Ilman Tommin hääräilyä ja panostamista ei meillä varmasti näyttäis lainkaan joululta, mutta mun ollessa viime päivinä töissä on tuo muru pyöräyttänyt peruna- ja punajuurilaatikot, leiponut taatelikakun ja siivonnut kämpän. Minun tehtäväkseni jäi tänään äidiltä saadun pellavapöytäliinan ja -lautasliinojen silittäminen. Riisipuuronkin tuo rakas nousi aamulla keittämään ja herätti minut vasta kun se oli valmis. Ja tuossa se nyt paketoi viimeisiä lahjoja ja yritti äsken korjata minun kaatamalla hajoittaman jalkalampun. Mä en voi ymmärtää mitä mä olen tehnyt ansaitakseni rinnalleni tuollaisen tyypin. Mut ihanaa, että se on tuossa ja osoittaa rakkauttaan ja välittämistään pitämällä minusta huolta niin monella tavalla. Samanlainenhan tuo mies on ihan joka päiväisessä arjessakin, mutta nämä sen jouluhommailut tuntuu kaikki vielä ihan ekstralta, kun tuntuu, että itse en ole ehtinyt ja jaksanut tehdä juurikaan mitään. Voi sössönsöö nyt tätä lässytystä, ehkä pitää vaan mennä nyt vähän pussailemaan tuota arjen ja joulun sankaria.

Mulla on vapaata vain tämä ja huomispäivä ja tapanina on jo edessä paluu toimitukseen, mutta se passaa mulle erittäin hyvin, sillä töissä on kivaa! Mutta otan mä tässä nyt hetken rauhallisesti. Ottakaa tekin!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat

Instagram