Kuten jo viime viikolla epäilin, niin eilinen shoppailureissuni Helsingissä oli lähes tulkoon turha. Mä en mahdu mihinkään vaatteisiin piste. En tiedä haluanko enää ikinä mennä edes yrittämään. Mutta yksi käsittämättömän mahtava asia kuitenkin päätyi kassalle asti melkoisten riemun kiljahdusten saattelemana. Kyseessä on jotain sellaista, mitä en enää koskaan uskonut löytäväni.

Päätettiin Jonnan kanssa ihan ex tempore poiketa Forumissa sijaitsevassa Funky Ladyssa katsastamassa bikinitarjonta, sillä minusta olisi ihan luksusta, jos mulla olisi jotkut toisetkin biksut kuin vain tylsät rintsikkamalliset perus mustat. Kokoani tiedusteltuaan myyjä ystävällisesti kehotti meitä painelemaan heidän Fredrikinkadulla sijaitsevaan liikkeeseen, sieltä kun löytyisi oikeasti isoja kokoja. "Meillä löytyy kokoja vain F-kuppiin asti." Nice. No sinne Fredallehan me sitten suunnattiin megatisseinemme ja hyvä niin.

Minulle olisi ihan oikeasti löytynyt sopivat nätit bikinit! Nimittäin Freyan metallin harmaat kaarituelliset bandeau-biksut, mutta löydettyäni jotain vielä uima-asuakin tärkeämpää, jäivät ne harmikseni kauppaan. Jonna sovitteli viereisessä kopissa olkaimettomia liivejä ja jutustelin siinä seinän läpi hänelle, että itsekin sellaiset tarvitsisin, mutta olen jo heittänyt toivoni parin vuoden etsinnän jälkeen.

No mitäs se myyjä seuraavaksi minulle sujauttaakaan verhon raosta? Täydelliset, tukevan tuntuiset ja oikean kokoiset rintaliivit joiden olkaimia voi muunnella tai ottaa jopa kokonaan pois, ilman, että liivien tukevuus kärsii. Käsittämätöntä! Olin pyörtyä onnesta. Niin monet ihanat mekot ja topit olen joutunut surkeana jättämään kauppaan, kun sopivia liivejä ei ole ollut saatavilla. Monesta kaupasta olen kysellyt, mutta joko olkaimettomien koot ovat loppuneet johonkin onnettomaan D-kuppiin, tai sitten liivit ovat olleet löysiä ja tukemattomia mitättömyyksiä.

r1383-p328530-front

r1383-p328530-back

Tiedän, että teitä on siellä ruudun takana muitakin jotka painivat saman tissi- ja liiviongelman kanssa, joten nämä mahtavuudet onli jaettava kanssanne. Ajattelin aluksi laittaa tänne ihan vaan nuo ylläolevat Figleavesiltä löytyneet kuvat noista Fantasien liiveistä, mutta  koska tuon mallin kuppikoko taitaa olla ainakin kolme numeroa pienempi kuin omani, eivät kuvat kerro liivien toimivuudesta todellisella  puskuri-pirkolla. Alusvaateostoksia ei juurikaan näe esiteltävän tähän tapaan, bloggaajan päällä, mutta korkean informaatioarvon vuoksi menköön tällä kertaa. Onhan täällä jo yksi bikiniotoskin nähty. :D

liivit

liivit2

Ne ihan oikeasti pitää tissit koholla ja kuosissa ilman olkaimia!!

Liivit ovat siis merkkiä Fantasie ja malli on FL4530. Nuo Figleavesiltä löytyvät liivit näyttäisivät olevan mallia FE4530, mutta ovat kyllä tismalleen saman näköiset kuin omani. Omat hinkkini vaativat koon 85F ja ne mahtuvat kevyesti vaikka päähäni. :D En hoksannut kysyä mihin kokoon asti liiviä on saatavilla, mutta ainakin netistä löysin kokoon 85G saakka. Funky Ladyssa liivit kevensivät lompakkoa 64 € verran, joka on hyvin pieni summa verrattuna siihen kuinka liivit moninkertaistavat pukeutumismahdollisuuteni.

Minä siis joudun epätoivoisena ryntäämään vielä kerran vaateostoksille itkettämään itseäni sovituskoppeihin, sillä minä haluan löytää vaikkapa jonkun kivan halterneck kesämekon tai topin. Vai olisiko jopa niin villi, että sovittelisi jopa jotain olkaimetonta! Yritän unohtaa taas hetkeksi sen tosiasian, että nuo liivit ei paljoa lämmitä, kun ei mitkään koltut mahdu kuitenkaan päälle. Mutta jos löytyy jotain mikä mahtuu, niin eipä jää ainakaan enää siitä kiinni, ettei mulla olisi moneen taipuvia liivejä. Oi onnen päivää.

Jos siis olet rintojen kohdalta kokoa "mahdoton", "epäkäytännöllinen" tai "tuskaisa", mutta kesän juhlamekko kaipaisi alleen muunneltavat liivit, niin suosittelen etsimään nämä yksilöt käsiisi. Toimivat oivallisesti myös hattuna tai megalomaanisina Mikki Hiiren korvina. Ei mee rahat hukkaan, ei!

liivihattu

Toivottavasti tästä itseni paljastelemisesta oli jollekin hyötyä. :)

Kommentit (43)

Jakso2
44/43 | 

Hieno löytö!

Funky Lady ja netissä Bravissimo ovat kyllä meitin parhaat ystävät noissa asioissa. Toi vika kuva etenkin on loistava :D

Nimimerkillä "koko vaihdellut välillä 70F- 75K".

Veera
45/43 | 

Mä en ole vielä viitsinyt tilailla liivejä netistä, kun koko vaihtelee niin julmetusti eri liivein kohdalla, mut pitäis varmaan tsekata tuokin Bravissimo.

tuija
46/43 | 

Ihanaa! kiitos vinkistä. Ja etenkin asusteen monikäyttöisyyden puolesta kannattaa vähän maksaakin. Täytyypä käydä ostoksilla!

48/43 | 

Tosi hyvä vinkki! itselläni tuottanut myös tuskaa olkaimettomien liivien löytäminen ja ehkä paras alusvaatemyyjän ehdotus oli ottaa vähän vääränkokoiset, kun "eihän ne sieltä alta näy eikä iltapuvussa tarvii usein olla". Jep. Että vaikka ois vähän epämukavatkin, niin ei niitä kato usein tarvii pukea. Jessus! mulla probleemana on pieni ympärysmitta (65) ja iso kuppi(G-H). Onneksi on näitä erikoisliikkeitä!

Veera
49/43 | 

just. olipa törppö myyjä. Luulis et nimenomaan alusvaatemyyjä tietäis paremmin. :P

50/43 | 

Nyt kukaan ei voi enää vedota tuubitopin alta näkyviin rumiin olkaimiin, koska heidän kokoisilleen ei löydy olkaimettomia rintaliivejä, jotka tukevat!:D

52/43 | 

Todella hyvä ja hyödyllinen postaus! Täytyy ehdottomasti laittaa itselle muistiin, ja käydä seuraavan palkkapäivän tullen katsastamassa, olisiko tästä vastaus minunkin rukouksiini. Näyttää upeilta! (Ja sun päällä vielä paremmilta kuin mainosmallilla.)

judit
54/43 | 

Mulla on nuo samat olkaimettomat koossa 70FF, enkä olisi ilman myyjän opastusta osannut valita tuollaista kokoa 8-o Hyvien rintsikoiden lisäksi tarvitaan siis hyvä myyjä! Fredan Funky Lady on ihan must kohde hinkkineidoille.

Olenpa onnistunut löytämään toisetkin olkaimettomat, jotka on itse asiassa vielä edellisiä mukavammat ja kauniimman malliset: Wonderbra Ultimate Strapless Bra, joissa on erikoinen neljän "sormen" tuki kuppien kohdalla. Kokojakin löytyy hyvin. En valitettavasti tiedä, myydäänkö niitä Suomessa, sillä ostin omani Lontoosta. Mutta jos siis matka suuntautuu Lontooseen (tai johonkin muuhun isoon kaupunkiin), niin etsiytykää ihmeessä jonkin tavaratalon alusvaateosastolle!

60/43 | 

Hyvä postaus!

Itse olen VAIN C kuppia, mutta ehdottomasti suosittelen kaikille kuppikokoon katsomatta käyttämään erikoisliikeiden (Esim. Funky Lady, Change) palveluja liiviostoksilla. Henkilökunta osaa asiansa ja varmasti löytyy istuvat ja mukavat liivit jokaiselle. Suomalaiset ovat yleisesti tosi surkeita liivinostajia ja monella on aivan väärän kokoiset liivit päällä ja tissit roikkuu ihan turhaan.

Veera
61/43 | 

Allekirjoitan sanasi täysin. Oikean kokoiseten alusvaateiden merkitystä ei kärsi aliarvioida.

ellu
62/43 | 

Kiitti vinkistä!

Oon menettänyt toivoni olkaimettomien suhteen jo vuosia sitten,ja joutunut aina tuubitoppien tai ihkujen kesäkolttujen alle laittaan olkaimelliset-ja siihen joku loimi peitoksi.Ei tarvi enää!

Nyt vain kaikki rakkaat vanhat ihanat tuubit kunnolla käyttöön,jeeee!

Veera
63/43 | 

Jeee!!! Äkkiä ostoksille siis! Itsekin kaivelin just kaapista yhden talvella alennuksesta ostetun yksiolkaimisen mekon ja odotan innolla sopiaa tilannetta laittaa sen päälle, kun on vihdoin liivit sitä varten. :)

64/43 | 

Minulle riittävät normaalit Lindexin koot, mutta sitä piti vain sanoa, että musta on niin ihanaa, kun julkaisit nuo kuvat liiveistä päälläsi. Et ole turha nipottaja, joka ei uskalla heittäytyä ja saattaa itseään joskus jopa naurunalaiseksi :) Kiva, että viimein löysit etsimäsi.

Annap.
66/43 | 

Kiitos omakuvista! C-kuppia käyttävän mallin kuva ei todellakaan kerro miten liivit istuvat isommalle ihmiselle. Mun ei ole vielä tarvinnut mennä Fredalle, koska Lindexistä on sattunut pariin kertaan löytymään 75F-kokoiset rintsikat. Näitä toki on koko liikkeessä kerrallaan ehkä yksi kappale yhtä väriä.

Veera
67/43 | 

Ole hyvä. Mulle ei kyllä löydy Lindexistä ikinä mitään, kun nykyään niiden Generous mallisto jossa olis riittävän isot kuppikoot, alkaa ympärysmitaltaan kosta 85 ja se on useimmiten liian iso. :P

68/43 | 

Kiitos vinkistä ja rohkeasta postauksesta tärkeään aiheeseen! Samassa paikassa olen itsekin vieraillut (epätoivoisena), mutta kiva saada vinkki mallista. Täytyy testata :)

Maria
70/43 | 

Ensimmäistä kertaa eksyin blogiisi ja voi kuule, kyllä tuosta sinun "paljastelusta" on hyötyä, ainakin minulle! :D Mä niin innostuin!! Minäkin voin saada tuommoset liivit, niitä ihan oikeasti on! JEEEEEEE!!! Minäkin olen niin kauniita mekkoja ja toppeja jättänyt kaupan hyllyille pieni ketutus hakaten takaraivoa.. Nyt kun hommaan nuo liivit niin kappas, saan laitettua päälleni niitä kauniita vaatteita, eikä ketuta enää yhtään! :D Ihanaa!

T: neiti kokoa 85E-F

71/43 | 

Oih, ihanat liivit! Tää tahtoo kans ihanaisen ICHIn pinkin pallohelmamekkoni alle tollaset liivit. Mä oon siitä hankalaa kokoa, että ympärys on pieni (70-75) ja kuppi G-H. Ainoot sopivat liivit olen löytäny changelta, jota meidän kylillä ei enää myydä. Freyan liivejä kävin joskus sokkarilla sovittamassa, mutta koska se liivin olkaimen ja kupin välinen kiinnike istui tyylikkäästi keskellä epäkäslihastani jätin ihanaiset mutta hyvin hirveänmalliset liivit kauppaan.

72/43 | 

Paljastelustasi oli enemmän kuin hyötyä, sillä kadonnut libidoni palasi kuviesi ansiosta entistä ehompana. Kiitos!

73/43 | 

Oi vitsi! Täällä sama onhelma, en millään löydä kunnollisia olkaimettomia liivejä, aina vaan alaosa painaa palleaan. Täytyypä pohtia joskos yhden hesa-reissun tekisi...

74/43 | 

mahtava löytö! ite oon vaan 70D, mutta taviskaupoissa tuntuu että kaikki liivit on 75A tai 80B. ei ihme että suomalaiset naiset yleensä käyttää liian pientä kuppikokoa ja liian suurta ympärysmittaa, kun tarjonta on mitä on :--D

75/43 | 

Mahtavuutta! Itse ostin pari viikkoa sitten ihan-ok:t elämäni ekat olkaimettomat liivit Seppälän GG-mallistosta (en ole vaatteissa GG-kokoa..) koossa 80E. Olin niistä jo ihan innoissani koska yleensä näillä hinkeillä ei mitään saumaa! Pitänee ehkä kumminkin etsiä vielä sitä täydellistä mallia ja poiketa erikoisliikkeisiin.

Olen kanssa naureskellut omille liiveilleni, näyttävät kaksosten kypäriltä. :D

76/43 | 

Kiitos tosi paljon vinkistä! Nyt on liivit ostettu ja toiset samanlaiset tilattu mustana :) kyllä ratkeaa moni pukeutumispulma

niinasalmi
78/43 | 

kiitti hei! ooonkin just sopivasti menossa vkl pääkaupunkiseudulle eli sinne siis pitää suunnata! :) Kerrankin joku vinkki tuli sopivaan aikaan. kiitti! :D

Katri
79/43 | 

Mulla on vähän sama ongelma kun sulla, mutta toisesta päästä kokotaulukkoa. Mun itikan puremille ei löydy mistään sopivia liivejä kun sellaisia kuitenkin haluan käyttää. Unelmat olkaimettomista mekoista voi aina jättää siihen kun se ei kuitenkaan pysy päällä. Mutta ehkä tässä vielä tärppää ja löydän jotkut täydelliset liivit itsellekin...

80/43 | 

Hieno postaus, kiitos! Yksi kysymys vielä: Miten nuo pysyvät siis päällä käytännössä? Onko niissä silikoninauha yläosassa? Itse en ole ikipäivänä löytänyt liivejä, jotka oikeasti tukisivat ja pysyisivät päällä, mutta ehkä niitä tosiaan on olemassa...! Pysyvätkö raskaatkin hinkit asennossa noilla? :)

Liinukka
81/43 | 

Kiitos ihanasta postauksesta! Liivit ovat upean näköiset! Olen monta vuotta jo tuskaillut näiden painavien hinkkien kanssa. Ehkä minun ei enää tarvitse sietää morsiuspukuliikkeiden myyjien kauhistuneita katseita kun sovitan olkaimettomia pukuja.

82/43 | 

Kiitos vinkistä,nuo liivit ovat upeat. Kyllä Bravissimo on hyvä liike meille suuremilla rinnoilla siunatuille. Löysin myös www.annella-lingerie.com. Suomalais-omistajalta saa myös suomenkielistä palvelua ja vaikka liike on pieni, on valikoima ihan kiva.

83/43 | 

Moikka, oot varmaan käyttänytkin näitä jo muutaman kerran - onko mielipiteesi muuttunut käytön aikana?

itse tarvitsisin todella kauniiseen ylppärimekkoon olkaimettomat, muttei 100E mittoihin tunnu löytyvän ja taitanee olla että joudun jättämään ihanan mekon liikkeeseen. :(

84/43 | 

mulla on näitä samoja liivejä jo itse asiassa kahdet ja käytän niitä tosi paljon. en pelkästään juhlissa tai muissa erikoistilanteissa vaan ihan arjessa myös. Ovat siis monipuolistaneet pukeutumismahdollisuuksia aika paljon. Olen siis edelleen ihan suunnattoman tyytyväinen eikä mitkään myöhemminkän sovittamani olkaimettomat ole yltäneet samalle tasolle.

Ongelmarinta
85/43 | 

Ihanaa noita pitää käydä HETI kokeilemassa. Ostin ihanan mekon joka vaatii olkaimettomat mutta koolle 65H niitä on niin vaikea löytää.. Yhdet olkaimettomat biksut omistan joita sitten paremman puutteessa käytän ja aina kaduttaa sen 2h jälkeen kun rintojen alta NIIN KIPEÄ rintojen painosta, koska biksut ei tue tarpeeksi, kiristää vaan siitä alta. Ei ole helppoa kun on isot rinnat tahtomattaan. Mutta kiitos "rohkeasta" tekstistä, tälläistä löytää liian harvon netistä. Alanpas seurata.

Mianne
86/43 | 

Oooo!! Kiitos tästä! Olen myös olkaimettomia haaveillut samoilla mitoilla ja heittänyt toivoni sellaisista oikeasti toimivista!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat

Instagram