Hitsi mä meinasin ihan unohtaa vinkata yhdestä jutusta.. Nimittäin Koruharakan valokuvauskilpailusta! Tiedän, että siellä ruudun takana on paljon ihmisiä, jotka tykkäävät valokuvata, joten pistäkää ihmeessä sulkimet laulamaan!

Kilpailun aiheena on mikäs muukaan kuin koruharakka ja 1. palkintona 50 € lahjakortti heidän nettipuotiinsa. Kuvissa voiitse esiintyä Koruharakan koruissa, tai missä tahansa muissa koruissa tai tulkita aihetta ihan miten itse lystäätkin. Kukin osallistuja voi lähettää kisaan yhden kuvan ja osallistumisaikaa on syyskuun loppuun eli 30.9. saakka. Tarkemmat ohjeet osalistumiseen löydät TÄÄLTÄ.

Kuvia ovat tuomaroimassa Koruharakan kauppiaat sekä Minä! Osallistukaa ihmeesä runsain joukoin!

Alla vielä muutamia tuoreimpia Koruharakkaan saapuneita koru-uutuuksia.

koruharakka moukari

koruharakka hepburn

koruharakka suomut

koruharakka kirsikat

Tuo suomuinen rannerengas kolahti ainakin tähän rannekoruriippuvaiseen. Jostain syystä tunnen vetoa myös noihin söpöihin kirsikoihin, vaikka tiedän, etteivät ne sopisi synkkään tyyliini sitten lainkaan. Mut niin mä vaan rakastan mun helmiäisvaaleanpunaista Hello Kitty laukkuakin, vaikkei se nyt ihan ehkä parhaiten rimmaa mun nahkarotsieni kanssa. :D Mikähän siinä on, että sitä ei tunnu pääsevän lainkaan yli kaiken värikkään, tyttömäisen ja söpön ihastelusta vaikka ei sellaisia juttuja vois enää päällensä pukeakaan?

Kamppeisiini voisi puolestaan sopia suomurannerenkaan lisäksit tuo ylimmän kuvan moukarimainen kaulakoru. Juuri sen näköinen, että keinusta hypätessä se kolauttaisi mahtavan kuhmun otsaan. Ai miten niin ei aikuiset muka enää hypi keinuista? Kyllä muuten hyppii! (mut huonosti siinä kyllä yleensä on käynyt.. :D )

Mut siis, osallistukaa valokuvauskilpailuun kaikki te siellä! :)

Kommentit (7)

8/7 | 

Ajattelin osallistua tuohon kilpailuun, mutta yksi asia jäi vaivaamaan mieltä: Tarvitseeko kuvassa esiintyvän korun olla Koruharakan oma koru vai saako käyttää muiden merkkien koruja? Itse kun en Koruharakan koruja omista..

Veera
9/7 | 

"...tai kuva voi olla täysin oma näkemyksesi aiheesta Koruharakka." noin sanotaan kilpailuohjeissa, eli oma näkemys voi kyllä sisältää ihan mitä tahansa tavaraa. :)

12/7 | 

Tuo suomumainen rannekoru on ollut myynnissä H&M:lla. Tismaalleen samanlainen, mutta harjattuna teräksenä. Taisi olla myynnissä joskus tämän vuoden puolella (ostin sen itselleni).

Etkös aikaisemmin kirjoitellut siitä kuinka eri kenkämerkeiltä löytyy samoja kenkiä myynnistä...näemmä samat jutut korujenkin puolella.

13/7 | 

Hei! Onko minulta mennyt kokonaan ohi vai etkö vielä ole julkaissut juttua niistä pääkallokorviksista? Kovasti odotelen sitä =)

Veera
14/7 | 

ei ole mennyt ohi sulta mitään. tällä viikolla koitan sen eetteriin pistää. mulla oli muistiinpanot aiheen tiimoilta hukkapiilo nimisessä paikassa jonkin aikaa, joten siksi on kestänyt. :D

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat

Instagram