- Mainosyhteistyö-

 Nyt tässä jalkojen huutaessa väsymystään ja suuren kivuliaan vesikellon tykyttäessä päkiässäni onkin sitten hyvä jälkiviisastella, että olisi sitten kuitenkin pitänyt ottaa reissuun mukaan ne absolutely mukavimmat kesäkenkäni eikä yrittääkään kaupunkimaratonia millään muilla jalkineilla. Rakkaat Gaborin niittiballerinat, kunpa olisitte olleet mukana Tukholmassa hyväilemässä jalkojani!

Ostin nuo huippuballerinat vuosi sitten ja hehkuttelin niiden ihanuutta jo silloin. Yksi kesä siis kengillä jo tallusteltu, tänäkin keväänä jo kuukauden verran ja rakkauteni kenkiä kohtaan on vain kasvanut. Toisin kuin lättänämmissä ballerinoissa näissä jalat eivät kantojen ilmatyynyjen ansiosta väsy lainkaan niin helposti. Lupaan siis  itselleni, etten enää ikinä reissaa ilman niittipalleroitani!

Bongasin Spartooltakin pari versiota samasta Gaborin kenkämallista. Jos siis etsit mutkattomia ja mukavia jokapaikan kenkiä kesäksi, niin jalkani suosittelevat näitä oikein lämmöllä.

Jos tuo niittiballerinoista jäljellä oleva harmaa väri tuntuisi yhtään enempi omalta, tilaisin välittömästi omille kengille sisarukset! Saisivat vielä älytä tehdä samanmoiset punaisena. Ehkä mun pitää alkaa kerätä adressia asian puolesta. :D

Kommentit (12)

13/12 | 

Oih, Gaborin kenkien mukavuutta <3 Ostin itselleni Gaborin saappaat, jotka olivat jo sovittaessa kuin unelmat! Odotan innolla syksyä, että saappaat saa jälleen aktiivikäyttöön.

16/12 | 

Miten noissa kengissä on koot, ovatko niukkaa vai reilua mallia?

Tarvitsisin itsekin kesäksi hyvät, kävelyyn soveltuvat, balleriinat, ja minua tuo harmaa värikin houkutteisi.

17/12 | 

nuo omat ballerinanin ovat sellaista G-sarjaa, joka on jotenkin ilmeisesti hieman normaalia tilavampi ainakin tuolta varpaiden kohdalta. Itselläni on käytössä koko 4 1/2 ja ne ovat ainakin ihan loistavat hieman lättänälle 37 jalalleni.

20/12 | 

Kiitos vinkistä Veera! Popot läks tilaukseen (mustat). Meinaan jalat huusi hoosiannaa 6 päivää Berliinissä. Siellä yksiä Gaboreita kokeilin, mutta ei löytynyt oikeeta kokoa. Yhden Gaborin korkkarit aikoinaan ollut, toimi hyvin varmaan 4 vuotta. Ne tuli käveltyä puhki :D

22/12 | 

Mun jalat tekee kuolemaa aina kaikissa kengissä, paitsi lenkkareissa.. Mukavat balleriinat on mulle tuntematon käsite. Kävin tutustumassa Spartoon sivuilla Gaboriin, mutta hinnat ei tällä hetkellä ihan sovi yhteen mun kukkaron kanssa :/ ehkä mä vielä joku päivä törmään balleriinoihin/korkkareihin, jotka ei tapa mun jalkoja (:

23/12 | 

voi eii! mukavien kenkien löytäminen saattaa kyllä joskus olla työlästä. :P Pitää vaan sovitella ja sovitella niin kyllä ne hyvät yksilöt löytyy. Mutta etenkin korkkareissa se tahtoo olla kyllä niin, että oikeasti hyvästä lestistä joutuu hieman pulittamaankin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat

Instagram