UUUUUU! Hieman mahtava ylläri tällaiselle lötkösununtaille, kun sähköpostissa lymyili viesti, jossa Minttu kertoi minun voittaneen hänen blogissaa olleen äänestykseen. Ja se tarkoitta siis sitä, että minä lähden viikon päästä Tukholman Muotiviikoille!!! En kestä! Olen niin innoissani!

stchlm

Luvassa siis ainakin paljon kuvamateriaalia näytöksistä ja toivottavasti myös inspiroivia katumuotibongauksia.

Mukaan lähtevä kaveri varmistuu huomenna, kun selviää saako hän töistä vapaata. Toivottavasti saa, sillä juuri siinä seurassa tietäisin reissusta tulevan erityisen huippu.

Nyt pitäisi siis alkaa epätoivoisesti miettimään matkalaukun täytettä ja pohtia, että mistä nappaan läppärin mukaan, jotta postailu onnistuu heti paikanpäältä. Oma vanha romuni, kun ei ole mitenkään kovin mallia "kannettava".

Suunnattomasti kiitoksia siis kaikille minua äänestäneille! Teitte minut hyvin, hyvin iloiseksi. :)

EDIT. Matkaseurakin varmistui hetki sitten, kun ihanainen Nelliina ilmoitti pääsevänsä mukaan. Ihan loistavaa! Saman parivaljakon edellinenkin reissu oli varsin onnistunut.

Kommentit (15)

nasu86
7/15 | 

hienoa en ole yhtään kateellinen että pääset sinne =D

ootan jo innolla postausta sieltä!!

pidä hauskaa=)

10/15 | 

Meille tulee niin kivaa!! Ja olit todellakin oikea valinta, saadaan ammattimaisia valokuvia näytöksistä ja mä voin keksittyä yleishömppään kun en tajua muodista muutenkaan mitään :D

13/15 | 

Jee, onnea Veera! Sulta saadaan varmasti merkkejä kumartamaton, rehellinen aikuisen naisen mielipide eikä mitään teinihömppää! Niin oikea ihminen voitti! Nuff said!

Norkku
14/15 | 

Hienoa! Mietiskelin että kumpaako äänestää, sua vai Nelliinaa, mut näinhän tää menikin ihan parhain päin!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat