Voi kyllä, mä pääsin sen miljöönäytön läpi! Nyt on siis 2/3 valokuvaajan ammattitutkinnon näytöisä suoritettu ja viimeinen on edessä syyskuussa. Suurin osa meidän ryhmäläisistä teki eilen sen loppunäytön, mutta koska mulla jäi työkiireiden takia tammikuun näyttötilaisuus välistä,siirtyi mun valmistuminen hieman. Onneksi asia oli kuitenkin ihan ok myös oppisopimuskeskukselle.

Vaikka toisaalta olenkin iloinen siitä, että sain koulua taas tuon näytön verran eteenpäin, niin samalla olen vähän pettynyt. En ehtinyt tehdä näyttötehtävää niin hyvin ja monipuolisesti kuin olisin halunnut ja olin jotenkin varma, että olisin voinut reputtaa. Siispä minusta tuntuukin nyt, että rima oli liian matala, koska pääsin läpi ja eihän se matalan riman ylittäminen nyt juurikaan ilahduta. Ai miten niin olen vähän itsekriittinen? :D

Tämä itsekriittinen koululainen nautiskeli eilisen aurinkoisesta ilmasta rakastamissaan GT:n leohousuissa ja iki-ihanassa, mutta liian pienessä nahkarotsissa. Jälleen kerran asukuvia, olkaa hyvä!

20130507-232718.jpg

Loppuun vielä kiva kisavinkki! Ihanista ulkomaanmatkoista haaveilevien kannataa klikata itsensä Rantapallon sivuille, sillä siellä on meneillään viinimerkki Yellowtailin kilpailu, jossa voi voittaa käsittämättömän 5000 € matkalahjakortin! Mä sekoisin ihan täysin, jos onni osuisi omalle kohdalle. Ääää! Mä tahdon matkustaa!

Kommentit (2)

4/2 | 

Mä ymmärrän ton sun itsekriittisyyden valtavan hyvin, mutta eiks se kuitenkin ole tärkeämpää, että noi varsinaiset elannon tuottavat otokset on niitä, joihin oot tyytyväinen? Veikkaan, että kun sulla on valmistumispahvi kädessä, niin se on aika yksi lysti millaisella arvosanalla tuo työ on arvosteltu.

Ja sivumennen sanoen, haluun ehkä ryövätä kohta sun vaatekaapin. Miten voi ihmisellä olla tyyli noin hallussa?! :)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat