"Onpas sinulla taas paljon väriä päällä! Oranssi paita, oranssi laukku, vihreät korvikset ja huulipunaa." Vuosien mustan jälkeen tämän kevään väripurskahdukseni jaksavat aina yllättää murun.

Mutta kyllä sitä mustaakin tarvitaan, ainakin nahkatakkien muodossa. Tänään naulakosta löytyi päälle jo talvella Elloksen outletin alen rippeistä 28 € hintaan tilaamani nahkatakki. Takin ostamisesta oli jo niin kauan aikaa, olin melkein jo ehtinyt unohtaa sen kokonaan.

Oranssi silkkitoppi on viime kesäinen löytö Helsingin Forumin Silkki Centeristä. Täysin mummokaupalta vaikuttava liike on oikeasti todella vierailun arvoinen, sillä sieltä löytyy laajalla väriskaalalla ihanat silkkitopit ja -puserot samalla rahalla minkä saa maksaa ketjuliikkeissä polyesteriversioista. Silkki-Centerillä on liikkeet ainakin Forumissa ja Itäkeskuksessa.

Ja toi huivi... joko mä oikeesti huomenna muistaisin varata sen kampaaja-ajan?

Jalassa oli tänään Bronxin leopardikenkien rinnalle toisiksi kevään suosikeiksi nousseet Vagabondin Mapale-nimiset mokkaiset herrainkengät, joissa on vaaleanoranssit pohjat. Nämä ovat jalassa puhdasta mukavuutta.

Ihan meidän lähistöllä olevan kerrotalon seinään on muotoutumassa hieno maalaus! Jos asuisimme vielä vanhassa asunnossamme, saisimme ihailla tuota kuuden tai seitsemän kerroksen kokoista teosta makuuhuoneemme ja olohuoneemme ikkunoista. Mutta nyt asutaan eri puolella toria. Höh. :(

Toinen höh on se, että mulla oli ajatuksena mennä huomen aamuna kokeilemaan kahvakuulatuntia, mutta mulla on vieläkin toinen puoli selästä aivan tuskaisen kipeä torstain salitreenien jäljiltä ja mietinkin, että olen tainnut venäyttää sitä jotenkin. Voi siis olla, että jotkut kahvakuulaliikkeet voisivat tuottaa vähän liikaa kipua, joten täytynee hieman muuttaa huomista liikuntasuunnitelmaa ja testata kahvakuulailu myöhemmin.

Nyt uuden Jäkiä jättämättä -tuotantokauden avaus ja unille. Aurinkoista alkavaa viikkoa kaikille!

Kommentit (9)

Ansku in Ireland
10/9 | 

Ai kun kiva maalaus. Tuleeks toi siihen vaakunaa vastapaata? Me ollaan kesalla tulossa jazzeilemaan, ehka tormaillaan sillon :)

Erika
12/9 | 

Mun poikaystävä on suomalainen perinnehieroja/ jäsenkorjaaja ym. Porissa. Sille vaan ringautteleen;)

ia
13/9 | 

Sä voisit jokukerta tehdä postauksen noista sun päähuiveistasi. Niitä kun sulla näkee niin melki harmittaa että oon pitkähiuksinen eikä tähän fledaan saa niitä niin mageesti. Anna vähän vinkkiä jollain et miten ne sidot yms :)

14/9 | 

Ja toi huivi on niin hieno! Sen lisäksi että se on tosi kivasti laitettu. Mun mielestä sulla ei oo kiirettä kampaajalle kun saat ja sulle sopii huivit vaikka miten! Tosi jees.

Typy
16/9 | 

Hei, miten kävi niiden H&M:n uikkareiden kanssa? Olisin tilaamassa samoja, mutta mietityttää istuvatko hyvin...

Maikki
18/9 | 

Jee oon kans kattonu tota maalausta kun joka päivä oon bussipysäkillä torilla :) PS. Kivat kengät. PPS. Suosittelen uintia tai vesijuoksua, kun paikat jumittaa, lopuksi voi olla vaikka hetken porealtaassakin :)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat

Instagram