Mä yritän keräillä itseäni sen verran henkiin, et jaksaisin esitellä mun ihan supermahtavat ostokset Tukholmasta, mut ihan just nyt vielä ei pysty. Väsymyksen vuoksi aloitetaankin tää helmikuu sitten vaan nopsalla vinkillä.

koruharakka ystävänpäivätarjous

Koruharakan tytöt olivat taas haalineet putiikkiinsa mukavia uutuuksia, joista omat lempparini voitte nähdä tuossa alapuolella. Ilmaiset postikulut  ja ystävänpäivä ovat loistava syy pistää tilaus menemään ja ilahduttaa kaveria söpöllä pikku paketilla. Ja siinä samassahan on täysin perusteltua klikata ostoskoriin jotain ihanaa myös itselle! :)

länkkärirannekoru koruharakkajulisterannekoru koruharakka

Kommentit (11)

13/11 | 

...ja tämän postauksen otsikkoon viitaten, olen tainnut juuri oikein urakalla ilahduttaa lähes parasta ystävääni... eli itseäni :DDDDDDD

Trillian
15/11 | 

Täysin sun blogin vika, että oli pakko tilata tuo länkkärikoru. Muuten olisin elänyt onnellisen tietämättömänä, että tuollainen puuttuu! ;)

Veera
16/11 | 

Aika montaa asiaa ei tosiaan tajua "tarvitsevansa" ennen kuin ensi kerran näkee. Pitäis kulkee laput silmillä vaan. :)

Dora
17/11 | 

Tilaukseksihan se sitten meni. Varta vasten tulin kaupungilta kotiin rahojani tuhlaamasta ja pahaa aavistamattomana päätin rentoutua blogien parissa. Kirottua! :)

Veera
18/11 | 

Hahaa! Internet on salakavala asia, jonka ääressä rahat ei pysy pussissa. :D

19/11 | 

...se mitä sä sanoit siinä kuvausopintoworksopissa siitä, että naama väsyy hymyilemiseen, mä olen sitä väsymistä tässä odotellut lauantai-iltapäivästä saakka eikä vielä näy semmosia merkkejä. Päinvastoin :D

Veera
20/11 | 

No mut väkisin hymyily ja aiheesta hymyily onkin kaks ihan eri asiaa!! :)

21/11 | 

Hei, ei tällänen nyt käy! Ensin saat pienen ihmisen innostumaan ja ihastumaan tuohon juliste-rannekoruun ja sitten sitä ei edes löydy kaupan valikoimista.. :D Ihan epäreilua!

Veera
22/11 | 

Hahaa! Ne on vaan ollut turhan suosittuja! :D

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat