-Yhteistyössä Ivana Helsinki-

Apua, kävi taas vaihteeksi klassinen "liian monta kivaa kuvaa, en osaa karsia" -tilanne, joten tässä nyt sitten helvetisti kuvia yhdestä koltusta. Koittakaa kestää.

Sain valita blogiyhteistyön merkeissä Ivana Helsingiltä pari vaatetta (sovittelureissulta kuvia TÄÄLLÄ) ja toinen niistä on esiteltävä nyt heti just, siitä syystä, että huomasin tämän eilen ekaa kertaa päälläni olleen Päivi-mekon olevan tänä viikonloppuna alessa sisarensa Pinjan kanssa. Molemmat sydän-/pilkku -kuosiset viskoositrikoomekot ovat huomiseen saakka tarjolla hintaan 49 €, eli puoleen hintaan.

Mä tykästyin mekon kuosiin, mutta mua vähän arvelutti, että osaanko olla näin vaalealla mekolla. Nyt kuitenkin oleiltuani leningissä parina päivänä, olen ihan myyty sen raikkaaseen ilmeeseen ja olen todella iloinen, etä uskalsin ottaa Päivin epäilyksistäni huolimatta.

Oli pakko laittaa mekko tänään töihin päälle ihan vaan siksi, että ehdin ottaa kuvat. Unohdin kuitenkin alushameen, ja sain huomata, että villasukkikset ja trikoomekko eivät ole paras mahdollinen pari. Helma tahtoo vähän ottaa kiinni sukkiksiin, joten pitää muistaa seuraavalla kerralla joko liukkaammat sukkikset tai sitten se alushame.

Eilen illalla lähtiessäni ulos lasilliselle,kiskaisin jalkaani mustat paljettikengät ja tänään puolestaan yhdistin mekkoon sen sydämien kanssa synkkaavat punaiset Martensit. Täytyy kyllä sanoa, että punaisilla kengillä näyttää enempi minulta.

Kuten jo kuteiden sovittelupostauksessa totesin, niin Ivanan vaatteissa ei kannata liikoja kokolappuja tuijotella, vaan oikea koko selviää sovittamalla. Itse päädyin ottamaan tästä Päivi-mekosta koon 40! Jep, ja oon kuitenkin 46 kokoinen akka. Mulle ei vaan yhtään sopinut se, että yläosa olisi ollut löysempi, kun tahtoi mekko pussittaa selästä ja kaula-aukko olla turhan antava. Eli uskallan usuttaa sovittelemaan merkin vaatteita vaikka olisitkin isompi, mitä vaatteiden kokolapuissa lukee. Tätäkin mekkoa on saatavilla kokonumeroon 46 saakka. Samoin taskullisesta Pinja-mekosta olisi itselle ollut passelein koko 42, sillä itselleni ei sovi kovin over size -malli.

mekko-Ivana Helsinki (saatu)/trikoojakku-Lindex Generous/kengät-Dr. Martens/sukkahousut-Wolford/korvikset-Aarikka (saatu)/paljettikengät-RAS

Tuo Lindexin läskiosaston bleiserikin on uusi, sitä löytyy siis edelleen kaupoista, jos joku kiinnostuu. Hirmuisen imartelevia on tuollaiset laskeutuvat ja edestä avoinaiset jakku- ja takkiasiat kaltaiselleni pyllerölle. Luo illuusiota hieman pidemmstä ja solakasta figuurista. Verratkaapa vaikka huviksenne kokokuvaan ilman jakkua! Ja tuollaisen itselle hieman vieraan, vaalean mekon kanssa tällainen mustalla kehystäminen tuo kovasti turvaa ja tuttuutta asuun. :D

Mekko-alen lisäksi haluaisin vinkata myös Instagram-tililläni meneillään olevaan arvontaan, jossa joku onnekas voittaa itselleen 2x Ivana Helsngin lakant oman valinnan mukaan. Mene siis Instaan, ala seuraamaan minua ja Ivana Helsinkiä ja tykkää tästä kuvasta, niin olet mukana arvonnassa. Osallistumisaika päättyy huomenna, sunnuntaina!

PS. Eilinen postaukseni vauvakuumemittarin lukemia koskien puhuttaa kovasti kommenttiboksissa. Jos et vielä lukenut postausta, niin tee se nyt!

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat

Instagram