Taisin muistaakseni mainita Amsterdam-ostoksista kirjoittaessani, että matkalta tarttui pakko-ostoksena mukaan myös uusi lentolaukku, mutta en ole muistanut esitellä tulokasta. Viime viikonloppuna kuitenkin olimme söpöläisen kanssa reissussa, joten muistin napata kuvankin.

laukku

Tekstiilimateriaali ei ehkä ole fiksuin valinta, kun laukkua vetää perässään rapaisilla teillä, (Se nimittäin on se ikävä todellisuus vaikka laukulle toki toivoisikin vain aurinkoisia reissuja) mutta kaunis väri, tilavat taskut ja keveät pyörät yhdistettynä kohtuulliseen hintaan olivat liian houkutteleva paketti ohitettavaksi. De Bijenkorffilla oli joku alennus matkalaukuista ja pinkille Kiplingille jäi hintaa n. 120 €. Hyvä ja hyödyllinen ostos.

Viime viikonloppuna laukku pääsi sitten ekan kerran reissuun sitten Amsterdamista paluun. suuntana oli ihan vaan syksyinen Helsinki enkä olisi yhden yön reissulle todellakaan oikeasti tarvinnut paljoakaan tavaraa, mutta pakkaaminen puoliunessa aamu kuudelta ei ole niitä johdonmukaisimpia operaatioita. Lentolaukku oli siis ihan oiva valinta tuossa tilanteessa, mahtuipa mukaan vähän ylimääräistäkin.

scandic5

Helsingissä minua odotti tapaaminen entisten opiskelukavereiden kanssa ja huone keskellä kaupunkia sijaitsevasta Scandic hotelli Marskista. Sain ilokseniyhden yön vapaavalintaisessa Scandic hotellissa heidän meneillään olevan Staycation-miniloma -kampanjan hengessä.  Olen aina rakastanut hotelleja ja niiden tuomaa vapauden tunnetta, joten olin tilaisuudesta todella innoissani. Lapsuuden Ruotsin reissultakin muistan kuinka istuin tärkeänä hotellihuoneen kirjoituspöydän ääressä ja kirjoitin kirjeitä sukulaisille. Hotellin omalle kirjepaperille tietenkin. Olin niin maailman nainen että. :D

skumppa

Edelleen hotelliin kirjautuminen tuntuu minusta aivan yhtä luksukselta kuin lapsenakin. Ihana hengähdyshetki arjen keskellä olipa reissun syy mikä hyvänsä. Jonkun muun vuoteeseen sijaamat pehmeät lakanat ja runsaana notkuva aamiainen tuntuvat vaan joka kerta yhtä mahtavalta. Viime viikonloppuna luksus fiilistä nostatti mukavasti myös huoneessa odottaneet kuohuviinit.

disturb

aamupäivän tuloksettoman shoppailukierroksen ja kavereiden kanssa nautitun lounaan jälkeen vetäydyin iltapäiväksi hotelliin nautiskelemaan omasta vapaa-ajasta enne yhteistä illanviettoa. Ostin pari uutta naisten lehteä ja heittäydyin nautiskelemaan kuohuvaa sohvalle siksi aikaa, kun huoneen sauna lämpesi.

Kyllähän kotonakin voi sohvalla maata, mutta silloin on aina syyllisyys siitä, että pitäisi tiskata tai pyykätä tai järjestellä tai mitä vaan. Hotellissa syyllisyyttä ei ole, sillä siellä ei ole tiskivuorta eikä pyykkejä lojumassa. Ihan täydellinen irtautuminen viime aikojen kiireestä siis.

sauna

Meinasin muuten itkeä ilon kyyneleitä, kun ihana hotellin respapoika ilmoitti antavansa minulle saunallisen huoneen. Pääsen niin harvoin saunomaan, että melkein itkettää. Saunan löylyissä lojuminen teki minilomastani täydellisen rentouttavan.

meikit

Skumpan kera meikkiä nassuun ja päälle laukusta löytyneitä mustia vaatteita ja sitten takaisin ystävien pariin. Koska oli kyseessä valokuvaajien tapaaminen, ei illasta tietenkään ole olemassa valokuvia. Mutta iltaan kuului paljon ihania ihmisiä, hauskoja juttuja ja loistavaa ruokaa. Minä olen kuitenkin tuntenut itseni viime aikoina sen verran epäsosiaaliseksi, että ihmisisä pursuilevat baarit eivät innostaneet. Niinpä liukenin paikalta ennen julkisia juottoloita ja lähdin takaisin hotellille, mitäs muuta kuin jälleen saunomaan.

aamu_sanky

Kun aamulla soitin hämmentyneenä respaan kysyäkseni, että paljonko se kello oikein onkaan (en pysynyt kärryllä talviaikaan siirtymisessa), vastasi sieltä sama poika joka oli ottanut minut vastaan. Hän ystävällisesti tarjoutui laittamaan huoneelleni pari tuntia jatkoaikaa, joten sain viettää ihanan, pitkän ja laiskan sunnuntaiaamun. Ihanaa. Hetkeksi ihan oikeasti unohdin kaiken kiireen ja huolen.

Tietysti mukavaa olisi ollut mikäli yhden sijaan myltättyjä peittoja olisikin ollut kaksi, mutta tällä kertaa muruni ei päässyt mukaan. Se ronttikun oli viettämässä omaa laatuaikaansa Ässien fani-risteilyllä. :D Mutta täytyy kyllä sanoa, että ei ihmiselle pahaa tee välillä tällainen totaalinen itsensä kanssa olokaan. Ja nimenomaan pelkkä oleminen, ilman niitä tiskejä.

scandic2

Kiireettömän aamun ja maittavan aamiaisen jälkeen suuntasin haikeana takaisin siniseen ja sateiseen ulkomaailmaan. Parit shoppailuyritykset vielä (ei tärpännyt yhtään mitään vieläkään) ja sitten takaisinkohti kotia. Ei ollut turha reissu, ei. Just tässä viime viikonloppua fiilistellessäni ehdotin murulle, että voitais lähteä yhdessä pienelle viikonloppu hotellipyrähdykselle. Ei tarvitsisi edes mennä kauas, kunhan olisi valkoiset lakanat, kahdenkeskistä aikaa, skumppaa ja jonkun muun laittama aamiainen. Hyvää ensiapua marraskuun masennukseen. Suosittelen.

Ja nyt mun fiilistelyjen jälkeen sitten se paras osuus!

Jotta minä en olisi ainoa miniloman rentouttama, niin sain myöskin arvottavaksi yhden Staycation miniloman. Kyseessä on siis yksi yö kahdelle hengelle, sisältäen aamiaisen, vapaavalintaisessa Scandic hotellissa missä tahansa päin Suomea!

staycation

Osallistu arvontaan ke 10.11. klo 23.59 mennessä kertomalla tämän postauksen kommenttiboksiin kenet kanssa haluaisit päästä viettämään aikaa rentouttavalle minilomalle. Rakkaasi, parhaan ystäväsi, Madonnan? Muistathan täyttää myös sähköpostiosoitteesi (näkyy vain minulle), jotta saan voittajaan yhteyden!

Voittaja julkistetaan torstaina 11.11.  Onnea arvontaan!

Sillä välin, kun odottelemme voittajan selviämistä, voitte käydä haaveilemassa omasta minilomasta haluamassanne seurassa, tekemällä kampanjasivulla oman Staycation-elokuvan. Itselläni ainakin riitti hupia, kun vaihtelin vastanäyttelijän tilalle  kaikkia kuumia uroksia, kuten vaikkapa iki-ihanan Johnny Deppin.. :D

EDIT: Osallistumisaika on nyt päättynyt. Suoritan arvonnan torstaina illalla!

Kommentit (608)

Katja
301/608 | 

Haluaisin päästä rentouttavalle minilomalle ehdottomasti oman kultani kanssa! Olisi mukava päästä vähän arkea pakoon edes hetkeksi :)

Jenski
302/608 | 

Haluaisin päästä lomalle parhaan lapsuudenystäväni kanssa. Pakoon töitä, koulua, tehtäviä, riitaisaa eroa ja ainaista väsymystä.

303/608 | 

Oivoi, pahan pistit!

Vähän kahden vaiheilla, pitkäaikaisen poikaystävän kanssa irtiotto arjesta hotellissa olisi aivan ihanaa.

Ihanaa olisi myös napata joku parhaista ystävistä mukaan ja matkustaa tapaamaan jotain samoilta kulmilta pois muuttanutta ystävää ja viettää todellista tyttöjen iltaa!

Nash
304/608 | 

Veisin rakkaan äitini hemmotteluminilomalle! Asun kaukana kotoa, ja välillä unohtuu kertoa äidille miten tärkeä hän on kun emme näe tarpeeksi usein. Äiti tekee hurjasti töitä ja laittaa kaikki muut itsensä edelle. Veisin äidin teatteriin, shoppailemaan, ja syömään hyvin, siitä tulisi meidän tyttöjen oma prinsessapäivä. Äiti on ihanin!

maarette
305/608 | 

Lähtisin miehen kanssa pienelle hengähdystauolle. Välillä tuntuu, että suhde perustuu sähköpostiviesteihin ja pöydälle jätettyihin lappuihin, kun kumpikin käy töissä ja opiskelee samalla..

Itse oon ollu tässä viimeisen vuoden aikana aina viikon alut koulun penkillä ja vastaavasti mies loppuviikosta + tietty kummankin duunit ja koti"läksyt" siihen päälle.. :)Joten pieni irtaantuminen todellisuudesta olisi todellakin paikallaan!

306/608 | 

Mä luulen, että seuraksi lyöttäytyis kuitenkin tuo rakas Puoliso, mutta voisin kuvitella vieväni rentoutumaan myös jomman kumman ihanista siskoistani.

Heistä muuten se nuorempi on aikoinaan ollut mun kanssa kun ekaa kertaa yövyin hotellissa. Vuosi saattoi olla -87. Systeri oli opiskellut hotellialaa ja tiesi kertoa, että "siitä tietää että hotelli hoitaa hommansa kun vessapaperirullan päät on taiteltu kolmioksi". Arvaa tarkistanko asian edelleen joka kerta hotelliin mennessä... LOL

Sini
307/608 | 

Veisin lomalle parhaan ystäväni jonka kanssa olemme taas lähentyneet monien vuosien jälkeen. Olis niin huippua viettää oikeen kunnon tyttöjen iltaa pitkän kaavan kautta ja mieluiten tietenkin vaihteluna jossain muualla kuin Helsingissä :)

emmi
309/608 | 

Äiti on vaikuttanut viime aikoina niin väsyneeltä ja stressaantuneelta, että olisi ihana tarjota hänelle irtiotto arjesta. Muutenkin olisi hienoa saada viettää rentouttavaa laatuaikaa äitin kanssa, sillä pitkän välimatkan takia se on harvoin mahdollista.

Helena29
310/608 | 

Veisin lomalle äitini, johon reissukärpänen on purrut yli kuudenkympin iässä, mutta matkaseuraa ei oikein ole eikä rahaakaan.

ilo
311/608 | 

Kuulostipa viikonloppusi ihanalta!

Itsekin veisin lomalle rakkaani. Olemme jo yli 2,5 vuotta eläneet kaukosuhteessa, ja olisi ihanaa kiittää miestä siitä, että on junaillut kanssani näinkin pitkään.=)

312/608 | 

Mie ottaisin minilomalle mukaan mieheni äidin. Nainen, joka rakastaa hemmottelua ja luksusta mutta jolla ei yksinkertaisesti ole aikaa ottaa irtiottoja arjesta ansaitsisi mielestäni loman. Sitä paitsi, haluaisin tutustua mieheni äitiin paremmin, sillä reissumme miehen kotona ovat yleensä hyvin lyhyitä ja täynnä toimintaa, joten rauhalliseen jutteluun ja tutusteluun ei vieläkään ole löytynyt sopivaa aikaa. Miniloma olisi mitä parhain ratkaisu siihenkin! :)

Hanna
313/608 | 

Hmm, myös olen vähän kahden vaiheilla, mutte ehkäpä ottaisin mukaani yhden illan bailukierrokselle kummityttöni äidin.

TimppaKoo
314/608 | 

Puolisoni kera lomalle lähtisin.

Katriina
315/608 | 

Reissulle pääsisi mukaan joko oma Siippa tai sitten mieleinen matkakuppam´ni olisi tuo äiti. Joka tapauksessa pieni irtiotto tekisi hyvää - laatuaikaa ihan kuman kanssa vain.

Maissi
316/608 | 

Muruseni ottaisin mukaani, hääpäivä pian ovella - mikä olisikaan ihanampaa, kuin viettää se tiskittömästi ;)

siu
317/608 | 

Olisi kyllä täydellistä päästä avomiehen kanssa pienelle lomalle! Olen ollut kertakaikkisen masentunut ylityöllistävästä arjesta opiskeluineen ja olisi ihana viettää tiskitön ja koirankarvaton yö jossain hotellissa <3

Magda
318/608 | 

Parasta matkaseuraa on tietysti aviomies, jonka kanssa on tullut vietettyä kahdenhetkistä aikaa ihan liian vähän poikamme syntymän jälkeen. Eli tämä loma menisi kyllä kahden väsyneen aikuisen hemmotteluvuorokauteen. Ja poitsu lykättäisi isovanhempien hoiviin siksi aikaa. :)

AKU
320/608 | 

Vaimoltani oli jäänyt tämä sivu auki - siksi mies täällä osallistuu ;D

Lomalle pääsisi vaimoni valitsemansa ystävän kanssa.

Entinen uraäiti (ja loistava äiti) on ollut nyt lasten kanssa kotona ja jotenkin nuupahtanut kaikkeen yöheräilyyn, jota koliikkivauva on teettänyt, esikoisen kanssa puuhasteluun, siivoamiseen, ruuanlaittoon, pyykinpesuun jne. Siinä sivussa hän on jaksanut tsempata minua töissä, jotta voin matkustaa ja tehdä pitkää päivää, vaikka tiedän, että toisen ura ja mahdollisuus päästä aikuisten pariin ottaa koville.

En luultavasti itse lähtisi lomalle vaan jäisin lasten kanssa kotiin, jotta hän voisi rentoutua kunnolla ja saisi avautua ystäviensä kanssa rauhassa.

Hän todella ansaitsisi tämän näin marraskuun keskellä.

Tarja
321/608 | 

Ihanan oloinen irtiotto sinulla on ollut! Aikaa ihan vaan itselleen olisi jokaisen hyvä saada aina silloin tällöin.

Minä ottaisin minilomalle mukaan rakkaani, jonka kanssa meillä ei vielä ole ollut liiaksi yhteistä aikaa.

Minka
323/608 | 

Olisi ihana viettää rentouttava miniloma kandiparini kanssa, kun ahertaminen alkaa väsyttää! :)

marzzaaa
324/608 | 

haluaisin viettää miniloman äitini kanssa.hän on vakavasti sairas,ja miniloma olisi kiva piristys.

Riikka
325/608 | 

Hahah, mulla on aina tää sama tylsä vastaus; irtiottoa kaipaisin poikaystäväni kanssa, yhteistä vapaa-aika on ollut viime aikoina todella vähän kun hän töidensä lisäksi puuhastelee levyn teon parissa. Minulla taas aika kuluu valmistellen vauvamme tuloa (ensi kuussa minusta tulee ensimmäistä kertaa äiti <3), nämä alkavat muutenkin olla viimeiset hetket kun uskaltaisimme lähteä vähän kauemmaksi :)

Samira
326/608 | 

Poikaystävän sinne nappaisin. Viime aikoina näkeminen on ollut suunnilleen ovella moikkailua, kun toisella pukkaa työkiireet ja toisella luottamustoimihopuilla kuorrutetut opiskeluhässäkät päälle.

Kaisa
327/608 | 

Rakas ystäväni taistelee toista kertaa vakavaa sairautta vastaan, jonka on jo kerran selättänyt. Nyt jännitetään tuloksia hoidon onnistumisesta ja pieni hemmottelu arjen keskelle tulisi todella tarpeeseen ja saisi ajatukset ehkä hetkeksi muualle.

s
328/608 | 

poikaystävän ottaisin, koska hän on ollut pois kotoa koko syksyn!

hanniina
329/608 | 

Ehdottomasti lähtisin rakkaani kanssa lomailemaan.

330/608 | 

Tästä ei ole epäilystäkään: ottaisin minilomaseurakseni poikaystäväni, sillä vuosien seurustelun jälkeenkään ei olla päästy kahdestaan lomailemaan minnekään. Olisi ihanaa hemmotella toista vähän niiden arjen piirien ulkopuolella, kerrankin ilman stressiä ja arkielämän tylsiä realiteetteja. Välillämme on satoja kilometrejä, joten kaikki opiskelijabudjetin rahat kuluvat VR:n toiminnan tukemiseen eikä meillä siksi ole varaa itse lähteä mihinkään, vaikka haaveita pikkulomasta on ollut jo pitkään.

kaisa
331/608 | 

Sisko ilman muuta. Kahden pienen lapsen äiti kaipaa varmasti välillä minilomaa.

Jonayla
332/608 | 

Ottaisin mukaani ystäväni, jolla on ollut todella vaikeaa viime aikoina. Ei varmaan tarvitse mainita, että syy on mies. Paljon unettomia öitä ja sairaslomaa töistä. Haluaisin piristää häntä ihanalla yöpymisellä hyvässä sängyssä ja rentouttavalla minilomalla ihan tyttöjen kesken, koska hän on todella ansainnut sen. Ystävä, joka tuki minua silloin, kun minulla oli todella vaikeaa, ja niitä oikeita ystäviä ei silloin montaa ollut. Nyt on mahdollisuus korvata tämä hänelle.

Salisha
333/608 | 

Sisko lähtisi ilman muuta mukaan, koska nuorina aikuisina molemmilla on omat elämät ja kilometrejäkin parisensataa välissä, joten sisarussuhde kaipaisi hiukan lähennystä. Yhteisellä minilomalla voisi juoruilla ja parantaa maailmaa oikein urakalla :)

Tui
334/608 | 

Mä ottaisin matkaan vaimoni, me kumpikin tarvittaisiin pientä irtiottoa arjesta koska muuten stressihirviö syö meidät elävältä. :<

Jenna
335/608 | 

Rakkaan aviomieheni. Se ei tarvitse edes selityksiä.

käyttäjä-11334
Liittynyt25.2.2015
336/608 | 

Ottaisin minilomalle mukaan tietenkin rakkaan aviomieheni, jonka kanssa pienten lasten vanhempina kovin harvoin pääsemme viettämään kahdenkeskistä laatuaikaa!

Serafiia
337/608 | 

Oman avomiehen kanssa, koska miltei kymmenen yhteisen vuoden aikana ei juurikaan tällaisia hemmotteluhetkiä ole ollut. Tietysti toivon, että tämä voisi olla jopa hääyö, jos joskus vihille pääsisin ;)

Senni
338/608 | 

Oman kultsin kanssa lähtisin rentoutumaan :)

Tytto
339/608 | 

Ottaisin minilomalle mukaan rakkaan poikaystäväni. Koko syksy on ollut aika harmaata ja arkista, joten pieni loma piristäisi varmasti :)

340/608 | 

Saaneeko mammakin osallistua? Keskimmäisellä tyttärelläni on synttärit ensiviikolla. Hänen kanssaan haluaisin viettää hotelliloman. Syyt ovat perusteltavissa monitahoisesti.

Mama loves heels
341/608 | 

Kyllä se aviomies hotellireissulle lähtisi mukaan. Ehdottomasti! Paras unikaveri hotellin ylellisen pehmeässä sängyssä ja kuka muu mun ihastuneen lapsellista ilakointia hotellin aamiaisella edes kehtaisi katsoa. ;)

Chrisse
342/608 | 

Viettäisin laatuaikaa mieheni kanssa. Hellimistä niin mielelle kun keholle sekä vierihoitoa ja kainaloa <3. Lasten, työkiireiden ja harrastusten vuoksi ei paljon keretä viettämään laatuaikaa. Niitä pitää oikein järjestämällä järjestää.

343/608 | 

kultuliini, luettueni tekstisi tulin siihen lopputulokseen, että sulla on aikamoinen stressi teidän tiskeistä =) hyvä että pääsit rentoutuu, mä voin tulla teille joskus tiskaa jos saan vaihtarina niitä image-lehtiä =)

minni
344/608 | 

Oi mikä palkinto! Tahtoisin viettämään laatuaikaa oman muruni kanssa, koska asumme tälle hetkellä eri paikkakunnilla ja yhteinen viikonloppu, poissa kummankin kotinurkilta olisi täyttä luksusta1 :)

hennah
345/608 | 

Kunnon tyttöviikonloppu piristäisi tätä harmaata arkea, joten lähtisin minilomalle parhaan ystäväni kanssa :)

346/608 | 

Oi, ehdottomasti haluaisin minilomalle puolisoni kanssa, jota en ole taas moneen kuukauteen nähnyt, koska hän on toisella puolella maapalloa töissä. Samalla voisimme juhlia niin minun kuin hänen synttärinsä ja hääpäivämme, jotka kaikki ovat olleet sillä välin kun hän on taas reissussa ollut. Nautiskelua, kiireettomyyttä ja kuulumisten vaihtamista, hyvää ruokaa ja juomaa eikä arjen stressiä. Täydellinen vuorokausi.

hotttis83
347/608 | 

Veisin yllätyslomalle bestikseni, ja sit me shopattais ja bailattais ja tultais suoraan jatkoilta aamiaiselle. Vähän päissämmä tietty vielä. Ja vaikka huulipuna olis ympäri naamaa ja saatas paheksuvia katseita, meitä ei haittais! Minilomaminiloma!

Sari
348/608 | 

No miehen veisin tietysti rentoutuslomalle.

Jos vaikka kerrankin päästäisiin kaksin matkaan <3

Neiti hoitoon ja itse nukkumaan pitkään :D Pieni, mutta tärkeä haave <3

SaraJana
349/608 | 

Haluaisin päästä minilomalle oman kultani kanssa. Hänellä on menossa viimeinen vuosi opiskeluja, jotka valitettavasti täytyy suorittaa toisella paikkakunnalla. Vaikka hän tuleekin joka viikonloppu kotiin luokseni, tuntuu silti että yhteistä aikaa ei ole riittävästi jaa viikonlopuistakin suuri osa ajasta menee opiskeluun. Lisäksi sain juuri tietää roimasta palkanalennuksesta eikä miehen opintotuellakaan juhlita, joten suuri vyön kiristys on edessä päin... Kaipaisin siis pientä breikkiä, käpertyä kultani kainaloon vailla mitään velvotteita ja rahauolia! <3

Sonja
350/608 | 

Veisin tietysti rakkaan tuoreen aviomieheni lomalle. Hemmottelisin häntä, sillä meille syntyy pian ensimmäinen lapsemme ja pitäähään sitä miestä hemmotella etukäteen, kun joutuu kohta kahdesta rääkyjästä huolehtimaan ;)

Roxanna
351/608 | 

Mukaani minilomalle lähtisi ehdottomasti äitini. Elämä on heitellyt meitä välillä vähän liiankin rajusti, mutta tähän mennessä monesta asiasta on selvitty ainakin joten kuten. Asumme eri kaupungeissa, joten rauhallinen yhteinen aika olisi täyttä kultaa. Tilaisuuden tullen osaamme nauttia elämästä ja pienestä luksuksesta niin paljon, että posket väsyvät hymyilemisestä. :) Niin ja rakastamme molemmat Helsinkiä palavasti, joten minilomakohteen valinta olisi varsin helppo.

Inkku
352/608 | 

Ehdottomasti lähtisin sen paremman puoliskon kanssa. Hänellä elämä heittelee ja menee suoraan sanottuna päin persettä ja hän haluaisi pois kotikaupungistamme, mieluusti pysyvästi kuulemma mutta luulisin että se yksi rentoutumisen yökin tekisi hyvää.

Ella
353/608 | 

Mukaani pääsisi ystäväni, joka on tukenut minua suuressa erosurussa.

TiuTau
354/608 | 

Mukaan lähtisi avomies, jonka kanssa ollaan nyt useampi viikko asuttu "evakossa" kahden omistusasunnon välissä. Ja nyt reilu viikko rempattu uutta asuntoa, johon muutto ihan just käsillä.. Joten pientä rentoutusta kaivattais molemmat. :)

Majsan
355/608 | 

Ottaisin mukaan ehdottomasti avomieheni. Olemme molemmat tehneet töitä viime aikoina niin paljon, että näemme toisiamme käytännössä ainoastaan iltaisin nukkumaan mennessä ja aamulla herätessä. Olisi ihanaa viettää edes yhden yön verran kahdenkeskistä aikaa ilman että jommallakummalla on koko ajan kiire johonkin.

rinkku
356/608 | 

Paras kaveri on ollut jo kauan kipeenä ja ravaa kokoaika lääkärissä, olis kiva tarjota hengähdystauko arkeen Naapuri kaupungissa. Pienestä pitäen oon halunnut mennä kyseiseen hotelliin, koska siitä menee kadun yli putki viereiseen taloon. 10 Vuotta toivonut että pääsisin sinne putkeen mutta ei vieläkään !

Mimusi
Liittynyt8.1.2014
357/608 | 

Mukaan lähtisin oman muruni kanssa, kotona tosiaankin tulee huono omatunto jos yrittää vain laiskotella. Aina olis siivoomista, pyykkäystä, järjestelyä, silitystä, tiskausta, ym. Lisäksi tuosta saa vähän liian helposti kinaa aikaiseksi jos toinen vain loikoilee ja toinen sitten tekee niitä kotihommia.

Lisäksi nyt pimeän tullen tuntuu, että kevääseen on ihan liian pitkä aika ja ehdottomasti tarvis jotain piristystä ja arjesta poikkeavaa :)

Tarja
358/608 | 

Tekisi mieli lähteä ihan yksinkin... Köllötellä leveässä sängyssä jonkun muun petaamissa lakanoissa ja nukkua niin pitkään kuin haluaisin heräilemättä, mutta ehkäpä kuitenkin ottaisin tuon lasteni isän mukaan. Hengähdystaukoa tarvittaisiin molemmat arjen pyörityksen keskelle.

emminkäinen
359/608 | 

Haluaisin viedä avomieheni pienelle viikonloppulomalle.

Meille tulee marraskuussa 5 vuotta seurustelua täyteen ja vaikka suhteessa on ollut välillä raskaitakin vastoinkäymisiä, olemme niistä selvinneet. Lisänä parisuhteessa jaksamiseen on meidän täysin erilaiset työajat. Yritä siinä sitten parisuhdetta hoitaa, kun mies lähtee töihin ennen minun heräämistä ja minä lähden töihin samalla ovenavauksella kun mies tulee kotiin. Minun tullessa kotiin kymmenen jälkeen mies on jo melkein unesssa.

Tarvitsisimme pientä hemmottelua tähän arkeen, ja viikonloppuloma olisi mitä parhain irtiotto tästä arjesta. Jos siis saisimme aikataulut osumaan yksiin, että yhteinen vapaa viikonloppu löytyisi...

360/608 | 

Ihanalle hotellireissulle ottaisin mukaan tänään synttäriään viettävän murupojan. Yrittäjäpojalla kun ei itsellään liikaa ylimääräistä rahaa ole, tulisi hotellihemmottelu aikalailla tarpeeseen.

hheidi
361/608 | 

Olis ihanaa voittaa tämä! Ottaisin mukaan ehdottomasti mieheni, jolla on ollu viime aikoina liian pitkiä ja raskaita työpäiviä. 12 tuntia keskimäärin, eilen 20 tuntia fyysistä työtä. Saatais kumpiki rentoutua hotellissa ja aamulla se hotelliaamupala, jossa valinnan varaa riittää. Ja mikä parasta, aamupalaa ei tarvi laittaa itse, eikä jälkiä tarvi korjata pois!

ahkera anonyymi
362/608 | 

Lukiessani postaustani tajusin yhtäkkiä kristallinkirkkaasti, mikä tällä hetkellä mättää meillä kotona. Tällä hetkellä ei ole sitä yhteistä lakananmyttäys aikaa, sillä arki tempoo sinne tänne ja tuonne jatkuvasti. Ihan kuule rehellisesti haluaisin karkuun tiskivuoria ja muita vaatimuksia, jotka roikkuvat käsissä kiinni, ja mylläämään kullan kanssa oikein kunnolla ;)

Sandra
363/608 | 

Kyllä passais! Mää haluisin miehen mukaan ja lapsen mummulaan :D

Susu
364/608 | 

Ihana arvonta, ehdottomasti ottaisin miehen kanssa pienen irtioton arjesta :) Yrittäjyys, työt, opiskelut, raksaprojekti sekä lisäksi kolme pientä lasta = ei yhteistä aikaa lainkaan. Jään haaveilemaan :)

Sini
365/608 | 

Kyllä tuo oma mies lähtisi mukaan. Molemmilla on kiire, kun väsätään gradua ja diplomityötä, joten pieni breikki olisi paikallaan :)

Minttu
366/608 | 

Mukaan lähtisi oma aviomies. Tekisi hyvää rentoutua jossakin ihanassa hotellissa kiireisen arjen keskellä.

367/608 | 

Matkan kanssani ansaitsisi paras ystäväni, jonka kanssa olemme kokeneet yhtä ja toista, mutta viime aikojen erilaiset elämäntilanteet ovat etäännyttäneet meitä ihan liikaa. Matka olisi juuri sopiva keino puhaltaa ystävyytemme uudelleen henkiin ja muistaa ne asiat, miksi olemme vuosienkin jälkeen edelleen parhaat ystävät. :)

Sintsu
368/608 | 

Oman kullan kainaloon olisi ihana nukahtaa hotellissakin :) Siispä mukaan lähtisi oma murunen!

lallatilala
369/608 | 

Tylsästi -mutta tietysti!- oman kultaheilani kanssa :)

Venla/nen
370/608 | 

Lähtisin minilomalle poikaystäväni kanssa, joka näyttää aamulla nukkuessaan murmelilta. Hotellissa olisi kerrankin aikaa katsella sitä kunnolla kun ei tarvitsisi juosta töihin.

Poppanen
371/608 | 

Oman ihanan mieheni kanssa tietenkin. Kokonainen vuorokausi pelkästään toisillemme varattua aikaa, ilman niitä tiskejä ja muita kodinhommia olisi niiiiiiin luksusta. Ja se aamupala. Toisten tekemä. Ei tarviis itte muutaku sipsutella paikalle ja nauttia. Aaaah! Kyl sen jälkee jaksais taas. :)

Kati
372/608 | 

Just tuossa mietin, että mun pitäis viedä ystävä viikonloppulomalle. Hän on just eronnu ja kyllä tekisi hyvää lähteä likkojen kesken iroittautumaan arjen harmaudesta!

373/608 | 

Miniloma tulisi kyllä tarpeeseen ja mukaan kuhertelemaan lähtisi mieheni.

374/608 | 

Minusta tuli lähes vuosi sitten äiti-ihminen ja miehestäni siis isi. Pieni hemmottelu tulisi enemmän kuin tarpeeseen meille, sillä koko tänä kuluneena aikana emme ole kahdenkeskistä aikaa päässeet viettämään kodin ulkopuolella. Niin, luulen että olisimme pieneen lomaan enemmän kuin tyytyväisiä =)

mmmariia
375/608 | 

mieheni. hän on ollut niin kovin reipas mittavassa työprojektissaan ja selvitellyt ihan hirveitä sotkuja sen tiimoilta. nyt kun projekti on loppumassa, olisi niiiiin ihanaa saada joku pieni irtiotto arjesta. paino on valitettavasti tässä nyt sanalla pieni, joka on meille tällä hetkellä ainoa vaihtoehto, sillä itse puolestani aloitin juuri uudessa työssä ja tulen olemaan yhtä työllistetty seuraavat kuukaudet, mitä mieheni on ollut nyt. eli siis kaiken kiireen keskellä olisi mitä parasta laatuaikaa päästä oikeasti _tapaamaan_ miestäni enemmän kuin tunnin verran ennen nukkumaanmenoa.

jnnnni`
376/608 | 

ottaisin oman murun tottakai mukaan ! ain ku ollaan meil tai heil ni tuntuu et o niin paljon sitä häslinkii ympäril ja loppuje lopuks ei saa olla kunnol oikeesti kahestaan :o riitojaki tuntuu olevan iha liikaa täl hetkel ja tahtoisin vaa hetken rauhan, ni olis oikeen ihanan mukavaa voittaa tälläne pieni miniloma, sen tarpeessa ollaan.

Riikka
377/608 | 

Minä ottaisin mukaan jonkun hyvistä ystävistäni; nuo kun ovat kaikki mokomat muuttaneet kovin kauas minusta pääkaupungin melskeeseen ja tapaamme ihan liian harvoin. Kaikilla meillä on omat murheemme ja olisi hienoa välillä päästä oikein simäkkäin jakamaan ystäväterapiaa toisillemme :-) Ja ne hotelliaamiaiset *namskis*

Minttu
378/608 | 

Vaikea valinta, mä haluaisin lähtä niin monen ihmisen kanssa, mutta eiköhän poikaystävä kuitenkin voittaisi:) Ihanaa olis ekaa kertaa päästä tuon kanssa hotelliin.

Eve
379/608 | 

Mukaan lähtisi ehdottomasti avomies; hän tarvitsee ehdottomasti pienen irtioton arjesta, sillä ei ole ehtinyt lomailla kolmeen vuoteen. Ei se pieni luksus olisi pahitteeksi ittellenikään, vähän alkaa jo syksy tuoda väsymystä ilmoille.

pipsa
380/608 | 

mukaan lähtisi oma murumurmeli tottakai, kukapa muukaan. kyllähän loma, ihan vaikka minimuotoinenkin, tekee marraskuussa kaikille hyvää!! saunallinen hotellihuone kuulostaa nii-iin hyvältä, olis aivan ihanaa päästä testaamaan semmosta.

ja hotelliaamiaiset on maailman paras asia <3 ja skumppa tottakai myös!

Manti
381/608 | 

Me lähtisimme ehdottomasti arkea pakoon mieheni kanssa kahden kesken. Arkemme onkin aikamoisen railakasta kahden oman ja viiden sijaislapsemme seurassa.

382/608 | 

Ottaisin mukaan hotellilomalle Tuukan, jonka kanssa olen ollut naimisissa nyt vuoden ja neljä kuukautta. Kävimme häiden jälkeen häämatkalla Turussa, ja nyt olisi ihana mennä tekemään uusia ihania muistoja tuttuun paikkaan <3

Karo
383/608 | 

Ottaisin mukaan ihanan miehen, jonka kanssa ollaan suhteen alkutaipaleella, mutta musta tuntuu, että tästä tulee vielä ihan oikea parisuhde. Asutaan eri paikkakunnilla ja tapaamisten väli on joskus pitkä, tällainen koko viikonlopun yhdessäolo olisi just sitä mitä nyt tarvittaisiin.

~Anna
384/608 | 

Mukaan lähtisi ehdottomasti mieheni, jonka kanssa arkikin on ihanaa, mutta sitä pientä luksusta tämä elämä välillä kaipaa. <3

kiana
385/608 | 

Viettäisin miniloman hotellissa ehdottomasti äitini kanssa, koska muutettuani ulkomaille en näe häntä tarpeeksi usein :)

Isa
386/608 | 

Lähtisin minilomalle aviomieheni kanssa ikään kuin korvaukseksi pieleen menneestä ensimmäisestä hääpäivästä.

pinkninja
387/608 | 

Viettäisin ihanan miniloman avomieheni kanssa, koska meillä on viimeaikoina ollut harvoin mahdollisuuksia yhteisiin rentoutumisviikonloppuihin. Teen parhaillaan opinnäytetyötä, jonka loppurutistus on ollut erityisen raskasta. Olen myös täysipäiväisesti töissä samalla, joten miniloma tulisi enemmänkin kuin tarpeeseen :)

Mimmi
388/608 | 

Peittoja peuhaamaan lähtisi ehdottomasti ihana mieheni! Hän on tukenut minua kovin rankkoina aikoina ja nyt elämä alkaa palautua raiteillaan, joten olisi aika juhlistaa yhteistä taivaltamme.

Tallis
389/608 | 

Koskapa en asu yhdessä miesystäväni kanssa ja olemme molemmat työsskäyviä opiskelijoita, niin yhteistä aikaa ei juuri siunaannu, joten yhden yön miniloma kahdestaan sopisi meille kuin nenä päähän.

Jenna
390/608 | 

Avomies olisi varmasti hyvä vaihtoehto, mutta haluaisin päästä viettämään aikaa ystäväni kanssa. Olimme yläasteella ja vielä ammattikoulussakin ylimpiä kavereita, aina joka paikassa yhdessä. Kaikki nolot ryyppyreissut koettiin yhdessä. Opiskelut veivät eri suuntiin, ei kuitenkaan kauas toisistamme. Silti yhteydenpito on jäänyt jostain syystä vähälle. Koulussa tenttien keskellä ei yksinkertaisesti ehdi naapurikaupunkiin, täällä välimatkat ovat pitkät. Ystävät täytyisi muistaa opiskelun keskellä, joten yhteinen shoppailuloma voisi tehdä terää. Se antaisi meille kummallekin irtioton opiskelusta ja miehistämme ;)

HannaN
391/608 | 

Mukaan minilomalle lähtisi avomies, jonka kanssa haluaisin päästä rentoutumaan kunnolla ja irroittautumaan arjesta. Se tekisi hyvää molemmille!

esprit
392/608 | 

Oispa kiva lähteä poikaystävän kanssa juhlistamaan 10. vuotta yhdessä :)

Hetaz
393/608 | 

Kihlattuni kanssa lähtisin, ehdottomasti. Meidän suhde on tähän saakka suurimmaksi osaksi ollut totaalista lentoa, muuttoja, matkustamista, sopeutumista, työkuvioitten muutosta jne.

Mies on käsittämättömän tyynesti ja rauhallisesti sopeutunut elämään minun, lasteni, ja lemmikkilaumamme kanssa, eikä ole teininkään angstista järkyttynyt. Hän on myös kaiken tämän lisäksi jaksanut tukea mua pyrkimyksissäni päästä entisen elämän rankoista kokemuksista yli. Varsinkaan hänellä ei siis varmasti ole ollut aina kovin helppoa tämä.

Haluaisinkin lähteä viettämään hänen kanssaan kahdenkeskeistä aikaa, kiitokseksi ja tavallaan kannustukseksi hänelle hänen jaksamisestaan. On se vaan niin ihana mies, että ansaitsisi sen kyllä! <3

avokado
394/608 | 

Veisin lomalle ihan liikaa töitä tekevän poikaystäväni, jonka kanssa ei ole ehditty vain olla ollenkaan tarpeeksi tänä syksynä.

kikka
395/608 | 

Aivan ehdottomasti veisin lomalle ihanan poikaystäväni joka on vasten olen nojannut viime kuukaudet, jotka ovat olleet allekirjoittaneelle melkoisen vaikeat. En mielestäni voi kiittää häntä tarpeeksi, mutta pieni irtiotto olisi hyvä alku ;)

reetta
396/608 | 

Ottaisin mukaan poikaystäväni. Olisi ihanaa mennä jonnekin juuri samaan tapaan kuin itsekin suunnittelit "murusi" kanssa, yhdeksi yöksi pois kotimaisemista. :)

Zjanaina
397/608 | 

Mä ottaisin ehdottomasti mukaan mun rakkaani!<3 Olis kyllä niin luksusta tollanen miniloma! :)

Mandisofia
398/608 | 

Lähtisin minilomalle ehdottomasti poikaystäväni kanssa. :-) Hän on työskennellyt koko syksyn kauhean stressin kanssa ja itselläni opiskelut kaipaisivat pientä "motivaatiolomaa", jotta jaksaisi kevääseen asti taas pakertaa!

Tiina E. S.
399/608 | 

Ai että olisi ihana voittaa ja oman kullan kanssa lähteä juhlimaan yhdessäolomme kolmevuotis-synttäripäivää<3

sani
400/608 | 

mukaan lähtisi ehdottomasti iki-ihana avomieheni, joka on mallia "kaiken se kestää, kaiken se kärsii". raukkaparka opiskelee, paiskii siinä ohessa töitä, tekee vielä puolet kotitöistä ja silti vielä jaksaa hemmotella minua, joten now it´s payback time (irtiotto- ja rentoutusloman merkeissä)!

Laura
401/608 | 

Kuten suurin osa, myös minä nappaisin poikakaverin mukaan reissuun :) Emme onneksi ole joutuneet yhtä rankkoja kokemaan kuin monet yllä, mutta olisihan se älyttömän ihanaa voittaa pieni loma rakkaan kanssa!

anna
402/608 | 

Oman rakkaani, mieheni, ystäväni, elämäni valon, sängynlämmittäjäni, turvani ja tukeni, ainoani, aurinkoni. Kaikki samassa paketissa - matkustan kevyesti :)

onerva
403/608 | 

Siskon kanssa lähtisin, koska sisko jos kuka ansaitsee hemmottelua, ja koska siskon kanssa on aina niin mukavaa.

Kiki
404/608 | 

Ottaisin mukaan poikaystävän. Ois ihanaa nuhjuta vaan kahdestaan ilman pikkunääpiötä, joka pääsis sitten mummolaan hyvään hoivaan...

Sigma
405/608 | 

Vaimon kanssa olisi mahtava ottaa pieni breikki lastenhoidosta ja hemmotella kerrankin toisiamme.

NasuKristiina
406/608 | 

Ottaisin mukaan hyvän ystäväni, hänellä on ollut melkoisen rankkaa viimeisinä vuosina ja olisi mukavaa piristystä vaihtaa hetkeksi vapaalle.

Marika
407/608 | 

Oman aviomieheni. Ei voi muuta sanoa kuin, että tarvitaan sitä.

Heini
408/608 | 

Ottaisin mukaan ystäväni, joka on viimeisen kahden vuoden aikaan taistellut elämästään, on yksinhuoltaja maailman suloisimmalle ja veikeimmälle tyttöselle, eronnut vuosi sitten, on pätkätöiden uuvuttama, taistelee oikeudessa lapsen asioista, mutta tästä kaikesta huolimatta vaan jaksaa ja kestää.

Jenniemi
409/608 | 

Äitini! Oltuaan 21 vuotta kotiäitinä meille kuudelle ylivilkkaalle lapselle, päätti äitee vihdoin lähteä opiskelemaan. Opiskelun ohella äiti huolehti päivittäin sairaasta papastamme, joka haudattiin viime viikonloppuna. Nyt on valmistuminen lähihoitajan ammattiin lähellä ja mikä olisikaan hienompi tapa näyttää äitille kuinka ylpeä olen hänestä, kun viedä pienelle lomalle rentoutumaan!

410/608 | 

Oman aviomieheni ottaisin mukaan. Huilattaisiin ja oltaisiin yhdessä. Takana on rankka vuosi ja vihdoin valoa alkaa pilkottamaan nurkan takana.

Katy
411/608 | 

Parhaan ystäväni, joka on ollut sellainen ensimmäiseltä luokalta asit... :))

Maria
413/608 | 

Poikakaverini,joka asuu ulkomailla.olisikin melkoinen yllätys,kun hän seuraavan kerran suomessa luonani vieraillessaan vietäisiinkin hotelliin yöksi ahtaan soluasuntoni sijaan!

Jemma
414/608 | 

Minäkin ottaisin poikakaverin. :) Asutaan aika kaukana toisistamme, nähdään yleensä vaan viikonloppuisin. Silloinkin on aina niin paljon tekemistä ettei oikein aika riita kahdestaan oloon. Olisi unelma viedä poikaystävä yöksi hotelliin, saisi olla ihan kahden! :)

Muffinssi
415/608 | 

Oman kullan kanssa ois ihana lähteä kun meillä on vuosipäivä ja hänen synttärit tässä kuukauden sisään :)

Sari
417/608 | 

Kyllä minä rakkaan aviomieheni kanssa lähtisin laatuaikaa viettämään, sillä se on nykyisin aika vähissä. Menoa ja hälinää riittää kolmen alle kouluikäisen pojan kanssa, muutaman kuukauden päästä perheemme kasvaa vielä yhdellä ja neljän lapsen hoitoon saaminen samaan aikaan onkin jo sitten varsin haasteellista.

illusia
418/608 | 

Yllätys yllätys hotellilomalle seuralaiseksi sopisi paremmin kuin hyvin oma kulta. Mikäs sen parempaa, kuin nauttia kahdenkeskisestä ajasta poikaystävän kainalossa. :)

Jenzci
419/608 | 

Kyllä minäkin poikaystävän ottaisin mukaan. :)

420/608 | 

Poikaystävän kanssa lähtisin. Ollaan asuttu yhdessä vuoden verran, mutta hän ei ole koskaan tavannut mun vanhempia ja parhaita ystäviä suomessa, ja olisi kyllä aika!

Lellu
421/608 | 

Minä ottaisin rakkaan äitini mukaan, sillä hän jos kuka ansaitsee pienen loman rankan arjen keskelle.

Jon-na
422/608 | 

Mä voisin ihan mielelläni ottaa mukaan ton postauksessakin mainitun ihanan Johnny Deppin <3 ;)

Tuisku
423/608 | 

Mukaani ottaisin kesäkisuni, josta kuin huomaamatta onkin tullut kotikolli.

Valpuri
424/608 | 

Minä tahtoisin viikonloppuretkelle äitini kanssa. Äitiäni koettelevat tällä hetkellä monet vastoinkäymiset, joita vielä pahentaa se, ettei hänen uskottunsa - minä - asu tällä hetkellä samassa maassa. Olisi upeaa yllättää äitini lentämällä Suomeen ja viemällä hänet hotellilomalle.

425/608 | 

Ottaisin mukaan oman avomieheni. Olemme olleet yhdessä jo yli 2 vuotta mutta minkäänlaisella lomalla emme ole käyneet vielä kertaakaan, olisi jo aika! :D

Katariinanen
426/608 | 

Parhaan ystäväni ja vahvimman tukipilarini eli äitini!

Tuuli
427/608 | 

Mukaan ottaisin mieheni, jota ilman en olisi kestänyt viimeviikkojen vastoinkäymisissä.

Tikkaritikkari
428/608 | 

Ojoi, olisipa ihanaa viettää kiireetön miniloma hervottoman ihanan siskon kanssa shoppaillen :)

Marija
429/608 | 

Minilomalle mukaan pääsisi mieheni.

Suvi
430/608 | 

Lähtisin reissuun ehdottomasti äitini kanssa!

Katri
431/608 | 

Poikaystävän. Olisi ihana näin puolen vuoden vaihdossa olon ja näkemättömyyden jälkeen päästä rentoutumaan jonnekin ihan vain kahdestaan.

Tiia
432/608 | 

Palkinto kuulostaa todella hyvältä ja tulisi tarpeeseenkin (kuten varmasti monella muullakin). Sullakin on täytynyt olla unohtumaton miniloma!

Kävisipä arvonnassa tuuri, voitto olisi niin täydellistä.

Lähtisin Staycationille poikaystäväni kanssa Lappeenrantaan. Tilanne on tämä: asumme molemmat vielä kotona eli siis vanhempiemme luona. Mies on nyt armeijassa ja itse käyn lukion viimeistä vuotta. Sanomattakin selvää, että stressi on molemmille tuttua, kun taas yhteinen aika on kortilla. Täydellinen rentoutuminen ja arjesta poispääsy kuulostaisi houkuttavalta ja auttaisi ikävään, sekä omalla kohdallani myös koulutyön kanssa jaksamiseen.

Viikonloppuja, joita meillä on mahdollisuus viettää yhdessä, osaa toki arvostaa jo nyt, mutta pieni extra ei koskaan olisi pahitteeksi. Omaa rauhaa, romanttinen hotelliyö rakkaan seurassa ja maittava buffetaamiainen – mitä muuta tyttö voi toivoa?!

Muun muassa Helsinkiin tai Tampereelle olisi ihana lähteä, mutta ne ovat valitettavasti kaukana nykyisestä asuinpaikasta. Siksi valitsisin kohteeksi Lappeenrannan, joka on tuleva asuinkaupunkimme. Opiskelut vievät meidät sinne tulevana syksynä, ja mielessä on jo pidempään ollut tutustuminen uuteen paikkaan. Hotelliyö vieraassa kaupungissa mahdollistaisi asuinalueiden katselun – ehkä myös mahdollista tulevaa työpaikkaa voisi yrittää etsiä, kuten myös shoppailumahdollisuuksia ja yöelämän tarjontaa.

Tästä tuli nyt pitkä kommentti, mutta innostuin niin kovasti haaveilemaan loman mahdollisuudesta. Normaalisti tällaiseen ei ole rahaa, joten olisihan se ihana yllätys rakkaalle, kun voisi ilmoittaa, että viikonlopulle x on varattu hotelliloma eli yhteisen tulevaisuuden suunnittelua ja irtiottoa arjesta! ;)

Nnni
433/608 | 

Olen lukioikäinen tyttö ja asun eri paikkakunnalla kun vanhempani. Lähtisin reissuun äitini kanssa, sillä tässä olisin vanhojentanssi mekon etsiminen edessä, ja haluaisin äitini mukaan valitsemaan mekkoa. Hän tekee niin paljon töitä, ettei tänne ehdi, ja hänen paikkakunnallaan pienessä tuppukylässä ei mekkokauppoja ollenkaan ole :D En ole ikinä viettänyt viikonloppua tai edes yhtä yötä kahdestaan äidin kanssa, vaikka läheisiä olemme, sillä pienenä meitä oli kaksi lasta ja nyt iltatähti on vasta 5 vuotias. Iltatähti ei ole ikinä viettänyt yötä ilman molempia meitä, sillä mie oon aina vahtinut häntä ku hänen vanhemmat on ollut reissussa. Olisi aivan ihanaa, jos saisimme viettää edes vähän aikaa kerrankin kahdestaan ja jutella, nauttia ja shoppailla (: Jos sen vanhojentanssimekonkin saisi ostettua (:

siisii
434/608 | 

Haluaisin minilomalle ehdottomasti kihlattuni kanssa, josta tulee ensi keväänä puolisoni. Olisi ihana pitää miniloma, suunnitella häitä, rentoutua ja nautiskella kiireen keskellä. Kierrellä askartelukauppoja, shoppailla ehkä miehelle puku, viettää aikaa ihan kaksin.

Janita
435/608 | 

Avomiehen ottaisin mukaan, jos arpaonni sattuisi kohdalle. Peukut ja pottuvarpaat pystyssä täällä tosiaan toivon tuurin kerrankin olevan puolellani. Sen verran raskas syksy on ollut meillä kummallakin, että pieni irtiotto arjesta tekisi ainoastaan hyvää.

l_tiina_l
436/608 | 

Yritin kovasti keksiä jotain realistisempaa vaihtoehtoa, mutta pääni on niin pyörällä uudehkon ihastukseni johdosta että jos tilaisuus tähän vain tulisi niin varmasti rohkaisisin mieleni ja pyytäisin häntä mukaani. Nynnyvalinta olisi oma bestis.

enz
437/608 | 

vastaan itsekkäästi, että poikaystäväni. haaveissa on jo pitkään ollut hotelliyö jossain päin suomea (mielellään yli 200 kilometrin päässä, rovaniemi vois olla hyvä) just sanomasi arjesta irtautumisen takia. wau, ois siistiä :)

Kaisa
438/608 | 

mieheni kanssa lähtisin helsinkiin

Zana
439/608 | 

Voi ihana hotellilomanen! Siipan ottaisin kainaloon ja lähtisin Turkuun tai Tampereelle rentoutumaan. Jospa vain arpaonni suosisi...

tallukka
440/608 | 

Lähtisin lapsuudenystäväni kanssa vaikka Helsinkiin shoppailemaan täältä Kajaanista.. Olen muuttanut kaksi vuotta sitten tänne, ja ystävänikin asuu Joensuussa, ja näemme aivan liian harvoin välimatkan, opiskeluiden ja töiden takia :) olisi ihana yllättää ystävä yhteisellä reissulla :) saisi viettää laatuaikaa pitkästä aikaa yhdessä rakkaimman ystävän kanssa :)

Tré Cool
441/608 | 

Minä ottaisin mukaan 14-vuotiaan kummityttöni ja menisimme Poriin tai Tampereelle katsomaan jonkun hänen suosikkibändinsä ikärajatonta keikkaa tai sitten musikaalia. Hänestä on kasvamassa kunnon rocktyttö, jolle musiikki on tärkeää. Virkistysmatka olisi kummitädin lahja ihanalle tytölle, joka tällä hetkellä sinnittelee masennusta vastaan.

Jenniferr
443/608 | 

Heip! Minä ottaisin mukaan kämppikseni. Nähdään muutenkin toisiamme joka päivä ja kinastellaan niinkin arkisista asioista, kuten vessan puhdistusvuoroista, DVD- hyllyn järjestyksestä, herätyskellon sopivasta etäisyydestä siihen seinään jonka jaamme kämpässä tms... hotelliyö olisi mukavaa vaihtelua arkiseen asumiseen.

Tärkein syy kuitenkin kämppiksen mukaanottoon olisi se, että hän ei ole koskaan yöpynyt hotellissa. Siksi hän ei ole myöskään koskaan maistanut hotellipekonia! Se on suorastaan rikollista.

iwi
444/608 | 

Lähtisin poikaystäväni kanssa jonnekin :) Ei kaupungillakaan niin väliä, kunhan saisi olla kahdestaan. Ollaan tässä koettu kaikenlaista alamäkeä ja tammikuussa mies lähtee inttiin eli tuleekin paljon taukoa näkemisestä, joten tälläinen olisi erittäin piristävä miniloma :)

445/608 | 

Oma kulta mukana matkaisi, luonnollisesti. Yhteinen aika, täysi kiireettömyys ja toisen kanssa oleminen - mistä muusta tämä eri kaupungeissa elävä pariskunta voisikaan haaveilla <3

Ötökkäverho
Liittynyt26.10.2014
446/608 | 

Lähtisin rakkaan aviomieheni kanssa arkea pakoon pääkaupungin sykkeeseen. Hotellissa yöpyminen on ihanaa, olo on kuin prinsessalla :)

Mimm-i
447/608 | 

Ottaisin parhaan kaverin mukaan, koska tiiän että kumpiki kaipais tollasta stressitöntä hetkeä niiiin kipeesti <:

Anni
448/608 | 

Kyllä se toi isännys ois. Vajaan 10 vuoden aikana hotelliöitä on kerääntyny vain yksi (1).

Milna
449/608 | 

Äitini täytti juuri 50v. ja mikä olisi parempi lahja kuin hotelliyö ja shoppailua & hyvää ruokaa jossain mukavassa kaupungissa!

mrn
450/608 | 

Oih, toivoisin pääseväni minilomalle kihlattuni kanssa! Tässä alkaa olla käsillä viimeiset hetkemme kahdestaan ennen perheenlisäyksen saapumista maailmaan, ja siksi olisi mukava vielä kerran viettää vaikka vain pienikin loma kahden kesken, ihan vain toistemme seurasta ja tietysti valmiista aamiaisesta (mitä luksusta!) nauttien.

AnnE
451/608 | 

Minäkin ottaisin mukaan avomieheni. Matkusteluun ei ole ollut ylenpalttisesti rahaa; olemme melkolailla vastavalmistuneita ja puolisoni aloitti opiskelut uudestaan. Pieni kotimaan irtiotto voisi helpottaa matkailutuskaa jota pääsemme helpottamaan vasta piiitkän ajan päästä =)

Marjatta
453/608 | 

Olemme eläkeläisiä miniloma oman kullan kanssa virkistäisi.

e
454/608 | 

Ottaisin aviomieheni....yhteinen aika aika kortilla. Tuo kyllä piristäisi.

Lumikko
455/608 | 

Ottaisin minilomalle mukaan hyvän kirjan, bilesaappaat ja skumppapullon! No jaa, ehkä myös mieheni;)

Maaria
456/608 | 

Ottaisin mukaan parhaan ystäväni ja viettäisimme rentouttavaa tyttöjen iltaa. :) Minäkin tykkään hotelleista, mutta kovin harvoin niissä tulee öitä vietettyä. Hotelliyö aamiaisineen on opiskelijalle luksusta. :)

m
457/608 | 

Ottaisin mukaani ehdottomasti poikaystäväni. Muutto eri kaupunkeihin ja työkiireet ovat harventaneet mahdollisuuksia yhteisen ajan viettoon. Näin talviaikana kun ei ole mahdollisuutta sulkeutua alkeelliselle mökille viettämään laatuaikaa, olisi hotelliloma enemmän kuin tervetullut.

Mmie
458/608 | 

Ottaisin mukaan ehdottomasti parhaan kaverini, sillä emme ole nähneet pitkään aikaan kun opiskelemme eri paikkakunnilla. Yhdessä vietetty aika hotellissa olisi kultaakin kalliimpi ja saisi höpötellä niitä ihania tyttöjen juttuja aamuun asti välittämättä velvollisuuksista :D

Anna-Mari
459/608 | 

kehtaakohan sitä edes sanoa, että mieluiten menisin ihan keskenäni :) hyvänä kakkosena sitten ottaisin mukaan siskoni, joka on tavallisen touhukas ison perheen äiti ja arvostaisi jonkun muun petamaa sänkyä ja valmista aamupalaa.

Anna
460/608 | 

Oman rakkaan ottaisin mukaan. Parivuotias tytsy pitää huolta siitä, että liiemmälti kahdenkeskistä aikaa ei ole. Mäkin rakastan hotelliaamiaisia, aah! Ja niitä kylpyhuoneen pikkuisia shampoopulloja ja suihkulakkeja sekä aamutossuja...

handy
461/608 | 

Oman rakkaan, ennen kuin välimatka meidät erottaa :)

462/608 | 

Minulla on ollut tapana tehdä äitini kanssa jouluinen ostosreissu Helsinkiin, ehdottomasti siihen käyttäisin lahjakortin. Mies saisi jäädä kotiin hoitamaan kissaa. :)

Stiina
463/608 | 

Ah, hotellit ovat niin luksusta arjen keskellä!

Kaveriksi kanssani kutsuisin ehdottomasti parhaan ystävättäreni, jonka haluan palkita hänen maisteriksi valmistumisen kunniaksi! Taakse jää opiskelijan rakkaat tonnikalapurkit ja solukämpät :)

Frigga
464/608 | 

Ottaisin lomalle mukaan surkuttelevan poikaystäväni, jonka jalka murtui pahasti pari kuukautta sitten ja sitä on nyt tämä aika leikelty, tökitty ja paranneltu...

jyräys
465/608 | 

ai kenen...fantasioissani tietty janina fryn...heh hee...

Tarja
467/608 | 

Ottaisin mukaan miesystäväni, hotelliloma toisi luksusta arjen keskelle.

Irma
468/608 | 

Opiskelijatyttäreni kanssa, koska olemme kumpikin hemmottelulomasen tarpeessa.

Maarit
469/608 | 

Tietysti puolisoni kanssa, vähän lisäväriä arkeen.

Juha
472/608 | 

Aivan varmasti tuon Sirpan kanssa (jos lähtee!!!)

hannamanna
473/608 | 

avomieheni kanssa tietysti..piristystä arjen keskelle..

Pipsa
474/608 | 

Kultani kanssa, sillä emme ole koskaan käyneet yhdessä missään, edes pienellä telttareissulla.

Judge
475/608 | 

Oman rakkaan tietysti, asutaan eri kaupungeissa ja käy pitemmän päälle vähän raskaaksi kun on vieläpä eri aikataulut silloin harvoin kun nähdään.

anna
476/608 | 

puolisoni kanssa, olisi ihanaa saada pieni irtiotto arjesta pienen lapsen kanssa.

Nana
478/608 | 

Poikaystävän kanssa lähtisin. Ai että olisi muuten ihanaa juuri näin joulun alla, kun kiirettä on ollut niin paljon, että vuorokauteen pitäisi lisätä tunteja, että kaiken kerkiäisi tekemään.

Aija
479/608 | 

Ottaisin mukaan rentoutuneen version itsestäni. Ensin oltaisiin ihan eri paria, mutta miniloman jälkeen oltaisiin kuin kaksi marjaa. ;)

Katja
481/608 | 

Itse olen pohjoisessa Suomessa akateemisten opintojen parissa puurtamassa ja hyvä ystäväni on etelässä, pakertaen omaa työtään navetantuoksussa. Yhteinen stressitön loma tekisi hyvää minulle ja olisi meille molemmille pientä ylellisyyttä.

Ellu
482/608 | 

Oman mieheni tietenkin! Olisipa kiva rentoutua joulukiireiden alla!

Leena
485/608 | 

Parhaalla ystävälläni on ollut erittäin raskas syksy lähiomaisen kuoleman johdosta, ja hänelle haluaisin ehdottomasti tarjota pienen hengähdystauon arjen keskelle. Yhteisellä lomalla voisimme rauhassa keskustella asioista ja loma hotellissa varmasti myös ilahduttaisi ja toisi positiivisia ajatuksia elämän myllerryksessä.

Susanna
490/608 | 

Ottaisin mukaan avopuolisoni, sillä ristikkäin menevien työvuorojemme vuoksi emme ehdi viettää kovin paljon laatuaikaa yhdessä. Pieni miniloma tekisi kyllä hyvää.

Kuutar
492/608 | 

Rakkaan mieheni, 7 lapsen isän. yhteinen aika kortilla.

493/608 | 

Totta kai rakkaani kanssa, sillä molemmat ollaan painittu gradujemme kanssa koko vuosi. Olisi hyvä irtiotto ja hengähdystauko siis.

Tirlittan
494/608 | 

Haluaisin lähteä lomalle poikaystäväni kanssa, sillä asumme eri paikkakunnilla ja olisi ihana saada yhteistä aikaa :)

Hnam
495/608 | 

Tyttöystävän. Asumme eri kaupungeissa (turku&helsinki) eikä yhteisiä aamuja ole liikaa.

mintsu
497/608 | 

Poikakaverini. Yhteistä aikaa ei juuri arkena ole, niin tällaisella minilomalla olisi mukava päästä vähän eroon arjesta.

sari
498/608 | 

Kaipaisin lapsen kanssa pientä kaupunkilomaa, siihen kun ei juuri ole usein mahdollisuuksia työttömänä yksinhuoltajana. Lapselle hotelli käy laivasta, ihan yhtä kivaa on. Äidin olisi kiva päästä pois kotiympyröistä ja valmiiseen pöytään.

katjat
499/608 | 

Eiköhän sitä puolison kanssa tulisi lähdettyä, neljän lapsen uusioperheessä on tuo kahdenkeskinen aika hiukan kortilla ;)

Helena
501/608 | 

Avomieheni kanssa olisi kivaa päästä lomalle.

Emm
502/608 | 

Saattaisin lähteä ihan itsekseni tai ottaisin siskoni mukaan.

Niina
503/608 | 

Ottaisin mukaan siskono, koska hänellä on ollut todella rankka vaihe elämässä mukana. Hän on joutunut taistelemaan skitsofrenian ja masennuksen kanssa jo todella pitkään. Hän on todella ansainnut loman tällä hetkellä!

n
505/608 | 

Ottaisin mukaani entisen kumppanini, jonka kanssa välimme ovat jälleen lähentyneet. Arjesta irti ja aikaa vain toisillemme.

japi
506/608 | 

ilmeisesti tämä tuttu puuronkeittäjä

Eve
507/608 | 

Lähtisin ehdottomasti poikaystäväni kanssa! :)

JUHIS
508/608 | 

Kaverin kanssa voisin mennä viikonloppuna kun on karjala turnaus, majoitus puuttuu

Riiiiiina
511/608 | 

reissuun mukanani lähtisi joko poikaystävä tai bestis....riippuu ihan millä mielellä sitä lähtisi, bilettämään ystävän kanssa tai sitten kuhertelemaan kullan kanssa ;D

ghita
513/608 | 

saisin tuon sohvaperunan liikkeelle

Johanna
516/608 | 

Miniloma tulisi tarpeeseen minulle ja miehelleni yhdessä ilman lapsia ja koiria.

Liekki
520/608 | 

Lähtisin ilman muuta oman kihlattuni kanssa.

karo
521/608 | 

Mukaan lähtisi oma avokki, joka osaisi rempan keskellä varmasti nauttia pikalomasta.

Jussi
522/608 | 

Ehdottomasti lähtisin rakkaan vaimoni kanssa sinne :)

Sarituulikki
524/608 | 

Oma mies,arjesta irti ja lapset mummolle.

heidi
527/608 | 

mieheni kanssa, koska hän jaksaa opiskella ja tehdä 3 eri työtä samalla, kun minä kotona viimeisellä kolmanneksella raskaana hoidan 1 vuotiasta esikoistamme. meille olisi lepohetki suotu

Violetti
528/608 | 

jonkun hyvän ystävän kanssa piristymään

maya
529/608 | 

Parhaan Ystavani kanssa. Syksyn mittainen ulkomaankomeenukseni alkaa vahitellen olla lopuillaan ja juteltavaa riittaisi. Meilla molemmilla taitaa olla takana hyvinkin rankka vaikkakin erilainen syksy, joten hetken hemmottelu & irtiotto tekisi hyvaa!

ruska
530/608 | 

parhaan ystäväni kanssa. meillä on aina niin hauskaa kun pääsemme yhdessä reissuun

Kikkis
532/608 | 

Kyllä mä oman kaksoissiskoni kanssa lähtisin juhlimaan meidän synttäreitä!

aimer
533/608 | 

Oman kullan kanssa,kihlajaisia viettämään :)

aikanainen
535/608 | 

Oman rakkaani kanssa ehdottomasti.

zorro
536/608 | 

kyllä jonkun mukavan tyypin kanssa ,aikaa viettää.

smmmn
537/608 | 

Oman miehen kanssa,olisi ihana päästä pitkästä aikaa yhteiselle hemmottelulomalle.

henwes
539/608 | 

Avomiehen kanssa olisi kiva joskus saada piristystä arkeen reissusta.

Kati
540/608 | 

Mieluiten lomailisin oman miesystävän kanssa, arkisen aherruksen ja eriaikaisten vuorotyön takia pieni miniloma tekisi hyvää

Maija
541/608 | 

Oman rakkaan kanssa tarvittaisiin pieni irtiotto arjesta.

laura
542/608 | 

miehen kanssa ja lapsi voisi mennä hoitoon

Eerik
545/608 | 

Aviovaimon haluaisin ottaa mukaan rentouttavalle minilomalle 31-vuotisen avioliiton kunniaksi.

Heidi
546/608 | 

Mieheni haluaisin yllättää rentouttavalla minilomalla. Molemmilla ollut rankka syksy, niin pieni paussi tekisi terää.

Leena
549/608 | 

avomieheni joka pian juhlii pyöreitä vuosiakin:)

tarja
550/608 | 

Avomieheni, olemme olleet 10 vuotta yhdessä, eikä ikinä hotellissa yötä

xehha
551/608 | 

Mieheni kanssa tietenkin, on raukka tehnyt ihan älyttömästi ylitöitä niin pieni hemmottelu olisi paikallaan!

552/608 | 

Jos mummu olisi vielä siinä kunnossa, että hän pääsisi sängystään liikkeelle, niin ottaisin hänet mukaan. 94-vuotias mummu ei ole koskaan ollut hotellissa yötä.

Minna
553/608 | 

Mies ystäväni kanssa lähtisin. Puolitoista vuotta sitten viimeeksi olemme kahden olleet reissussa joten tarpeeseen tulisi

ELINA
556/608 | 

HYVÄN YSTÄVÄN KANSSA JOKA ON SAIRASTELLUT PALJON ,OLISI ILO TUODA PIRISTYSTÄ HÄNELLE JA VIETTÄÄ LAATUAIKAA YHDESSÄ

saara
557/608 | 

Oman rakkaan mieheni kanssa, olisi ihana saada pieni hengähdystauko remontin keskelle

Male
558/608 | 

oman miehen kanssa, vielä kun asutaan eri paikkakunnalla niin tämä virkistäisi kummasti

Skeppo
561/608 | 

ottaisin oman rakkaan muruni mukaan

enkuli
562/608 | 

Menisin avomieheni kanssa,koska kaipaamme piristystä arkeemme.

Johanna
563/608 | 

Oman kullan kanssa mieluiten minilomalle :)

Sonsku
564/608 | 

Ystäväni kanssa, kummallakin ollut alkava syksy niin täys vastoinkäymisiä,että tälläisen loman avulla saisi uutta virtaa.

Jake
567/608 | 

Käyn hakemasta baarista jonkun kivan milfin mukaan

marjo66
568/608 | 

Tietenkin ukkoni kanssa, jonka kera avioelämääkin on tullut vietettyä jo 20 vuotta

Annu
572/608 | 

Lähtisin rakkaan aviomieheni kanssa joka on joutunut raatamaan sekä kotona että töissä kun itse olen kärsinyt aivan kamalasta raskauspahoinvoinnista, joka onneksi alkaa pikkuhiljaa helpottamaan.

Laura
574/608 | 

Viettäisin ihanan rentouttavan miniloman oman mieheni kanssa. Yhteiset hetket on pienten lasten vuoksi nykyään aika harvinaisia, joten tällaista todella osaisimme arvostaa! :)

Päivi
575/608 | 

Oman miehen, jota ei normaalisti arkena ehdi juuri työmatkojen takia näkemään.

eeva
577/608 | 

Piristäisin mieheni arkea ottamalla hänet mukaan romanttiselle minilomalle! Tämä olisi ihana yllätys hänelle, nauttisimme varmasti.

Odetskaja
578/608 | 

Ehdottomasti viettäisin miniloman mieheni kanssa. Tällä hetkellä asumme eri paikkakunnille ja yhteinen aika on kortilla. Voi kun saisikin viettää ne VR:lle uhratut tunnit (ja rahat) toisen hemmotteluun!

Hyve
580/608 | 

Olisi ihanaa päästä arkea pakoon avomiehen kanssa!

KooTee
581/608 | 

Ka, eukon kanssahan tuota voisi...

Usram
582/608 | 

Kyllä minä tuollaiselle minilomalle ottaisin peittoja mylläämään uuden miesystäväni ;)

RIITSI
583/608 | 

Menisin mieheni kanssa katsomaan lapsenlapsia

Veera
584/608 | 

No oman rakkaan kanssa tietenkin. Vaikka yhdessä asummekin on hän viettänyt työn takia koko syksyn usean sadan kilometrin päässä kotoa. Toki viikonlopuiksi on päässyt kotosalle, mutta silloin taas olen itse töissä ja yhteiset hetket ovat jääneet vähälle. Joulukuussa hän onneksi jo saapuu taas ihan kotioloihin vain lähteäkseen uudestaan tammikuussa. Joulunaikaan meillä olisi sopiva hetki viettää kahdenkeskistä aikaa unohtaen kodin joulukuntoon puunaus ja muu hössötys, arjen huolet taas unohtuvat parhaiten vieraassa ympäristössä.

Kujakissa
585/608 | 

Kyllä se on Johnny Deppi,

ei Obama saati MEPpi,

olishan se eri nastaa,

kun sais rommiin safkat kastaa..

Sparrow nääs on eri kelmi,

parkissa ois Musta Helmi..

yksi yö siis hotellissa,

mää, Sparrow - ja musta kissa.

Nau!

Nirppu
586/608 | 

Ehdottomasti aviomiehen kanssa pitäisimme yhden yön loman lapsista:) Ja nauttisimme nukkumisesta, jossa olisi tilaa ilman lapsia:)

maruna
587/608 | 

avopuolison kanssa lomalle tulisi lähdettyä ja sen tarpeessa olemmekin syksy on ollut kaikella tapaa kiireinen ja stressaava.

Leena
588/608 | 

Tyttärei kanssa, joka lakaa olla siinä iässä että viimeiset yhteiset reissut ovat menossa :)

Annette
589/608 | 

Olisi ihanaa päästä oman rakkaan kanssa viettämään kahdenkeskistä rauhallista laatuaikaa ilman lapsia ja keskittyä vain toisiimme ja rentoutumiseen :)

Linda
591/608 | 

Oman rakkaan kanssa.Meillä on nykyään todella vähän yhteistä aikaa ja siinä saisi sitten irtautua arjesta kokonaan.

Maarit
592/608 | 

Ihanan miniloman viettäisin oman rakkaani kanssa. Nykyään on sitä kahden keskistä laatuaikaa todella vähän kumppanin työn takia, kun joutuu/saa matkustelemaan pitkin suomea.

Krishna
594/608 | 

Haluaisin hauskalle kaupunkilomalle ihanan ystäväni kanssa! :)

Katja Paananen
595/608 | 

Rakkaan puolisoni kanssa. Lasten synnyttyä, emme ole vielä kertaakaan viettäneet minilomaa vain kahdestaan yli 4 vuoteen.

annika
597/608 | 

Avomieheni kanssa, koska kaipaisimme hieman yhteistä romanttista minilomaa!

Henu
598/608 | 

Haluaisin lomalle rakkaani kanssa :)

Anni
600/608 | 

Pienen poikani kanssa, ei ole ollut varaa matkustella.

Näytä kaikki kommentit (608)
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015