Kaupallinen yhteistyö - Marks & Spencer

Vaikka olenkin blogannut jo vuosikausia, en ole kovinkaan paljoa tavannut lukijoitani satunnaisia ylläritörmäämisiä lukuunottamatta. Siksipä olikin ihan hirmuisen mukavaa viettää pari viikkoa sitten päivä Marks & Spencerin Tyylin löytöretki -tapahtumassa Hämeenlinnassa ja viettää aikaa stailattavaksi saapuneiden Heidin, Sinin ja Veeran kanssa. Näiden mahtavien mimmien lisäksi tuli vielä moni juttelemaan myymälässä pyöriessänikin. Tällaisten kohtaamisien kautta sitä vasta ihan oikeasti konkretisoituu se, että en kirjoittele täällä ihan vain itselleni.

Vietimme tietenkin melkoisesti aikaa sovituskopeissa M&S:n henkilökunnan kantaessa sovitettavaksi asun jos toisenkin. Kaikille haluttiin löytää päälle vaatteet, joissa olisi jotakin itselle uutta, mutta ilman, että fiilis on liian vieras. Vaatteiden sovituksen lomassa ehdittiin jutella pitkät pätkät niin vartalotyypeistämme, ulkonäköpaineista, pukeutumisetiketeistä kuin pehmoisista kotiasuistakin. 

Tapahtuman juontajana toimi ilopilleri Marianne Harjula ja mukana meiningeissä ja stailattavana oli myös huippu-uimari Emilia Pikkarainen. Tuo Emilian päällä nähtävä mekko nähtiin päivän aikana useammankin naisen yllä ja se oli hauska huomata miten erilaisille vartaloille sama leninki passasi.

Marks & Spenceriltä löytyy vaatteiden lisäksi myös hyvä valikoima asusteita aina laukuista koruihin, huiveihin ja aurinkolaseihin. Kenkiäkään ei tarvitse lähteä muualta hakemaan, joten jos on vaikkapa oikein kiireinen shoppailija, niin asun esimerkiksi kevään ja kesän juhliin saa yhdestä paikasta. Ja mikä parasta, M&S:llä voi huoletta odotella sovarissa, kun asiantuntevat ja palvelevat myyjät kiikuttavat sinulle kaiken haluamasi ja vielä enemmän. Oma äitini esimerkiksi kommentoi maaliskuisen M&S-visiittimme jälkeen, että "onpa ihana, kun vielä löytyy paikka, jossa saa noin hyvää palvelua!" Allekirjoitan tämän täysin. Ei tarvitse pukea ees taas omia vaatteita, kun sovitettava kolttu ei olekaan oikeaa kokoa.

Vaatii muuten melkoista mielenlujuutta pyöriä koko päivä vaatteiden keskellä ja koittaa olla höyläämättä luottokorttia rullalle. Sitä ehtii iskeä silmänsä ihan vaikka mihin. Suoriuduin haasteetsa mielestäni melko hyvin, sillä päädyin loppujen lopuksi ostamaan vain yhden täydellisen bleiserin. Saa nähdä miten käy muutaman viikon päästä, kun samanlainen päivä on edessä 20.5. Helsingin Marks & Spencerillä!

Heidi toivoi vinkkejä toimistokelpoiseen työpukeutumiseen ja sai päälleen raitamekon ja pitkän liivin yhdistelmän. Mä olen aina ahtaasti ajatellut liivit housujen kaveriksi, joten oli hauska nähdä, että passaahan se mekonkin kanssa. Tuosta pitkästä liivistä itse asiassa vähän itsekin kiinnostuin, saatan sovittaa, jos sitä on vielä parin viikon päästä jäljellä.

Sini, joka kertoi pukeutuvansa arkena pitkälti treenivaatteisiin, sai vaihtelua trikoisiin monikäyttöisellä paitapuserolla ja vaaleilla jegginsseillä joutumatta kuitenkaan tinkimään mukavuudesta. 

Kaimallani Veeralla on kesällä edessä kaverin häät ja kertoi ettei ole käyttänyt mekkoa lähes kymmeneen vuoteen. Muutaman mekon sovittelun jälkeen kauhu leninkejä kohtaan alkoi kuitenkin hälvetä ja kotelomekko tuntua jopa harkinnan arvoiselta vaihtoehdolta.

Ennen lavalle kipuamista ja Mariannen pientä haastattelua, saimme kaikki vielä punat huulille We Care Iconin raikkailla sävyillä

Siellä me tytöt niin nätisti poseerattiin!

Minä itse halusin saada päälleni jotain mitä en välttämättä itse lainkaan tajuaisi päälleni pukea. Sainkin soviteltavakseni niin jumpsuitin kuin kesän hittivaatteen, paitamekonkin. Paitamekko on juuri sellainen vaate, jota ei ole kyllä ikinä omassa kaapissani nähty ja juuri siksi minusta olikin niin hauska pukeutua sellaiseen. Myös ruskea väri on aika harvinainen vieras ylläni, mutta se osoittautui niin kivaksi pariksi oranssin kanssa, että voisin oikeastaan harkita jotain tuon väristä yläosaa itselleni kesäksi. 

Muiden stailattavana olemisessa on mielestäni parasta se, kun pääsee ja joutuu kohtaamaan myös itseä arveluttavia juttuja. Minulla on esimerkiksi ihan hirmuinen kammo vaatteiden rintataskuja kohtaan, koska pelkään niiden vetävän entistä enemmän huomiota etumukseen. Tuon mekon kanssa sain kuitenkin huomata, että kaikki rintataskut eivät ole samanlaisia, eivätkä yhtä pelottavia. Tästä lähtien uskallaan siis ehkä edes vilkaista vaatteita, joissa on edessä taskuja enkä heti ryntää kirkuen karkuun.

Erityishuomio sanottava vielä noista suokkahousuista, jotka sain jalkaani. Vielä pikkuisen liian tummat verrattuna muuhun vartaloon, mutta ne oli sävytetty niin, että tekivät ikään kuin varjostukset säärien ulkoreunoille ja olivat siis vaaleammat tuosta edestä keskeltä. Nyt kun niin intoillaan kaikesta contouringista ja innoikkaimmat meikkaavat tosiaan jopa vartaloaan, niin tässäpä hieman helpommin toteutettavat varjostukset!

Kun siitä rintataskukammosta päästiin, niin silmäilin hieman ihastuneesti tuota vaaleanpunaista pellavapaitaa..

Oman tyylin löytöretki -myymäläkiertue jatkuu vielä yhden tapahtuman verran, sillä perjantaina 20.5. paikkana on Helsinkin Marks & Spencer. Luvassa asiantuntijoiden tyylivinkkejä ja -20% alennus kaikista normaalihintaisista tuotteista! Itsekin pyörin iltapäivällä mukana menossa.

 

 

PS. Kolme Helsingissä M&S stailaukseen pääsevää on nyt arvottu, ja onnetar oli suosiollinen nimimerkeille: aDanger, Lena ja Pia S. Voittajille on laitettu sähköpostia.

Kommentit (4)

Pumelo
5/4 | 

Anteeksi, tämä kommentti on vähän postauksen vierestä, mutta ärsyttää tuo M&S:n vartalotyyppiohje. Ainoa, josta onnitellaan, on Y-vartalo, eli halutaan sanoa, että isotissinen hoikkuus on tavoittelemisen arvoista. Ei ne isot tissit ole hoikillekaan kevyet kantaa.

Saara
6/4 | 

Tosi hyvän näköiset sukkikset tosiaan tuon ruskean paitamekon kanssa. Itsekin olen pikkuhiljaa lisäillyt väriä vaatekaappiin mustan ja punaisen tilalle. Tänään lähti vaalean persikan värinen kevättakki matkaan ja vahingossa toinen vihertävän ruskea takki. Ja vielä pari paitaa, toinen lemmikin sininen ja tumman sininen. Siis mitä ihmettä :-).

Kaisa
7/4 | 

Itse aina luulin olevani X tai A (koska ry: 75cm, vy: 68cm ja lantio 94cm) mutta sitten kävin Clamoksen tyylikurssin jossa kerrottiin olevani H, ilmeisesti se on siksi että jalat 1m pitkät, selkä 45cm ja 30cm naama/kaula, en koskaan tullut ajatelleeksi että pituus voi olla vaikuttava tekijä vartalonmuodossa, olen vaan aina tuijotellut mittoja.

mev
8/4 | 

Hauskalta tapahtumalta näyttää! Itse sain juuri eilen kutsun Helsingin M&S-tyylipäivään, mutta valitettavasti olen silloin poissa kaupungista.
Mitkä nuo  hehkuttamasi sukkikset on ja muistatko mikä koko sinulla on käytössä? Sukkahousut on melkein maailman vaikein vaateostos, kun mitoitus on ihan arpapeliä merkistä riippuen eikä niitä sovituksen jälkeen voi palauttaakaan. Onko muilla lukijoilla vinkkejä mistä löytyisi passelin kokoisia sukkiksia 163-senttiselle pullukalle?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat