No missäs sitä bloggaaja nappaisikaan laadukkaammat asukuvat kuin vessan oven edessä kehnossa keinovalossa! Ollapa siisti ja rauhallinen luonnonvalostudio, ja sitä luonnonvaloa! No mutta se tästä olosuhdenarinasta, kyllä näistä kolttu erottuu ja kenkien ihanan kimalluksen voitte kuvitella.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nämä rätit siis eiliseltä, kun kestitsimme päivällisvieraita. Kotona kun hiippailtiin, niin ei mulla oikeesti mitään kenkiä ollut jalassa, mutta jos olisi tuossa asussa pitänyt eteistä pidemmälle poistua, niin paljettiset herrainkengät olisivat oleet varsin oiva valinta.

Jos jotain olen elämässäni reilussa kolmessakymmenessä vuodessa oppinut, niin se on se, että useamman ruokalajin syömistä varten kannattaa pukeutua joustaviin materialeihin. Tai ainakin valita superkireiden housujen pariksi niin pitkä paita, että ähkyjen jälkeen avattu sepalus jää piiloon.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

mekko-Marimekko/kashmirneuletakki-Peter Hahn/sukkikset-H&M Mama/kengät-RAS/korvikset-Uhana Design

Vyötärön ympäryksen räjähdysmäisestä kasvusta saatiin todisteita esimerkiksi viime perjantaina, kun suuntasimme raskaana olevan ystäväni P:n kanssa ravintolaan. Meiltä lähtiessä hän tuskaili, että "olisi pitänyt ottaa se raskausvatsalle sopivampi takki.. tää parka alkaa olla ihan siinä ja siinä, että meneekö kiinni.." No, toistaiseksi rotsin vetskarin puolet vielä ylsivät yhteen, mutta toisin oli kuulkaa puolitoista tuntia myöhemmin.

Pöydästä noustessamme P kysyi veikkaustani, että mahtaako takki vielä yltää vatsan ympäri. "No niin oli pinkeetä touhua jo aiemmin, että ei kyllä enää ton äskeisen pihvin jälkeen onnistu!" Tulosveikkaus meni ihan oikein ja siinä sitten repeiltiin ihan huolella sen vetskariäherryksen tiimoilta. Ei kuulkaa toivoakaan. Väliin jäi useampi sentti. Pihvi + jäätelöpallo olivat se viimeinen niitti.

Meidän eilinen kolmen ruokalajin menu olisi myös voinut aiheuttaa itselleni ongelmia vääränlaisella asuvalinnalla, mutta oman elämänviisauteni mukaisesti pukeuduin herkuttelun sallivaan joustavaan trikoomekkoon. (Marimekon mekko nähty aiemmin mm. TÄÄLLÄ) Päivällisen kellonajankin olin valinnut viisaasti siten, että väliin jäi riittävän monta tuntia sohvalla makaamiseen ja sulatteluun ennen illan treenejä. Hyvää ruokaa, kivat vaatteet ja kamalat treenit, niistä oli loistava sunnuntai tehty!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat