Pari käytännön juttua tähän väliin. Ensiksikin kommentoinnista. Jos joku on ihmetellyt, että miksi ei kommentit mene läpi tai en kommentteihin vastaile, niin minä pölhö puolestaan tässä pari viikkoa ihmettelin miksei kukaan kommentoi. Nyt vasta havaitsin, että spämmifiltteri olikin jossain tuossa puolen kuun vaiheilla alkanut nakella oikeastaan ihan kaiken roskakoriin. Ja koska siellä roskakorissa oli n. 4000 ihan oikeaa spämmiä, niin oikeat kommentit ihan kirjaimellisesti hukkuivat sinne sekaan. Nyt kun ongelma on paikallistettu, niin ongin parhaan kykyni mukaan uusimpien postauksien kommentit hyvksyttäviksi ja vastailinkin parhaani mukaan. Voi kuitenkin olla, että joitakin kommentteja on mennyt ohi ja taivaan tuuliin, kun deletoin kaiken turhan kakan.

Älkää siis missään nimessä lopettako tyystin kommentointia, mä tutkailen nyt tuota kommenttifiltteröintiä ja teen parhaani, että homma saadaan pian taas skulaamaan. Siihen saakka käyn postauksien roskakommenttikansiot päivittäin läpi ja manuaalisesti hyväksyn teidän kommenttinne. Eli jos ei kommentti heti näy, niin se odottaa mun hyväksyntää. Pahoitteluni tästä hässäkästä. Sitä ehti vuosien portaalielämän aikana tottua siihen, että joku datavelho hoiti kaikki ongelmat puolestani, joten on nyt vähän opettelua näiden wordpressin asetusten ja lisäosien kanssa. :D


Toinen infoluontoinen asia on se, että Blogilistahan lopettaa toimintansa ihan muutaman päivän kuluttua, joten muistuttelisin missä muissa kanavissa blogiani voi seurata.

Bloglovin on hyvä paikka useampien blogien seurantaan. Kaikki uudet postaukset päivittyvät sinne automaattisesti.

Linkit postauksiin löydät myös blogin FB-sivulta.

Lisäsin blogini juuri äsken myös juuri löytämääni kotimaiseen Blogipolku -palveluun.

Instagramissa (@vieruska) häröilen aktiivisesti etenkin silloin kun en syystä tai toisesta ehdi bloggaamaan.

 

Viimeisenä tiedostusasiana vielä kerrottakoon, että maanantaina ollut valokuvaajan ammattitutkinnon viimeinen näyttökoe, jota täälläkin ehdin stressaamaan, meni läpi! Mä oon nyt sit vissiin ihan oikeasti valokuvaaja enkä mikään valekuvaaja. :D

Kommentit (9)

Helkkis
8/9 | 

RIP blogilista =( Täytyy tustuu tohon blogipolkuun vaikkakin blogue.fi on kyllä tosi kätevä myös

Veera
Liittynyt2.9.2015

mä en oo tollaisesta bloguesta ennen kuullutkaan. Pitää tutustua!

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat

Instagram