Iinan luona vierailun ansiosta mulla löytyi vielä yhdet julkaisemattomat asukuvat, jotka napattiin sunnuntaina. Olin jotenkin hirvittävän iloinen siitä miten hienosti pari vuotta sitten ostamani Whyredin neule passasi yhteen kirjavien tennareideni kanssa!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 Pääsyy näiden kuvien nappaamiseen oli tuo viime viikolla Cubuksesta hankkimani takki. Mulla oli kyllä iso läjä nahkarotseja, mutta hieman peittävämmän, (eli sellaisen mikä menee myös kinni) syystakin paikka oli eteisnaulakossa auki. Hirmuisia rahoja mulla ei nyt ollut takkiin sijoittaa, joten Cubuksesta hintaan 59,90 € löytynyt biker-mallinen eläväpintainen yksilö oli varsin sopiva löytö tähän kohtaan.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

farkkulegginssit-Pieces (saatu)/neule-Whyred/takki-Cubus/tennarit-Converse

Nappasin tottumuksesta tietenkin suurimman löytyvän koon, joka oli 44, ja kiikutin sen kassalle ilahduttuani siitä, että se mahtui. Kotona takkia paremmin soviteltuani sain kuitenkin yllättyä itselleni harvinaisella tavalla, kun tajusin, että sehän olikin oikeastaan vähän turhankin reilu. Eli ei muuta kuin takaisin kauppaan ja kävin vaihtamassa rotsin kokoa pienempään.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kesän jälkeen olen taas yrittänyt ottaa itseäni niskasta kiinni silmälasien käytön suhteen. Kesä meni niin tiiviisti aurinkolasit nenällä, että silmälasit vaan unohtuivat hyllyn perälle. Minä kun näen vaivattomasti ilman lasejakin, mutta hajataittoa korjaavien linssien kanssa tarkkuus toki paranee. Lupaaankin nyt valon vähetessä, että käytän reippaasti laseja joka päivä, jotta silmäparkani pääsevät hieman vähemmällä jumpalla.

www.picasion.com

Tää gif on omistettu sitä toivoneelle ja kuvat ottaneelle Iinalle!!!

Huomenna muuten luvassa tarkempia kuvia ja infoa noista ihanista Marimekko Consseista! Niistä onkin jo tullut jonkin verran kyselyitä. Käytin niitä epätoivoisesti joka päivä viime viikolla, kun tiesin, että kenkähaasteen myötä ne joutuu pitkäksi aikaa lepovuoroon. Nyt säästelenkin niitä haasteessa jotain oikein erityistä päivää varten.

Kommentit (5)

9/5 | 

Sä oot yks niitä harvoja onnellisia jotka näyttää hyvältä ilman laseja tai lasien kanssa. Hirveän moni ei siihen pysty näyttämättä hassulta kun heidät on tottunut lasit päässä näkemään :) Nykyään en itse lainaa suostua edes kuvattavaksi ilman laseja, niistä on tullu mulle kestoasuste vaikka niitä nuorempana vihasinkin.

hannamaria

http:\hannamariav.blogspot.fi

Ansku
10/5 | 

Mulla kävi Vilassa vähän samalla tavalla otin tietenkin ensimmäisenä sen xl koon mutta pukukopissa kun sovitus ilokseni huomasin sen olevan liian iso!!! ei muuta kuin pienempään, yleensä takit saanut olla kokoa isompaa, tälläiset on iloisia yllätyksiä! :)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat

Instagram