-sisältää mainontaa-

Pukeuduin viime lauantaina baariin lähtiessä mustaan minimekkoon. Jalkaan kiskoin pitkän aikaa kenkälaatikossa levänneet Bronxin korkonilkkurit joiden kanssa tuli joskus hummailtua paljonkin.

Minimekko, korkkarit, pikkuinen clutch ja jotain roikkuvaa korvissa. Kyseessä oli siis kaikinpuolin juuri sellainen asu, jossa olen heilunut kaupungin yössä kerran jos toisenkin. Tällä kertaa peiliin vilkaisu toi kuitenkin epävarman olon. Yhtäkkiä olinkin jotenkin hirmuisen ahdistunut korkojen ja lyhyen helman paljastavasta yhdistelmästä. Oli pakko laskeutua korkojen päältä vaihtamalla paljettikuorrutteisiin herrainkenkiin.

Tätä on sattunut viime aikoina jo useammankin kerran. Kaappini ovat piukassa ihania korkokenkiä ja tahtoisin kovasti niitä käyttää. Kerta toisensa jälkeen huomaan kuitenkin vaivaantuvani siitä naisellisen keinuvasta askelluksesta jonka korot aikaansaavat.

En tiedä mistä vaivaantuneisuus johtuu ja toivon sen todellakin olevan ohimenevää. Sillä olipa olo korkokengät jalassa millainen hyvänsä, en osaa olla himoitsematta kaikkia naisellisia korkkarikaunottaria.

Esimerkiksi viime viikkoina olen kerta toisensa jälkeen huomannut palaavani tiirailemaan yhteistyökumppanini Spartoon valikoimista monia näyttäviä juhlakelpoisia kips kops -kenkiä. Olen ihastunut erityisesti noihin kuvissa näkyviin Irregular Choicen upeisiin Baby beauty -nilkkureihin. Kuinka upeasti nuo paljetit kimaltaisivatkaan pikkujoulupirskeiden tanssilattialla! Tai kuinka viettelevältä tuo eläinkuosi näyttäisikään pikkumustan kaverina.

Mutta, mä yritän nyt olla järkevä ja vakuutella itselleni, että kekkerikorkkarit ovat ehkä viimeinen asia mitä minä tarvitsen. Syitä siihen on mm. A) Mulla ei taida olla edes kummoisia pikkujoulubiletyksiä tiedossa. B) Mulla on tuolla vaatehuoneessa varmasti ainakin kymmenen paria korkkareita joita en edes muista omistavani. C) Mä kuitenkin vaihtaisin ulko-ovella lähtiessä matalampiin.

Eli nyt koitan oikeasti jättää tällaiset ihanuudet ihan vaan ajatuksen tasolle, ja jatkan vaan kaikkien järkevien ja käytännöllisten talvisaappaiden tiirailua. Lupasivat nääs luntakin ihan justiinsa Ikävä olis paljettikorkkareilla liukastella sohjossa. Kyllä mä ihan varmasti kohta uskon itse näitä vakuuttelujani ja unohdan nämäkin kaunottaret.

Mutta toivottavasti nuo ihanuudet pääsevät varastosta hyvään kotiin ja ihaniin juhliin. Minun majatalossa ei nyt vaan yksinkertaisesti ole heille sijaa. Nyyh.

Kommentit (7)

Kaista
10/7 | 

Auttaisiko korkkariahdistukseen kontrasti, joka toimisi samaan tapaan kuin minimekko + herrainkengät -yhdistelmä? Siis herraintyylinen asu siisteine housuineen ja huikeat korkkarit? Sopivan dramaattinen meikki ja korustus juhlan tuntua tuomaan.

11/7 | 

en tiedä. Vois kyllä koittaa. nyt sä itse asiassa ujutit mun päähän sellaisen mielikuvan, joka tekis ehdottomasti mieli toteuttaa. :)

Anonyymi
12/7 | 

Johtuneeko hillittömästä painon noususta? Onneksi kuitenkin uskot, mitä peilikuvasi sinulle kertoo.

13/7 | 

Joo, onneksi uskon mitä peilikuvani kertoo. Se nimittäin kertoo, että lyhyet helmat ja korkkarit pukevat mua edelleen hillittömästä painonnnousustani huolimatta. Kaikkien ihmisten fiilikset, kuten esim tämän kertainen epävarmuuteni korkoja kohtaan, ei ole sidoksissa painoindeksiin.

14/7 | 

On pakko sanoa, että aivan ihanat kengät! Itsekin himoiten kurkkinut Irregular Choicen kenkiä, koska niissä on sitä jotain. Toivon todella, että pääset pienestä "kammostasi" eroon ja sitä myöten korkokenkien ihanaan maailmaan muutenkin kuin kaappien somistajina! :)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat

Instagram