Yllätyin muutama päivä sitten iloisesti, kun Malena lähetti minulle valokuvia kesäisistä Fashion TV:n kuvauksista. Jaksot pyörivät televisossa vasta nyt, mutta ensimmäiset kuvaukset olivat jo kesäkuussa. Mihinkähän kuukaudet ovat taas oikein hujahtaneet, kun muistan tälläkin viikolla näkyvän hius-jakson kuvaukset kuin eilisen päivän.

En silloin vielä voinut kertoa mistä oli kyse, mutta intoilin tuona kuvauspäivänä minulle taiotuista kampauksista jo tuoreeltaan. Nyt kun näin nämä Malenan ottamat kuvat, tajusin taas kuinka mahtavalta tuollainen ylös nostettu tötterötukka oikein näyttääkään.

Karvoja kääntelemässä oli ihanan iloinen ja uskomattoman taitava Tom Wennerstrandt johon ainakin minä ihastuin ihan täysillä niin tukkataikojensa kuin aurinkoisen persoonansakin vuoksi. Ennen kuin aloitimme kuvaamaan, olin itse yrittänyt epätoivoisesti sukia tukkaani johonkin ojennukseen, mutta sitten tuli Tom ja kysyyi minulta ja Jenniltä, että "tarvitsetteko te tytöt hiuslakkaa?". Mikä hienovarainen tapa sanoa, että tarttis tehdä jotain. :D Niinpa siis annoin harakanpesää muistuttavan karvakasani Tomin käsiin ja muutamassa minuutissa oli kuin uusi ihminen. Katsokaa vaikka!

Ihana tötterö! Miksi mä en osaa tehdä tuollaista itse silleen kätevästi käden käänteessä?

Ja mites nuo Tomin mahtavat surffikutrit? Valloittavat!

Meitsin perusilme. :D

Samana päivänä kuvattu syksyn meikeistä kertova jakso nähtiin jo pari viikkoa sitten ja tuolla tötterötukalla kuvattu kampauksiin keskittyvä jakso puolestaan pyörii tällä viikolla. Mikäli se ei ole televisiosta osunut silmiisi, niin voit katsoa sen tästä alta. Ohjelmassa Tom näyttää mm. miten pitkätukka huijataan upeaksi polkkamittaiseksi kampaukseksi ja kertoo millainen jakauksen kuuluu olla tänä syksynä.

 

[iframe width='420' height='250' src='http://blip.tv/play/hN4ngtfkfwA.html' frameborder='0' scrolling='no']

 

Kannattaa käydä myös Fashion TV:n blogissa osallistumassa hiustuotteiden arvontaan. Torstain arvontaan ehtii osallistua puoleen yöhön saakka ja huomenna, perjantaina on luvassa vielä uusi arvonta.

Postauksen kuvista kiitos Malenalle!

Kommentit (6)

1/6 | 

Ai että kun sä juttelet niin vaivattomasti kameran edessä ;) varo vaan, ettei joku iso kanava kaappaa sua juontajaksi!

Jenni

Meinasin tulla tänne juuri samaa huutelemaan että olet kyllä ihan juontaja-ainesta. Niin helppoa ja sujuvaa eikä mitään änkkäkänkkää :)

Hilla
2/6 | 

Hieno tötterö!

Katsopa muuten tuon kesäkuun postauksen ekaa kasvokuvaa. Miten kaksi erinäköistä nassua sais yhdistämällä samat puolikkaat.

Peitä paperiarkilla puolet kasvoista ja kuvittele...

3/6 | 

Ehana tukka, sopii sulle ihan älyttömän hyvin!

On ihan pakko tulla sanomaan, että olet aivan uskomattoman luonteva ja rento kameran edessä, ihan ilo katsoa. Kohta sulle tarjotaan töitä telkkarista... odota vaan.

Mutta mukavata syksyn jatkoa sinne!

kiira
4/6 | 

Ihania kampauksia!

Juttelit oikein luontevasti, mutta onko taustamusiikin pakko olla niin kovalla? Joissakin kohdissa puheesta ei saanut selvää, kun musiikki peitti sen alleen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat

Instagram