Päässä ei liiku mitään kauhean syvällistä sanottavaa, mutta muutaman eilen napatun kuvan haluaisin kuitenkin kanssanne jakaa. Ja arvaattekos lainkaan millä vehkeellä olen näitä kuvia nappaillut.. :)

Intoilin tästä jo eilen, mutta hihkutaan nyt vielä hieman lisää, mulla on VAATEHUONE!! Niiiiiiin siistiä. Muita parannuksia entiseen kämppään verrattuna on mm. pistorasia kylppärissä (ei tarvii enää föönata tukkaa makkarissa),  astianpesukone (ehkä pienin jonka oon koskaan nähnyt, mutta kone kuitenkin) ja hemmetisti isompi jääkaappi (kaksi hyllyä vaihtui viiteen!). Aikamoista.

Muru on saanut koota melkoisia palapelejä viime viikkoina. Jyskistä eilen haettu lipasto kirvoitti miehen huulilta melkoista mutinaa. "Tämä kuva ei kyllä todellakaan voi pitää paikkaansa!", "Nämä reiäthän on ihan väärässä kohtaa", "tämän ohjeen rinnalla Ikean ohjeet tuntuu jopa järkeviltä". Mutta tuli siitä lipasto.

Kävin kirppareilta keräilemässä erilaisia metallikippoja ja -kuppeja meikkien säilytystä varten. Luomivärit asuvat nyt kakkuvuoassa ja meikkikynät ja siveltimet suolasirottimissa joista heivasin kannet mäkeen. Nämä kolme astiaa kustansivat yhteensä huimat kaksi ja puoli euroa.

Kokonaiset yhdeksän euroa sen sijaan sijoitin upeaan vuodelta 1953 peräisin olevaan Euroopan karttaan. Loistavassa kunnossa oleva kartta koristaa nyt työ-/vierashuoneen seinää. Huoneen sisustus taitaakin taipua hieman koulumaiseen suuntaan, sillä kartta saa kaverikseen vielä 1,50 maksaneen vihreän liitutaulun ja omasta lukiostani kotoisin olevan vanhan puisen lääkekaapin. Kuvia varmaan niistäkin kunhan saadaan ripustettua seinälle asti.

Koko tämä lomaviikko on tullut puuhailtua kämppää pikkuhiljaa kuntoon, mutta siitä huolimatta esimerkiksi olohuoneessa näyttää edelleen tältä. Kiva pikku kaaos.

Seepra haukkas mua päästä.

Tämän parempia asukuvia ei eilisen illan vaatteista muistikortille tarttunut, mutta kai siitä näkyy kaikki oleellinen. Mustat Wienin-reissulle hankitut housut saivat kaverikseen Marimekon läpikuultavav pellava-viskoosineuleen, joka on nähty aiemmin mm. täällä. Paidan alla vilahtelevat jättimäiset hinkkini sekä niitä verhoavat Fantasien simppelit olkaimettomat liivit joita hehkutin viime kesänä kokonaisen postauksen verran. Voin suositella edelleen.

Ja mitkäs mulla onkaan jalassa... taisin jokin aika sitten mainita joutuneeni pyörtämään jotain aiempia puheitani. Vagabondin aleista vinkatessani, kun kirjoitin muistaakseni, etten tarvitsisi enää lisää mustia open toe -nilkkureita, mutta kuinkas sitten kävikään. No mut hei, korfut neljälläkympillä, ei siinä paljoa enää pystynyt kuuntelemaan järjen ääntä, vaan askeleet vaan veti suoraan kassalle. En suostu katumaan.

Loppuun vielä eilisen iloisin kuva. Kohtuullisen leveähkö hymy tytöllä. :)

Kommentit (6)

9/6 | 

Voi että nämä sun postaukset on nykyään joka kerta ihania! Hyvää mieltä ja paljon pusuja. Kiva nähdä että olet Onnellinen isolla oolla! :)

Tiina
10/6 | 

Kartat on kyllä hienoja! Olen itse vähän salaa haaveillut karttapallosta. Mielessä välkkyy muistikuva omilta ala-asteajoilta: puujalustalla oleva vanhanaikainen karttapallo. Oli jo silloin 80-luvulla aika antiikkisen näköinen. Sellaisen kun jostain löytäisi!

11/6 | 

Näiden kahden postauksen perusteella minäkin rakastan uutta kämppääsi! Iski pienoinen sisustusinnostus... :D

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat

Instagram