Mun piti jo viime vuoden puolella vinkata Baggun-nahkalaukkujen uusista upeista väreistä, mutta postaus jäi jonnekin luonnoksiin. Nyt kuitenkin on entistä parempi Baggu-hetki, sillä ihan tuosta minun nurkan takaa löytyvä ja netissäkin toimiva putiikki Katoko on pistänyt näitä kassikaunottaria alennusosastolle.

M-kokoinen perus ostoskassin mallinen Baggu irtoaa alesta nyt hintaan 112 € normaalihinnan ollessa 160 €. Värejä näyttäis löytyvän ainakin luumu, kulta, keltainen ja ruskea.

tekematta

Itselläni siis on juurikin tuo M-kokoinen veska vaalean platinan värisenä. Sain sen jokunen vuosi sitten Katokosta. Sen jälkeen olen tasaisin väliajoin hinkunut aina vaikka minkä värisiä uusia kasseja, mutta toistaiseksi olen käynyt Baggu-ostoksilla vain mammani puolesta. Äidiltä löytyykin pienempi kokoinen ostoskassi parissakin värissä. Mä vahtaan tarkasti, että jos se kyllästyy niihin, niin mä voin adoptoida.

Minun lempilaukkuja täällä blogissa nähneinä teillä varmaan on aika tarkasti tietona, että minun käsipuolessa näkee useimmiten juurikin tuollaisia yksinkertaisia nahkakasseja. Siksipä ei varmasti yllätä, että tuo kuvassa alhaalla oleva Baggun uudempi Basic Tote -mallikin on kovasti mieleeni. Muistan joskus jonkun lukijan kommentoineen jotain omistamaani suosikkilaukkua sanoilla "tollanen ryhditön säkki" ja juuri sellaiset on mun mielestä parhaita. Tilava ja yksinkertainen malli, sopivan mittaiset rivat ja laadukas nahka, mitä muita ominaisuuksia sitä loistokassi muka kaipaa? Mun mielestä ei mitään.

Tuo Bagguja maahantuova Katoko on muutenkin hirvittävän kiva kauppa. Se on paikka, johon tulee usein suunnattua esimerkiksi tyttökavereille synttäri- tai muita lahjoja etsimään. Tarjolla mm. pienten kotimaisten merkkien koruja (esim. Nouseva Myrsky, Dotti, Merry Go Round, Ideakoru ja Karkkilakko) ja paljon mielenkiintoista sisustustavaraa. Kuuluu ehdottomasti kategoriaan Kivat Kaupat!

Kommentit (2)

1/2 | 

Voi apua, ei olisi pitänyt mennä kurkistamaan minkälainen tuo Katokon sivusto on.. Löysin vaikka mitä suloista ja lompakko huutaa jo valmiiksi hoosiannaa :D En ole ennen kyseisestä sivusta kuullutkaan, joten vinkkaus oli todellakin hyödyllinen! :)

Marjukka
2/2 | 

Viime kesänä Pori Jazzeille suunnatessani tähtäsin vartavasten Katokoon, mutta se oli jo mennyt kiinni, yllättävän aikaisin lauantaina siihen nähden, että tällaisia turisteja kuin minä oli ehkä liikkeellä muitakin.

No mutta, ensi kesänä uusi yritys, ja tällä kertaa tarkistan aukioloajan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat

Instagram