Sanoin jo heti tuon mustan mekon ostettuani, että siitä tulee tämän kesän luottoasu enkä todellakaan ollut väärässä. Monikäyttöinen trikoomekko on ollut ostohetkestä saakka ahkerassa käytössä ja taipunut niin päivä- kuin iltamenoihinkin.

Eilen kahdenkympin koltulla juhlittiin Iinan tupareita ja se sai asusteikseen juuri sopivasti Helsinkiin saapuneet United Nuden korot, Gina Tricotin alesta muutamalla eurolla ostamani kirjavan paljettilaukun ja mamman kätköistä löytyneet vihreät malakiittihelmet. Tykkäsin ainakin itse kovasti tästäkin kokonaisuudesta.

Uusiin kenkiini ihastui moni muukin ja kaikki sopivan kokoisella jalalla varustetut tuparivieraat niitä sovittelivatkin. Kamerastani löytyi tämäkin kuva, jossa kengät ovat jonkun muun kuin minun kintuissani. Ah ja voi, on ne vaan aika ihanat!

On muuten ihan pakko laittaa tähän muutamia kuvia siitä miten uskomattoman kauniiden tyttöjen seurassa eilistä iltaa vietin. Näyttivät niin ihanan säteileviltä, että sitä piti ikuistaa oikein monin kuvin. Näiden kesäisten neitojen (Iina, Salla ja Jonna) myötä siis aurinkoista viikonloppua kaikille! Mä alan nyt pakkaamaan ja kohta syöksytään Iinan kanssa kohti Tallinnaa. Mahtavuutta!

Kommentit (2)

3/2 | 

Hahahahahha, noi kengät on mun jalassani tossa mystisessä kuvassa. :D :D Mutta hienot oli popot ja kauniita olitte kaikki illan seuralaiset! :)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat

Instagram