Awww! Ihan pakko näyttää teillekin miten ihania postimerkkejä tänään bongasin pakettia noutaessani. Molemmat merkit ovat ilmestyneet tämän kuun alussa.

Minulla ei nyt edes ollut mitään tarvetta postimerkeille, mutta nämä arkit oli silti ihan pakko ostaa. Menevät siis säilöön monien muiden keräilyn vuoksi hankittujen arkkien joukkoon.

Miika Saksin kuvittama viiden 1. lk:n merkin Syysuni -arkki ilmapalloineen ja linnunpelättimineen hurmasi taianomaisella värimaailmallaan. Jotenkin ihan tuli sellainen fiilis, että tuolla hevosella olisi pitänyt olla vielä sarvi otsassa.

Vaikka arkin merkit (kuumailmapallo, linnunpeläti, lyhdyt, joutsenent ja tyttö + hevonen) toimivat varmasti kauniisti yksittäinkin, niin ihaninta nämä merkit olisi silti liimata kokonaisena arkkina paketin kylkeen lähettäessään ystävälle vaikkapa syntymäpäivälahjaa.

Toiset ostamani merkit saivat minut todellakin sanomaan aaaaawwwwww! Minulla on meneillään ihan hillitön innostus söpöihin eläimiin. Tuijottelen iltaisin pupujen, kissanpentujen ja suloisten koirien kuvia Cute Overloadista ja murukin tietää ottaa kaikki eläinlapsukaisia sisältävät luonto-ohjelmat nauhalle minua varten. En siis mitenkään voinut vastustaa tuota Satu Lusan suunnittelemaa kuuden ikimerkin postimerkkivihkoa.

Yritän kovasti miettiä kuka karvapalleroista on mielestäni kaikista suloisin, mutta se on lähes mahdottomuus. Hieman surkean näköistä mäyristä tekisi kyllä ainakin heti mieli paijata, mutta mielelläni ottaisin syliin noista jokaikisen, jos en olisi allerginen. Oih ja voih. Mutta onneksi aina voi kuitenkin katsella edes kuvia. :)

Kommentit (6)

7/6 | 

Haha, juuri eilen seisoin postin jonossa pitkän tovin miettien, että eikö minulla nyt tosiaan olisi postimerkeille tarvetta, kun tuo Syysuni-arkki ihastutti niin kovin! :D Tuon voisi kehystää vaikkapa pikkuiseksi tauluksi! ♥

8/6 | 

totta! sehän olisi aika hyvä idea. Noin suloinen arkki kehystettynä olisi esim. loistava kastelahja syyskussa syntyvälle vauvalle. Itsellenikin oli äiti hankkinut aikoinaan oman syntymävuoteni postimerkit.

9/6 | 

Kääk!! Kiitos vinkistä, pakko ostaa:). Rakastan suomalaisia postimerkkejä! <3

Niina
10/6 | 

Voit uskoa kuinka meinasin sortua samaisiin merkkeihin tänään siellä postissa, etenkin nuo eläinsöpöydet herättivät mielenkiintoni heti kassalle asioimaan mentyäni. Awww, ihania myös nuo toiset, ihan mieletön värimaailma! <3

11/6 | 

Eikä, miten söpöjä! Pitäsikös alkaa kirjeenvaihtoon :D pupumerkkejä on saatava ehdottomasti! Pitäähän mun vajaan vuoden päästä kuitenkin lähettää hääkutsut, niin ehkä merkit vois ostaa jo nyt... :D

Parkkis
12/6 | 

Tämä kans lankesi noihin uusiin merkkeihin. Oon nykyään jos oon tarvinnut merkkejä, ostanut kaksi arkkia, toisen säästöön ja toisen käyttöön :)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat