Huhhuh.. Nyt on sitten takana päin niin Sunny Beach kuin myös Wien ja olen vihdoin taas kotona. Olo on kuin jyrän alle jääneellä. Flunssaa pukkaa, ääni on poissa ja jalkapohjat vesikelloilla. Mutta niiden lisäksi tuliaisina oli onneksi myös paljon mahtavia muistoja ja tietenkin myös muutama ihana ostos.

Niin tympeää kuin paniikinomainen pakkoshoppailu onkin, niin onnistuin kuitenkin löytämään aika ihania juttuja matkalaukun täytteeksi Wienin reissulle ja sain aikaiseksi kelvollisen asun keskiviikkoiltana pidettyyn Olympuksen uusien PEN-kameroiden lanseerausillallisille. Vaatteet raavin kasaan edellisenä päivänä Helsingistä, mutta kenkien etsiminen jäi sitten Wieniin.

Onneksi matkaseuraksi sattui Ellen ihana harjoittelija Milja, jonka kanssa jaoimme aika tasan samat kiinnostuksenkohteet, joten kenkienmetsästys sopi hänenkin kaupunkikierroksensa teemaksi. Kenkäkauppojen ja -osastojen lisäksi kävimme myös hieman huokailemassa upeiden laukkujen äärellä. Toiset käy matkoillaan hiljentymässä kirkoissa, me tehtiin samaa laukkuosastolla.

Laukut on vielä täysin purkamatta, osa kamoista vielä hakematta Encen luota ja reissukuvatkin vielä toistaiseksi visusti kamerassa, mutta tuo puhelimella ikuistettu kuva karkkikengistäni sentään jo pääsi koneelle asti.

Toivoin nimenomaan löytäväni värikkäät korkosandaalit, sillä tuon tyyppiset kesäkorkkariherkut minulta puuttui vielä täysin. (kyllä, ihan oikeasti puuttui!!). Avun tarjosi lopulta Zara, missä viimeinen pari kaunokaisia sattui kuin lottovoittona olemaan juuri omaa kokoani. 59,90 € tiskiin ja minä hymyilin todella typerän onnellisena.

Pakkoshoppaillessa joutuu usein tyytymään sellaisiin typeriin kompromissiratkaisuihin, mutta tässä kohdassa oli onni matkassa ja sain jotakin mistä tulin oikeasti todella iloiseksi. En malta odottaa, että rakko päkiästäni paranee (ei tullut näistä kengistä!) ja pääsen taas kiskomaan nuo karkkikaunottaret jalkaani!

Lisää niin reissuostoksia kuin muitakin tunnelmia heti kun ehdin hieman toipua!

Kommentit (3)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat

Instagram