Taisin muistaakseni mainita Amsterdam-ostoksista kirjoittaessani, että matkalta tarttui pakko-ostoksena mukaan myös uusi lentolaukku, mutta en ole muistanut esitellä tulokasta. Viime viikonloppuna kuitenkin olimme söpöläisen kanssa reissussa, joten muistin napata kuvankin.

laukku

Tekstiilimateriaali ei ehkä ole fiksuin valinta, kun laukkua vetää perässään rapaisilla teillä, (Se nimittäin on se ikävä todellisuus vaikka laukulle toki toivoisikin vain aurinkoisia reissuja) mutta kaunis väri, tilavat taskut ja keveät pyörät yhdistettynä kohtuulliseen hintaan olivat liian houkutteleva paketti ohitettavaksi. De Bijenkorffilla oli joku alennus matkalaukuista ja pinkille Kiplingille jäi hintaa n. 120 €. Hyvä ja hyödyllinen ostos.

Viime viikonloppuna laukku pääsi sitten ekan kerran reissuun sitten Amsterdamista paluun. suuntana oli ihan vaan syksyinen Helsinki enkä olisi yhden yön reissulle todellakaan oikeasti tarvinnut paljoakaan tavaraa, mutta pakkaaminen puoliunessa aamu kuudelta ei ole niitä johdonmukaisimpia operaatioita. Lentolaukku oli siis ihan oiva valinta tuossa tilanteessa, mahtuipa mukaan vähän ylimääräistäkin.

scandic5

Helsingissä minua odotti tapaaminen entisten opiskelukavereiden kanssa ja huone keskellä kaupunkia sijaitsevasta Scandic hotelli Marskista. Sain ilokseniyhden yön vapaavalintaisessa Scandic hotellissa heidän meneillään olevan Staycation-miniloma -kampanjan hengessä.  Olen aina rakastanut hotelleja ja niiden tuomaa vapauden tunnetta, joten olin tilaisuudesta todella innoissani. Lapsuuden Ruotsin reissultakin muistan kuinka istuin tärkeänä hotellihuoneen kirjoituspöydän ääressä ja kirjoitin kirjeitä sukulaisille. Hotellin omalle kirjepaperille tietenkin. Olin niin maailman nainen että. :D

skumppa

Edelleen hotelliin kirjautuminen tuntuu minusta aivan yhtä luksukselta kuin lapsenakin. Ihana hengähdyshetki arjen keskellä olipa reissun syy mikä hyvänsä. Jonkun muun vuoteeseen sijaamat pehmeät lakanat ja runsaana notkuva aamiainen tuntuvat vaan joka kerta yhtä mahtavalta. Viime viikonloppuna luksus fiilistä nostatti mukavasti myös huoneessa odottaneet kuohuviinit.

disturb

aamupäivän tuloksettoman shoppailukierroksen ja kavereiden kanssa nautitun lounaan jälkeen vetäydyin iltapäiväksi hotelliin nautiskelemaan omasta vapaa-ajasta enne yhteistä illanviettoa. Ostin pari uutta naisten lehteä ja heittäydyin nautiskelemaan kuohuvaa sohvalle siksi aikaa, kun huoneen sauna lämpesi.

Kyllähän kotonakin voi sohvalla maata, mutta silloin on aina syyllisyys siitä, että pitäisi tiskata tai pyykätä tai järjestellä tai mitä vaan. Hotellissa syyllisyyttä ei ole, sillä siellä ei ole tiskivuorta eikä pyykkejä lojumassa. Ihan täydellinen irtautuminen viime aikojen kiireestä siis.

sauna

Meinasin muuten itkeä ilon kyyneleitä, kun ihana hotellin respapoika ilmoitti antavansa minulle saunallisen huoneen. Pääsen niin harvoin saunomaan, että melkein itkettää. Saunan löylyissä lojuminen teki minilomastani täydellisen rentouttavan.

meikit

Skumpan kera meikkiä nassuun ja päälle laukusta löytyneitä mustia vaatteita ja sitten takaisin ystävien pariin. Koska oli kyseessä valokuvaajien tapaaminen, ei illasta tietenkään ole olemassa valokuvia. Mutta iltaan kuului paljon ihania ihmisiä, hauskoja juttuja ja loistavaa ruokaa. Minä olen kuitenkin tuntenut itseni viime aikoina sen verran epäsosiaaliseksi, että ihmisisä pursuilevat baarit eivät innostaneet. Niinpä liukenin paikalta ennen julkisia juottoloita ja lähdin takaisin hotellille, mitäs muuta kuin jälleen saunomaan.

aamu_sanky

Kun aamulla soitin hämmentyneenä respaan kysyäkseni, että paljonko se kello oikein onkaan (en pysynyt kärryllä talviaikaan siirtymisessa), vastasi sieltä sama poika joka oli ottanut minut vastaan. Hän ystävällisesti tarjoutui laittamaan huoneelleni pari tuntia jatkoaikaa, joten sain viettää ihanan, pitkän ja laiskan sunnuntaiaamun. Ihanaa. Hetkeksi ihan oikeasti unohdin kaiken kiireen ja huolen.

Tietysti mukavaa olisi ollut mikäli yhden sijaan myltättyjä peittoja olisikin ollut kaksi, mutta tällä kertaa muruni ei päässyt mukaan. Se ronttikun oli viettämässä omaa laatuaikaansa Ässien fani-risteilyllä. :D Mutta täytyy kyllä sanoa, että ei ihmiselle pahaa tee välillä tällainen totaalinen itsensä kanssa olokaan. Ja nimenomaan pelkkä oleminen, ilman niitä tiskejä.

scandic2

Kiireettömän aamun ja maittavan aamiaisen jälkeen suuntasin haikeana takaisin siniseen ja sateiseen ulkomaailmaan. Parit shoppailuyritykset vielä (ei tärpännyt yhtään mitään vieläkään) ja sitten takaisinkohti kotia. Ei ollut turha reissu, ei. Just tässä viime viikonloppua fiilistellessäni ehdotin murulle, että voitais lähteä yhdessä pienelle viikonloppu hotellipyrähdykselle. Ei tarvitsisi edes mennä kauas, kunhan olisi valkoiset lakanat, kahdenkeskistä aikaa, skumppaa ja jonkun muun laittama aamiainen. Hyvää ensiapua marraskuun masennukseen. Suosittelen.

Ja nyt mun fiilistelyjen jälkeen sitten se paras osuus!

Jotta minä en olisi ainoa miniloman rentouttama, niin sain myöskin arvottavaksi yhden Staycation miniloman. Kyseessä on siis yksi yö kahdelle hengelle, sisältäen aamiaisen, vapaavalintaisessa Scandic hotellissa missä tahansa päin Suomea!

staycation

Osallistu arvontaan ke 10.11. klo 23.59 mennessä kertomalla tämän postauksen kommenttiboksiin kenet kanssa haluaisit päästä viettämään aikaa rentouttavalle minilomalle. Rakkaasi, parhaan ystäväsi, Madonnan? Muistathan täyttää myös sähköpostiosoitteesi (näkyy vain minulle), jotta saan voittajaan yhteyden!

Voittaja julkistetaan torstaina 11.11.  Onnea arvontaan!

Sillä välin, kun odottelemme voittajan selviämistä, voitte käydä haaveilemassa omasta minilomasta haluamassanne seurassa, tekemällä kampanjasivulla oman Staycation-elokuvan. Itselläni ainakin riitti hupia, kun vaihtelin vastanäyttelijän tilalle  kaikkia kuumia uroksia, kuten vaikkapa iki-ihanan Johnny Deppin.. :D

EDIT: Osallistumisaika on nyt päättynyt. Suoritan arvonnan torstaina illalla!

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (608)

Katja

Haluaisin päästä rentouttavalle minilomalle ehdottomasti oman kultani kanssa! Olisi mukava päästä vähän arkea pakoon edes hetkeksi :)

Jenski

Haluaisin päästä lomalle parhaan lapsuudenystäväni kanssa. Pakoon töitä, koulua, tehtäviä, riitaisaa eroa ja ainaista väsymystä.

Oivoi, pahan pistit!

Vähän kahden vaiheilla, pitkäaikaisen poikaystävän kanssa irtiotto arjesta hotellissa olisi aivan ihanaa.

Ihanaa olisi myös napata joku parhaista ystävistä mukaan ja matkustaa tapaamaan jotain samoilta kulmilta pois muuttanutta ystävää ja viettää todellista tyttöjen iltaa!

Nash

Veisin rakkaan äitini hemmotteluminilomalle! Asun kaukana kotoa, ja välillä unohtuu kertoa äidille miten tärkeä hän on kun emme näe tarpeeksi usein. Äiti tekee hurjasti töitä ja laittaa kaikki muut itsensä edelle. Veisin äidin teatteriin, shoppailemaan, ja syömään hyvin, siitä tulisi meidän tyttöjen oma prinsessapäivä. Äiti on ihanin!

maarette

Lähtisin miehen kanssa pienelle hengähdystauolle. Välillä tuntuu, että suhde perustuu sähköpostiviesteihin ja pöydälle jätettyihin lappuihin, kun kumpikin käy töissä ja opiskelee samalla..

Itse oon ollu tässä viimeisen vuoden aikana aina viikon alut koulun penkillä ja vastaavasti mies loppuviikosta + tietty kummankin duunit ja koti"läksyt" siihen päälle.. :)Joten pieni irtaantuminen todellisuudesta olisi todellakin paikallaan!

Mä luulen, että seuraksi lyöttäytyis kuitenkin tuo rakas Puoliso, mutta voisin kuvitella vieväni rentoutumaan myös jomman kumman ihanista siskoistani.

Heistä muuten se nuorempi on aikoinaan ollut mun kanssa kun ekaa kertaa yövyin hotellissa. Vuosi saattoi olla -87. Systeri oli opiskellut hotellialaa ja tiesi kertoa, että "siitä tietää että hotelli hoitaa hommansa kun vessapaperirullan päät on taiteltu kolmioksi". Arvaa tarkistanko asian edelleen joka kerta hotelliin mennessä... LOL

Sini

Veisin lomalle parhaan ystäväni jonka kanssa olemme taas lähentyneet monien vuosien jälkeen. Olis niin huippua viettää oikeen kunnon tyttöjen iltaa pitkän kaavan kautta ja mieluiten tietenkin vaihteluna jossain muualla kuin Helsingissä :)

emmi

Äiti on vaikuttanut viime aikoina niin väsyneeltä ja stressaantuneelta, että olisi ihana tarjota hänelle irtiotto arjesta. Muutenkin olisi hienoa saada viettää rentouttavaa laatuaikaa äitin kanssa, sillä pitkän välimatkan takia se on harvoin mahdollista.

Helena29

Veisin lomalle äitini, johon reissukärpänen on purrut yli kuudenkympin iässä, mutta matkaseuraa ei oikein ole eikä rahaakaan.

ilo

Kuulostipa viikonloppusi ihanalta!

Itsekin veisin lomalle rakkaani. Olemme jo yli 2,5 vuotta eläneet kaukosuhteessa, ja olisi ihanaa kiittää miestä siitä, että on junaillut kanssani näinkin pitkään.=)

Mie ottaisin minilomalle mukaan mieheni äidin. Nainen, joka rakastaa hemmottelua ja luksusta mutta jolla ei yksinkertaisesti ole aikaa ottaa irtiottoja arjesta ansaitsisi mielestäni loman. Sitä paitsi, haluaisin tutustua mieheni äitiin paremmin, sillä reissumme miehen kotona ovat yleensä hyvin lyhyitä ja täynnä toimintaa, joten rauhalliseen jutteluun ja tutusteluun ei vieläkään ole löytynyt sopivaa aikaa. Miniloma olisi mitä parhain ratkaisu siihenkin! :)

Hanna

Hmm, myös olen vähän kahden vaiheilla, mutte ehkäpä ottaisin mukaani yhden illan bailukierrokselle kummityttöni äidin.

Katriina

Reissulle pääsisi mukaan joko oma Siippa tai sitten mieleinen matkakuppam´ni olisi tuo äiti. Joka tapauksessa pieni irtiotto tekisi hyvää - laatuaikaa ihan kuman kanssa vain.

Maissi

Muruseni ottaisin mukaani, hääpäivä pian ovella - mikä olisikaan ihanampaa, kuin viettää se tiskittömästi ;)

siu

Olisi kyllä täydellistä päästä avomiehen kanssa pienelle lomalle! Olen ollut kertakaikkisen masentunut ylityöllistävästä arjesta opiskeluineen ja olisi ihana viettää tiskitön ja koirankarvaton yö jossain hotellissa <3

Magda

Parasta matkaseuraa on tietysti aviomies, jonka kanssa on tullut vietettyä kahdenhetkistä aikaa ihan liian vähän poikamme syntymän jälkeen. Eli tämä loma menisi kyllä kahden väsyneen aikuisen hemmotteluvuorokauteen. Ja poitsu lykättäisi isovanhempien hoiviin siksi aikaa. :)

AKU

Vaimoltani oli jäänyt tämä sivu auki - siksi mies täällä osallistuu ;D

Lomalle pääsisi vaimoni valitsemansa ystävän kanssa.

Entinen uraäiti (ja loistava äiti) on ollut nyt lasten kanssa kotona ja jotenkin nuupahtanut kaikkeen yöheräilyyn, jota koliikkivauva on teettänyt, esikoisen kanssa puuhasteluun, siivoamiseen, ruuanlaittoon, pyykinpesuun jne. Siinä sivussa hän on jaksanut tsempata minua töissä, jotta voin matkustaa ja tehdä pitkää päivää, vaikka tiedän, että toisen ura ja mahdollisuus päästä aikuisten pariin ottaa koville.

En luultavasti itse lähtisi lomalle vaan jäisin lasten kanssa kotiin, jotta hän voisi rentoutua kunnolla ja saisi avautua ystäviensä kanssa rauhassa.

Hän todella ansaitsisi tämän näin marraskuun keskellä.

Tarja

Ihanan oloinen irtiotto sinulla on ollut! Aikaa ihan vaan itselleen olisi jokaisen hyvä saada aina silloin tällöin.

Minä ottaisin minilomalle mukaan rakkaani, jonka kanssa meillä ei vielä ole ollut liiaksi yhteistä aikaa.

Minka

Olisi ihana viettää rentouttava miniloma kandiparini kanssa, kun ahertaminen alkaa väsyttää! :)

marzzaaa

haluaisin viettää miniloman äitini kanssa.hän on vakavasti sairas,ja miniloma olisi kiva piristys.

Riikka

Hahah, mulla on aina tää sama tylsä vastaus; irtiottoa kaipaisin poikaystäväni kanssa, yhteistä vapaa-aika on ollut viime aikoina todella vähän kun hän töidensä lisäksi puuhastelee levyn teon parissa. Minulla taas aika kuluu valmistellen vauvamme tuloa (ensi kuussa minusta tulee ensimmäistä kertaa äiti <3), nämä alkavat muutenkin olla viimeiset hetket kun uskaltaisimme lähteä vähän kauemmaksi :)

Samira

Poikaystävän sinne nappaisin. Viime aikoina näkeminen on ollut suunnilleen ovella moikkailua, kun toisella pukkaa työkiireet ja toisella luottamustoimihopuilla kuorrutetut opiskeluhässäkät päälle.

Kaisa

Rakas ystäväni taistelee toista kertaa vakavaa sairautta vastaan, jonka on jo kerran selättänyt. Nyt jännitetään tuloksia hoidon onnistumisesta ja pieni hemmottelu arjen keskelle tulisi todella tarpeeseen ja saisi ajatukset ehkä hetkeksi muualle.

Tästä ei ole epäilystäkään: ottaisin minilomaseurakseni poikaystäväni, sillä vuosien seurustelun jälkeenkään ei olla päästy kahdestaan lomailemaan minnekään. Olisi ihanaa hemmotella toista vähän niiden arjen piirien ulkopuolella, kerrankin ilman stressiä ja arkielämän tylsiä realiteetteja. Välillämme on satoja kilometrejä, joten kaikki opiskelijabudjetin rahat kuluvat VR:n toiminnan tukemiseen eikä meillä siksi ole varaa itse lähteä mihinkään, vaikka haaveita pikkulomasta on ollut jo pitkään.

Jonayla

Ottaisin mukaani ystäväni, jolla on ollut todella vaikeaa viime aikoina. Ei varmaan tarvitse mainita, että syy on mies. Paljon unettomia öitä ja sairaslomaa töistä. Haluaisin piristää häntä ihanalla yöpymisellä hyvässä sängyssä ja rentouttavalla minilomalla ihan tyttöjen kesken, koska hän on todella ansainnut sen. Ystävä, joka tuki minua silloin, kun minulla oli todella vaikeaa, ja niitä oikeita ystäviä ei silloin montaa ollut. Nyt on mahdollisuus korvata tämä hänelle.

Salisha

Sisko lähtisi ilman muuta mukaan, koska nuorina aikuisina molemmilla on omat elämät ja kilometrejäkin parisensataa välissä, joten sisarussuhde kaipaisi hiukan lähennystä. Yhteisellä minilomalla voisi juoruilla ja parantaa maailmaa oikein urakalla :)

Tui

Mä ottaisin matkaan vaimoni, me kumpikin tarvittaisiin pientä irtiottoa arjesta koska muuten stressihirviö syö meidät elävältä. :<

käyttäjä-11334
Liittynyt25.2.2015

Ottaisin minilomalle mukaan tietenkin rakkaan aviomieheni, jonka kanssa pienten lasten vanhempina kovin harvoin pääsemme viettämään kahdenkeskistä laatuaikaa!

Serafiia

Oman avomiehen kanssa, koska miltei kymmenen yhteisen vuoden aikana ei juurikaan tällaisia hemmotteluhetkiä ole ollut. Tietysti toivon, että tämä voisi olla jopa hääyö, jos joskus vihille pääsisin ;)

Tytto

Ottaisin minilomalle mukaan rakkaan poikaystäväni. Koko syksy on ollut aika harmaata ja arkista, joten pieni loma piristäisi varmasti :)

Saaneeko mammakin osallistua? Keskimmäisellä tyttärelläni on synttärit ensiviikolla. Hänen kanssaan haluaisin viettää hotelliloman. Syyt ovat perusteltavissa monitahoisesti.

Mama loves heels

Kyllä se aviomies hotellireissulle lähtisi mukaan. Ehdottomasti! Paras unikaveri hotellin ylellisen pehmeässä sängyssä ja kuka muu mun ihastuneen lapsellista ilakointia hotellin aamiaisella edes kehtaisi katsoa. ;)

Chrisse

Viettäisin laatuaikaa mieheni kanssa. Hellimistä niin mielelle kun keholle sekä vierihoitoa ja kainaloa <3. Lasten, työkiireiden ja harrastusten vuoksi ei paljon keretä viettämään laatuaikaa. Niitä pitää oikein järjestämällä järjestää.

kultuliini, luettueni tekstisi tulin siihen lopputulokseen, että sulla on aikamoinen stressi teidän tiskeistä =) hyvä että pääsit rentoutuu, mä voin tulla teille joskus tiskaa jos saan vaihtarina niitä image-lehtiä =)

minni

Oi mikä palkinto! Tahtoisin viettämään laatuaikaa oman muruni kanssa, koska asumme tälle hetkellä eri paikkakunnilla ja yhteinen viikonloppu, poissa kummankin kotinurkilta olisi täyttä luksusta1 :)

hennah

Kunnon tyttöviikonloppu piristäisi tätä harmaata arkea, joten lähtisin minilomalle parhaan ystäväni kanssa :)

Oi, ehdottomasti haluaisin minilomalle puolisoni kanssa, jota en ole taas moneen kuukauteen nähnyt, koska hän on toisella puolella maapalloa töissä. Samalla voisimme juhlia niin minun kuin hänen synttärinsä ja hääpäivämme, jotka kaikki ovat olleet sillä välin kun hän on taas reissussa ollut. Nautiskelua, kiireettomyyttä ja kuulumisten vaihtamista, hyvää ruokaa ja juomaa eikä arjen stressiä. Täydellinen vuorokausi.

hotttis83

Veisin yllätyslomalle bestikseni, ja sit me shopattais ja bailattais ja tultais suoraan jatkoilta aamiaiselle. Vähän päissämmä tietty vielä. Ja vaikka huulipuna olis ympäri naamaa ja saatas paheksuvia katseita, meitä ei haittais! Minilomaminiloma!

Sari

No miehen veisin tietysti rentoutuslomalle.

Jos vaikka kerrankin päästäisiin kaksin matkaan <3

Neiti hoitoon ja itse nukkumaan pitkään :D Pieni, mutta tärkeä haave <3

SaraJana

Haluaisin päästä minilomalle oman kultani kanssa. Hänellä on menossa viimeinen vuosi opiskeluja, jotka valitettavasti täytyy suorittaa toisella paikkakunnalla. Vaikka hän tuleekin joka viikonloppu kotiin luokseni, tuntuu silti että yhteistä aikaa ei ole riittävästi jaa viikonlopuistakin suuri osa ajasta menee opiskeluun. Lisäksi sain juuri tietää roimasta palkanalennuksesta eikä miehen opintotuellakaan juhlita, joten suuri vyön kiristys on edessä päin... Kaipaisin siis pientä breikkiä, käpertyä kultani kainaloon vailla mitään velvotteita ja rahauolia! <3

Sonja

Veisin tietysti rakkaan tuoreen aviomieheni lomalle. Hemmottelisin häntä, sillä meille syntyy pian ensimmäinen lapsemme ja pitäähään sitä miestä hemmotella etukäteen, kun joutuu kohta kahdesta rääkyjästä huolehtimaan ;)

Roxanna

Mukaani minilomalle lähtisi ehdottomasti äitini. Elämä on heitellyt meitä välillä vähän liiankin rajusti, mutta tähän mennessä monesta asiasta on selvitty ainakin joten kuten. Asumme eri kaupungeissa, joten rauhallinen yhteinen aika olisi täyttä kultaa. Tilaisuuden tullen osaamme nauttia elämästä ja pienestä luksuksesta niin paljon, että posket väsyvät hymyilemisestä. :) Niin ja rakastamme molemmat Helsinkiä palavasti, joten minilomakohteen valinta olisi varsin helppo.

Inkku

Ehdottomasti lähtisin sen paremman puoliskon kanssa. Hänellä elämä heittelee ja menee suoraan sanottuna päin persettä ja hän haluaisi pois kotikaupungistamme, mieluusti pysyvästi kuulemma mutta luulisin että se yksi rentoutumisen yökin tekisi hyvää.

TiuTau

Mukaan lähtisi avomies, jonka kanssa ollaan nyt useampi viikko asuttu "evakossa" kahden omistusasunnon välissä. Ja nyt reilu viikko rempattu uutta asuntoa, johon muutto ihan just käsillä.. Joten pientä rentoutusta kaivattais molemmat. :)

Majsan

Ottaisin mukaan ehdottomasti avomieheni. Olemme molemmat tehneet töitä viime aikoina niin paljon, että näemme toisiamme käytännössä ainoastaan iltaisin nukkumaan mennessä ja aamulla herätessä. Olisi ihanaa viettää edes yhden yön verran kahdenkeskistä aikaa ilman että jommallakummalla on koko ajan kiire johonkin.

rinkku

Paras kaveri on ollut jo kauan kipeenä ja ravaa kokoaika lääkärissä, olis kiva tarjota hengähdystauko arkeen Naapuri kaupungissa. Pienestä pitäen oon halunnut mennä kyseiseen hotelliin, koska siitä menee kadun yli putki viereiseen taloon. 10 Vuotta toivonut että pääsisin sinne putkeen mutta ei vieläkään !

Mimusi
Liittynyt8.1.2014

Mukaan lähtisin oman muruni kanssa, kotona tosiaankin tulee huono omatunto jos yrittää vain laiskotella. Aina olis siivoomista, pyykkäystä, järjestelyä, silitystä, tiskausta, ym. Lisäksi tuosta saa vähän liian helposti kinaa aikaiseksi jos toinen vain loikoilee ja toinen sitten tekee niitä kotihommia.

Lisäksi nyt pimeän tullen tuntuu, että kevääseen on ihan liian pitkä aika ja ehdottomasti tarvis jotain piristystä ja arjesta poikkeavaa :)

Tarja

Tekisi mieli lähteä ihan yksinkin... Köllötellä leveässä sängyssä jonkun muun petaamissa lakanoissa ja nukkua niin pitkään kuin haluaisin heräilemättä, mutta ehkäpä kuitenkin ottaisin tuon lasteni isän mukaan. Hengähdystaukoa tarvittaisiin molemmat arjen pyörityksen keskelle.

emminkäinen

Haluaisin viedä avomieheni pienelle viikonloppulomalle.

Meille tulee marraskuussa 5 vuotta seurustelua täyteen ja vaikka suhteessa on ollut välillä raskaitakin vastoinkäymisiä, olemme niistä selvinneet. Lisänä parisuhteessa jaksamiseen on meidän täysin erilaiset työajat. Yritä siinä sitten parisuhdetta hoitaa, kun mies lähtee töihin ennen minun heräämistä ja minä lähden töihin samalla ovenavauksella kun mies tulee kotiin. Minun tullessa kotiin kymmenen jälkeen mies on jo melkein unesssa.

Tarvitsisimme pientä hemmottelua tähän arkeen, ja viikonloppuloma olisi mitä parhain irtiotto tästä arjesta. Jos siis saisimme aikataulut osumaan yksiin, että yhteinen vapaa viikonloppu löytyisi...

Ihanalle hotellireissulle ottaisin mukaan tänään synttäriään viettävän murupojan. Yrittäjäpojalla kun ei itsellään liikaa ylimääräistä rahaa ole, tulisi hotellihemmottelu aikalailla tarpeeseen.

hheidi

Olis ihanaa voittaa tämä! Ottaisin mukaan ehdottomasti mieheni, jolla on ollu viime aikoina liian pitkiä ja raskaita työpäiviä. 12 tuntia keskimäärin, eilen 20 tuntia fyysistä työtä. Saatais kumpiki rentoutua hotellissa ja aamulla se hotelliaamupala, jossa valinnan varaa riittää. Ja mikä parasta, aamupalaa ei tarvi laittaa itse, eikä jälkiä tarvi korjata pois!

ahkera anonyymi

Lukiessani postaustani tajusin yhtäkkiä kristallinkirkkaasti, mikä tällä hetkellä mättää meillä kotona. Tällä hetkellä ei ole sitä yhteistä lakananmyttäys aikaa, sillä arki tempoo sinne tänne ja tuonne jatkuvasti. Ihan kuule rehellisesti haluaisin karkuun tiskivuoria ja muita vaatimuksia, jotka roikkuvat käsissä kiinni, ja mylläämään kullan kanssa oikein kunnolla ;)

Susu

Ihana arvonta, ehdottomasti ottaisin miehen kanssa pienen irtioton arjesta :) Yrittäjyys, työt, opiskelut, raksaprojekti sekä lisäksi kolme pientä lasta = ei yhteistä aikaa lainkaan. Jään haaveilemaan :)

Sini

Kyllä tuo oma mies lähtisi mukaan. Molemmilla on kiire, kun väsätään gradua ja diplomityötä, joten pieni breikki olisi paikallaan :)

Minttu

Mukaan lähtisi oma aviomies. Tekisi hyvää rentoutua jossakin ihanassa hotellissa kiireisen arjen keskellä.

Matkan kanssani ansaitsisi paras ystäväni, jonka kanssa olemme kokeneet yhtä ja toista, mutta viime aikojen erilaiset elämäntilanteet ovat etäännyttäneet meitä ihan liikaa. Matka olisi juuri sopiva keino puhaltaa ystävyytemme uudelleen henkiin ja muistaa ne asiat, miksi olemme vuosienkin jälkeen edelleen parhaat ystävät. :)

Sintsu

Oman kullan kainaloon olisi ihana nukahtaa hotellissakin :) Siispä mukaan lähtisi oma murunen!

Venla/nen

Lähtisin minilomalle poikaystäväni kanssa, joka näyttää aamulla nukkuessaan murmelilta. Hotellissa olisi kerrankin aikaa katsella sitä kunnolla kun ei tarvitsisi juosta töihin.

Poppanen

Oman ihanan mieheni kanssa tietenkin. Kokonainen vuorokausi pelkästään toisillemme varattua aikaa, ilman niitä tiskejä ja muita kodinhommia olisi niiiiiiin luksusta. Ja se aamupala. Toisten tekemä. Ei tarviis itte muutaku sipsutella paikalle ja nauttia. Aaaah! Kyl sen jälkee jaksais taas. :)

Kati

Just tuossa mietin, että mun pitäis viedä ystävä viikonloppulomalle. Hän on just eronnu ja kyllä tekisi hyvää lähteä likkojen kesken iroittautumaan arjen harmaudesta!

Minusta tuli lähes vuosi sitten äiti-ihminen ja miehestäni siis isi. Pieni hemmottelu tulisi enemmän kuin tarpeeseen meille, sillä koko tänä kuluneena aikana emme ole kahdenkeskistä aikaa päässeet viettämään kodin ulkopuolella. Niin, luulen että olisimme pieneen lomaan enemmän kuin tyytyväisiä =)

mmmariia

mieheni. hän on ollut niin kovin reipas mittavassa työprojektissaan ja selvitellyt ihan hirveitä sotkuja sen tiimoilta. nyt kun projekti on loppumassa, olisi niiiiin ihanaa saada joku pieni irtiotto arjesta. paino on valitettavasti tässä nyt sanalla pieni, joka on meille tällä hetkellä ainoa vaihtoehto, sillä itse puolestani aloitin juuri uudessa työssä ja tulen olemaan yhtä työllistetty seuraavat kuukaudet, mitä mieheni on ollut nyt. eli siis kaiken kiireen keskellä olisi mitä parasta laatuaikaa päästä oikeasti _tapaamaan_ miestäni enemmän kuin tunnin verran ennen nukkumaanmenoa.

jnnnni`

ottaisin oman murun tottakai mukaan ! ain ku ollaan meil tai heil ni tuntuu et o niin paljon sitä häslinkii ympäril ja loppuje lopuks ei saa olla kunnol oikeesti kahestaan :o riitojaki tuntuu olevan iha liikaa täl hetkel ja tahtoisin vaa hetken rauhan, ni olis oikeen ihanan mukavaa voittaa tälläne pieni miniloma, sen tarpeessa ollaan.

Riikka

Minä ottaisin mukaan jonkun hyvistä ystävistäni; nuo kun ovat kaikki mokomat muuttaneet kovin kauas minusta pääkaupungin melskeeseen ja tapaamme ihan liian harvoin. Kaikilla meillä on omat murheemme ja olisi hienoa välillä päästä oikein simäkkäin jakamaan ystäväterapiaa toisillemme :-) Ja ne hotelliaamiaiset *namskis*

Minttu

Vaikea valinta, mä haluaisin lähtä niin monen ihmisen kanssa, mutta eiköhän poikaystävä kuitenkin voittaisi:) Ihanaa olis ekaa kertaa päästä tuon kanssa hotelliin.

Eve

Mukaan lähtisi ehdottomasti avomies; hän tarvitsee ehdottomasti pienen irtioton arjesta, sillä ei ole ehtinyt lomailla kolmeen vuoteen. Ei se pieni luksus olisi pahitteeksi ittellenikään, vähän alkaa jo syksy tuoda väsymystä ilmoille.

pipsa

mukaan lähtisi oma murumurmeli tottakai, kukapa muukaan. kyllähän loma, ihan vaikka minimuotoinenkin, tekee marraskuussa kaikille hyvää!! saunallinen hotellihuone kuulostaa nii-iin hyvältä, olis aivan ihanaa päästä testaamaan semmosta.

ja hotelliaamiaiset on maailman paras asia <3 ja skumppa tottakai myös!

Manti

Me lähtisimme ehdottomasti arkea pakoon mieheni kanssa kahden kesken. Arkemme onkin aikamoisen railakasta kahden oman ja viiden sijaislapsemme seurassa.

Ottaisin mukaan hotellilomalle Tuukan, jonka kanssa olen ollut naimisissa nyt vuoden ja neljä kuukautta. Kävimme häiden jälkeen häämatkalla Turussa, ja nyt olisi ihana mennä tekemään uusia ihania muistoja tuttuun paikkaan <3

Karo

Ottaisin mukaan ihanan miehen, jonka kanssa ollaan suhteen alkutaipaleella, mutta musta tuntuu, että tästä tulee vielä ihan oikea parisuhde. Asutaan eri paikkakunnilla ja tapaamisten väli on joskus pitkä, tällainen koko viikonlopun yhdessäolo olisi just sitä mitä nyt tarvittaisiin.

~Anna

Mukaan lähtisi ehdottomasti mieheni, jonka kanssa arkikin on ihanaa, mutta sitä pientä luksusta tämä elämä välillä kaipaa. <3

kiana

Viettäisin miniloman hotellissa ehdottomasti äitini kanssa, koska muutettuani ulkomaille en näe häntä tarpeeksi usein :)

Isa

Lähtisin minilomalle aviomieheni kanssa ikään kuin korvaukseksi pieleen menneestä ensimmäisestä hääpäivästä.

pinkninja

Viettäisin ihanan miniloman avomieheni kanssa, koska meillä on viimeaikoina ollut harvoin mahdollisuuksia yhteisiin rentoutumisviikonloppuihin. Teen parhaillaan opinnäytetyötä, jonka loppurutistus on ollut erityisen raskasta. Olen myös täysipäiväisesti töissä samalla, joten miniloma tulisi enemmänkin kuin tarpeeseen :)

Mimmi

Peittoja peuhaamaan lähtisi ehdottomasti ihana mieheni! Hän on tukenut minua kovin rankkoina aikoina ja nyt elämä alkaa palautua raiteillaan, joten olisi aika juhlistaa yhteistä taivaltamme.

Tallis

Koskapa en asu yhdessä miesystäväni kanssa ja olemme molemmat työsskäyviä opiskelijoita, niin yhteistä aikaa ei juuri siunaannu, joten yhden yön miniloma kahdestaan sopisi meille kuin nenä päähän.

Jenna

Avomies olisi varmasti hyvä vaihtoehto, mutta haluaisin päästä viettämään aikaa ystäväni kanssa. Olimme yläasteella ja vielä ammattikoulussakin ylimpiä kavereita, aina joka paikassa yhdessä. Kaikki nolot ryyppyreissut koettiin yhdessä. Opiskelut veivät eri suuntiin, ei kuitenkaan kauas toisistamme. Silti yhteydenpito on jäänyt jostain syystä vähälle. Koulussa tenttien keskellä ei yksinkertaisesti ehdi naapurikaupunkiin, täällä välimatkat ovat pitkät. Ystävät täytyisi muistaa opiskelun keskellä, joten yhteinen shoppailuloma voisi tehdä terää. Se antaisi meille kummallekin irtioton opiskelusta ja miehistämme ;)

HannaN

Mukaan minilomalle lähtisi avomies, jonka kanssa haluaisin päästä rentoutumaan kunnolla ja irroittautumaan arjesta. Se tekisi hyvää molemmille!

Hetaz

Kihlattuni kanssa lähtisin, ehdottomasti. Meidän suhde on tähän saakka suurimmaksi osaksi ollut totaalista lentoa, muuttoja, matkustamista, sopeutumista, työkuvioitten muutosta jne.

Mies on käsittämättömän tyynesti ja rauhallisesti sopeutunut elämään minun, lasteni, ja lemmikkilaumamme kanssa, eikä ole teininkään angstista järkyttynyt. Hän on myös kaiken tämän lisäksi jaksanut tukea mua pyrkimyksissäni päästä entisen elämän rankoista kokemuksista yli. Varsinkaan hänellä ei siis varmasti ole ollut aina kovin helppoa tämä.

Haluaisinkin lähteä viettämään hänen kanssaan kahdenkeskeistä aikaa, kiitokseksi ja tavallaan kannustukseksi hänelle hänen jaksamisestaan. On se vaan niin ihana mies, että ansaitsisi sen kyllä! <3

avokado

Veisin lomalle ihan liikaa töitä tekevän poikaystäväni, jonka kanssa ei ole ehditty vain olla ollenkaan tarpeeksi tänä syksynä.

kikka

Aivan ehdottomasti veisin lomalle ihanan poikaystäväni joka on vasten olen nojannut viime kuukaudet, jotka ovat olleet allekirjoittaneelle melkoisen vaikeat. En mielestäni voi kiittää häntä tarpeeksi, mutta pieni irtiotto olisi hyvä alku ;)

reetta

Ottaisin mukaan poikaystäväni. Olisi ihanaa mennä jonnekin juuri samaan tapaan kuin itsekin suunnittelit "murusi" kanssa, yhdeksi yöksi pois kotimaisemista. :)

Zjanaina

Mä ottaisin ehdottomasti mukaan mun rakkaani!<3 Olis kyllä niin luksusta tollanen miniloma! :)

Mandisofia

Lähtisin minilomalle ehdottomasti poikaystäväni kanssa. :-) Hän on työskennellyt koko syksyn kauhean stressin kanssa ja itselläni opiskelut kaipaisivat pientä "motivaatiolomaa", jotta jaksaisi kevääseen asti taas pakertaa!

Tiina E. S.

Ai että olisi ihana voittaa ja oman kullan kanssa lähteä juhlimaan yhdessäolomme kolmevuotis-synttäripäivää<3

sani

mukaan lähtisi ehdottomasti iki-ihana avomieheni, joka on mallia "kaiken se kestää, kaiken se kärsii". raukkaparka opiskelee, paiskii siinä ohessa töitä, tekee vielä puolet kotitöistä ja silti vielä jaksaa hemmotella minua, joten now it´s payback time (irtiotto- ja rentoutusloman merkeissä)!

Laura

Kuten suurin osa, myös minä nappaisin poikakaverin mukaan reissuun :) Emme onneksi ole joutuneet yhtä rankkoja kokemaan kuin monet yllä, mutta olisihan se älyttömän ihanaa voittaa pieni loma rakkaan kanssa!

anna

Oman rakkaani, mieheni, ystäväni, elämäni valon, sängynlämmittäjäni, turvani ja tukeni, ainoani, aurinkoni. Kaikki samassa paketissa - matkustan kevyesti :)

onerva

Siskon kanssa lähtisin, koska sisko jos kuka ansaitsee hemmottelua, ja koska siskon kanssa on aina niin mukavaa.

Kiki

Ottaisin mukaan poikaystävän. Ois ihanaa nuhjuta vaan kahdestaan ilman pikkunääpiötä, joka pääsis sitten mummolaan hyvään hoivaan...

Sigma

Vaimon kanssa olisi mahtava ottaa pieni breikki lastenhoidosta ja hemmotella kerrankin toisiamme.

NasuKristiina

Ottaisin mukaan hyvän ystäväni, hänellä on ollut melkoisen rankkaa viimeisinä vuosina ja olisi mukavaa piristystä vaihtaa hetkeksi vapaalle.

Heini

Ottaisin mukaan ystäväni, joka on viimeisen kahden vuoden aikaan taistellut elämästään, on yksinhuoltaja maailman suloisimmalle ja veikeimmälle tyttöselle, eronnut vuosi sitten, on pätkätöiden uuvuttama, taistelee oikeudessa lapsen asioista, mutta tästä kaikesta huolimatta vaan jaksaa ja kestää.

Jenniemi

Äitini! Oltuaan 21 vuotta kotiäitinä meille kuudelle ylivilkkaalle lapselle, päätti äitee vihdoin lähteä opiskelemaan. Opiskelun ohella äiti huolehti päivittäin sairaasta papastamme, joka haudattiin viime viikonloppuna. Nyt on valmistuminen lähihoitajan ammattiin lähellä ja mikä olisikaan hienompi tapa näyttää äitille kuinka ylpeä olen hänestä, kun viedä pienelle lomalle rentoutumaan!

Oman aviomieheni ottaisin mukaan. Huilattaisiin ja oltaisiin yhdessä. Takana on rankka vuosi ja vihdoin valoa alkaa pilkottamaan nurkan takana.

Maria

Poikakaverini,joka asuu ulkomailla.olisikin melkoinen yllätys,kun hän seuraavan kerran suomessa luonani vieraillessaan vietäisiinkin hotelliin yöksi ahtaan soluasuntoni sijaan!

Jemma

Minäkin ottaisin poikakaverin. :) Asutaan aika kaukana toisistamme, nähdään yleensä vaan viikonloppuisin. Silloinkin on aina niin paljon tekemistä ettei oikein aika riita kahdestaan oloon. Olisi unelma viedä poikaystävä yöksi hotelliin, saisi olla ihan kahden! :)

Muffinssi

Oman kullan kanssa ois ihana lähteä kun meillä on vuosipäivä ja hänen synttärit tässä kuukauden sisään :)

Sari

Kyllä minä rakkaan aviomieheni kanssa lähtisin laatuaikaa viettämään, sillä se on nykyisin aika vähissä. Menoa ja hälinää riittää kolmen alle kouluikäisen pojan kanssa, muutaman kuukauden päästä perheemme kasvaa vielä yhdellä ja neljän lapsen hoitoon saaminen samaan aikaan onkin jo sitten varsin haasteellista.

illusia

Yllätys yllätys hotellilomalle seuralaiseksi sopisi paremmin kuin hyvin oma kulta. Mikäs sen parempaa, kuin nauttia kahdenkeskisestä ajasta poikaystävän kainalossa. :)

Poikaystävän kanssa lähtisin. Ollaan asuttu yhdessä vuoden verran, mutta hän ei ole koskaan tavannut mun vanhempia ja parhaita ystäviä suomessa, ja olisi kyllä aika!

Lellu

Minä ottaisin rakkaan äitini mukaan, sillä hän jos kuka ansaitsee pienen loman rankan arjen keskelle.

Jon-na

Mä voisin ihan mielelläni ottaa mukaan ton postauksessakin mainitun ihanan Johnny Deppin <3 ;)

Valpuri

Minä tahtoisin viikonloppuretkelle äitini kanssa. Äitiäni koettelevat tällä hetkellä monet vastoinkäymiset, joita vielä pahentaa se, ettei hänen uskottunsa - minä - asu tällä hetkellä samassa maassa. Olisi upeaa yllättää äitini lentämällä Suomeen ja viemällä hänet hotellilomalle.

Ottaisin mukaan oman avomieheni. Olemme olleet yhdessä jo yli 2 vuotta mutta minkäänlaisella lomalla emme ole käyneet vielä kertaakaan, olisi jo aika! :D

Tikkaritikkari

Ojoi, olisipa ihanaa viettää kiireetön miniloma hervottoman ihanan siskon kanssa shoppaillen :)

Katri

Poikaystävän. Olisi ihana näin puolen vuoden vaihdossa olon ja näkemättömyyden jälkeen päästä rentoutumaan jonnekin ihan vain kahdestaan.

Tiia

Palkinto kuulostaa todella hyvältä ja tulisi tarpeeseenkin (kuten varmasti monella muullakin). Sullakin on täytynyt olla unohtumaton miniloma!

Kävisipä arvonnassa tuuri, voitto olisi niin täydellistä.

Lähtisin Staycationille poikaystäväni kanssa Lappeenrantaan. Tilanne on tämä: asumme molemmat vielä kotona eli siis vanhempiemme luona. Mies on nyt armeijassa ja itse käyn lukion viimeistä vuotta. Sanomattakin selvää, että stressi on molemmille tuttua, kun taas yhteinen aika on kortilla. Täydellinen rentoutuminen ja arjesta poispääsy kuulostaisi houkuttavalta ja auttaisi ikävään, sekä omalla kohdallani myös koulutyön kanssa jaksamiseen.

Viikonloppuja, joita meillä on mahdollisuus viettää yhdessä, osaa toki arvostaa jo nyt, mutta pieni extra ei koskaan olisi pahitteeksi. Omaa rauhaa, romanttinen hotelliyö rakkaan seurassa ja maittava buffetaamiainen – mitä muuta tyttö voi toivoa?!

Muun muassa Helsinkiin tai Tampereelle olisi ihana lähteä, mutta ne ovat valitettavasti kaukana nykyisestä asuinpaikasta. Siksi valitsisin kohteeksi Lappeenrannan, joka on tuleva asuinkaupunkimme. Opiskelut vievät meidät sinne tulevana syksynä, ja mielessä on jo pidempään ollut tutustuminen uuteen paikkaan. Hotelliyö vieraassa kaupungissa mahdollistaisi asuinalueiden katselun – ehkä myös mahdollista tulevaa työpaikkaa voisi yrittää etsiä, kuten myös shoppailumahdollisuuksia ja yöelämän tarjontaa.

Tästä tuli nyt pitkä kommentti, mutta innostuin niin kovasti haaveilemaan loman mahdollisuudesta. Normaalisti tällaiseen ei ole rahaa, joten olisihan se ihana yllätys rakkaalle, kun voisi ilmoittaa, että viikonlopulle x on varattu hotelliloma eli yhteisen tulevaisuuden suunnittelua ja irtiottoa arjesta! ;)

Nnni

Olen lukioikäinen tyttö ja asun eri paikkakunnalla kun vanhempani. Lähtisin reissuun äitini kanssa, sillä tässä olisin vanhojentanssi mekon etsiminen edessä, ja haluaisin äitini mukaan valitsemaan mekkoa. Hän tekee niin paljon töitä, ettei tänne ehdi, ja hänen paikkakunnallaan pienessä tuppukylässä ei mekkokauppoja ollenkaan ole :D En ole ikinä viettänyt viikonloppua tai edes yhtä yötä kahdestaan äidin kanssa, vaikka läheisiä olemme, sillä pienenä meitä oli kaksi lasta ja nyt iltatähti on vasta 5 vuotias. Iltatähti ei ole ikinä viettänyt yötä ilman molempia meitä, sillä mie oon aina vahtinut häntä ku hänen vanhemmat on ollut reissussa. Olisi aivan ihanaa, jos saisimme viettää edes vähän aikaa kerrankin kahdestaan ja jutella, nauttia ja shoppailla (: Jos sen vanhojentanssimekonkin saisi ostettua (:

siisii

Haluaisin minilomalle ehdottomasti kihlattuni kanssa, josta tulee ensi keväänä puolisoni. Olisi ihana pitää miniloma, suunnitella häitä, rentoutua ja nautiskella kiireen keskellä. Kierrellä askartelukauppoja, shoppailla ehkä miehelle puku, viettää aikaa ihan kaksin.

Janita

Avomiehen ottaisin mukaan, jos arpaonni sattuisi kohdalle. Peukut ja pottuvarpaat pystyssä täällä tosiaan toivon tuurin kerrankin olevan puolellani. Sen verran raskas syksy on ollut meillä kummallakin, että pieni irtiotto arjesta tekisi ainoastaan hyvää.

l_tiina_l

Yritin kovasti keksiä jotain realistisempaa vaihtoehtoa, mutta pääni on niin pyörällä uudehkon ihastukseni johdosta että jos tilaisuus tähän vain tulisi niin varmasti rohkaisisin mieleni ja pyytäisin häntä mukaani. Nynnyvalinta olisi oma bestis.

enz

vastaan itsekkäästi, että poikaystäväni. haaveissa on jo pitkään ollut hotelliyö jossain päin suomea (mielellään yli 200 kilometrin päässä, rovaniemi vois olla hyvä) just sanomasi arjesta irtautumisen takia. wau, ois siistiä :)

Zana

Voi ihana hotellilomanen! Siipan ottaisin kainaloon ja lähtisin Turkuun tai Tampereelle rentoutumaan. Jospa vain arpaonni suosisi...

tallukka

Lähtisin lapsuudenystäväni kanssa vaikka Helsinkiin shoppailemaan täältä Kajaanista.. Olen muuttanut kaksi vuotta sitten tänne, ja ystävänikin asuu Joensuussa, ja näemme aivan liian harvoin välimatkan, opiskeluiden ja töiden takia :) olisi ihana yllättää ystävä yhteisellä reissulla :) saisi viettää laatuaikaa pitkästä aikaa yhdessä rakkaimman ystävän kanssa :)

Tré Cool

Minä ottaisin mukaan 14-vuotiaan kummityttöni ja menisimme Poriin tai Tampereelle katsomaan jonkun hänen suosikkibändinsä ikärajatonta keikkaa tai sitten musikaalia. Hänestä on kasvamassa kunnon rocktyttö, jolle musiikki on tärkeää. Virkistysmatka olisi kummitädin lahja ihanalle tytölle, joka tällä hetkellä sinnittelee masennusta vastaan.

Jenniferr

Heip! Minä ottaisin mukaan kämppikseni. Nähdään muutenkin toisiamme joka päivä ja kinastellaan niinkin arkisista asioista, kuten vessan puhdistusvuoroista, DVD- hyllyn järjestyksestä, herätyskellon sopivasta etäisyydestä siihen seinään jonka jaamme kämpässä tms... hotelliyö olisi mukavaa vaihtelua arkiseen asumiseen.

Tärkein syy kuitenkin kämppiksen mukaanottoon olisi se, että hän ei ole koskaan yöpynyt hotellissa. Siksi hän ei ole myöskään koskaan maistanut hotellipekonia! Se on suorastaan rikollista.

iwi

Lähtisin poikaystäväni kanssa jonnekin :) Ei kaupungillakaan niin väliä, kunhan saisi olla kahdestaan. Ollaan tässä koettu kaikenlaista alamäkeä ja tammikuussa mies lähtee inttiin eli tuleekin paljon taukoa näkemisestä, joten tälläinen olisi erittäin piristävä miniloma :)

Oma kulta mukana matkaisi, luonnollisesti. Yhteinen aika, täysi kiireettömyys ja toisen kanssa oleminen - mistä muusta tämä eri kaupungeissa elävä pariskunta voisikaan haaveilla <3

Ötökkäverho
Liittynyt26.10.2014

Lähtisin rakkaan aviomieheni kanssa arkea pakoon pääkaupungin sykkeeseen. Hotellissa yöpyminen on ihanaa, olo on kuin prinsessalla :)

Mimm-i

Ottaisin parhaan kaverin mukaan, koska tiiän että kumpiki kaipais tollasta stressitöntä hetkeä niiiin kipeesti <:

Anni

Kyllä se toi isännys ois. Vajaan 10 vuoden aikana hotelliöitä on kerääntyny vain yksi (1).

Milna

Äitini täytti juuri 50v. ja mikä olisi parempi lahja kuin hotelliyö ja shoppailua & hyvää ruokaa jossain mukavassa kaupungissa!

mrn

Oih, toivoisin pääseväni minilomalle kihlattuni kanssa! Tässä alkaa olla käsillä viimeiset hetkemme kahdestaan ennen perheenlisäyksen saapumista maailmaan, ja siksi olisi mukava vielä kerran viettää vaikka vain pienikin loma kahden kesken, ihan vain toistemme seurasta ja tietysti valmiista aamiaisesta (mitä luksusta!) nauttien.

AnnE

Minäkin ottaisin mukaan avomieheni. Matkusteluun ei ole ollut ylenpalttisesti rahaa; olemme melkolailla vastavalmistuneita ja puolisoni aloitti opiskelut uudestaan. Pieni kotimaan irtiotto voisi helpottaa matkailutuskaa jota pääsemme helpottamaan vasta piiitkän ajan päästä =)

e

Ottaisin aviomieheni....yhteinen aika aika kortilla. Tuo kyllä piristäisi.

Lumikko

Ottaisin minilomalle mukaan hyvän kirjan, bilesaappaat ja skumppapullon! No jaa, ehkä myös mieheni;)

Maaria

Ottaisin mukaan parhaan ystäväni ja viettäisimme rentouttavaa tyttöjen iltaa. :) Minäkin tykkään hotelleista, mutta kovin harvoin niissä tulee öitä vietettyä. Hotelliyö aamiaisineen on opiskelijalle luksusta. :)

m

Ottaisin mukaani ehdottomasti poikaystäväni. Muutto eri kaupunkeihin ja työkiireet ovat harventaneet mahdollisuuksia yhteisen ajan viettoon. Näin talviaikana kun ei ole mahdollisuutta sulkeutua alkeelliselle mökille viettämään laatuaikaa, olisi hotelliloma enemmän kuin tervetullut.

Mmie

Ottaisin mukaan ehdottomasti parhaan kaverini, sillä emme ole nähneet pitkään aikaan kun opiskelemme eri paikkakunnilla. Yhdessä vietetty aika hotellissa olisi kultaakin kalliimpi ja saisi höpötellä niitä ihania tyttöjen juttuja aamuun asti välittämättä velvollisuuksista :D

Anna-Mari

kehtaakohan sitä edes sanoa, että mieluiten menisin ihan keskenäni :) hyvänä kakkosena sitten ottaisin mukaan siskoni, joka on tavallisen touhukas ison perheen äiti ja arvostaisi jonkun muun petamaa sänkyä ja valmista aamupalaa.

Anna

Oman rakkaan ottaisin mukaan. Parivuotias tytsy pitää huolta siitä, että liiemmälti kahdenkeskistä aikaa ei ole. Mäkin rakastan hotelliaamiaisia, aah! Ja niitä kylpyhuoneen pikkuisia shampoopulloja ja suihkulakkeja sekä aamutossuja...

Minulla on ollut tapana tehdä äitini kanssa jouluinen ostosreissu Helsinkiin, ehdottomasti siihen käyttäisin lahjakortin. Mies saisi jäädä kotiin hoitamaan kissaa. :)

Stiina

Ah, hotellit ovat niin luksusta arjen keskellä!

Kaveriksi kanssani kutsuisin ehdottomasti parhaan ystävättäreni, jonka haluan palkita hänen maisteriksi valmistumisen kunniaksi! Taakse jää opiskelijan rakkaat tonnikalapurkit ja solukämpät :)

Frigga

Ottaisin lomalle mukaan surkuttelevan poikaystäväni, jonka jalka murtui pahasti pari kuukautta sitten ja sitä on nyt tämä aika leikelty, tökitty ja paranneltu...

Pipsa

Kultani kanssa, sillä emme ole koskaan käyneet yhdessä missään, edes pienellä telttareissulla.

Judge

Oman rakkaan tietysti, asutaan eri kaupungeissa ja käy pitemmän päälle vähän raskaaksi kun on vieläpä eri aikataulut silloin harvoin kun nähdään.

Nana

Poikaystävän kanssa lähtisin. Ai että olisi muuten ihanaa juuri näin joulun alla, kun kiirettä on ollut niin paljon, että vuorokauteen pitäisi lisätä tunteja, että kaiken kerkiäisi tekemään.

Aija

Ottaisin mukaan rentoutuneen version itsestäni. Ensin oltaisiin ihan eri paria, mutta miniloman jälkeen oltaisiin kuin kaksi marjaa. ;)

Katja

Itse olen pohjoisessa Suomessa akateemisten opintojen parissa puurtamassa ja hyvä ystäväni on etelässä, pakertaen omaa työtään navetantuoksussa. Yhteinen stressitön loma tekisi hyvää minulle ja olisi meille molemmille pientä ylellisyyttä.

Leena

Parhaalla ystävälläni on ollut erittäin raskas syksy lähiomaisen kuoleman johdosta, ja hänelle haluaisin ehdottomasti tarjota pienen hengähdystauon arjen keskelle. Yhteisellä lomalla voisimme rauhassa keskustella asioista ja loma hotellissa varmasti myös ilahduttaisi ja toisi positiivisia ajatuksia elämän myllerryksessä.

Susanna

Ottaisin mukaan avopuolisoni, sillä ristikkäin menevien työvuorojemme vuoksi emme ehdi viettää kovin paljon laatuaikaa yhdessä. Pieni miniloma tekisi kyllä hyvää.

Totta kai rakkaani kanssa, sillä molemmat ollaan painittu gradujemme kanssa koko vuosi. Olisi hyvä irtiotto ja hengähdystauko siis.

Tirlittan

Haluaisin lähteä lomalle poikaystäväni kanssa, sillä asumme eri paikkakunnilla ja olisi ihana saada yhteistä aikaa :)

mintsu

Poikakaverini. Yhteistä aikaa ei juuri arkena ole, niin tällaisella minilomalla olisi mukava päästä vähän eroon arjesta.

sari

Kaipaisin lapsen kanssa pientä kaupunkilomaa, siihen kun ei juuri ole usein mahdollisuuksia työttömänä yksinhuoltajana. Lapselle hotelli käy laivasta, ihan yhtä kivaa on. Äidin olisi kiva päästä pois kotiympyröistä ja valmiiseen pöytään.

katjat

Eiköhän sitä puolison kanssa tulisi lähdettyä, neljän lapsen uusioperheessä on tuo kahdenkeskinen aika hiukan kortilla ;)

Niina

Ottaisin mukaan siskono, koska hänellä on ollut todella rankka vaihe elämässä mukana. Hän on joutunut taistelemaan skitsofrenian ja masennuksen kanssa jo todella pitkään. Hän on todella ansainnut loman tällä hetkellä!

n

Ottaisin mukaani entisen kumppanini, jonka kanssa välimme ovat jälleen lähentyneet. Arjesta irti ja aikaa vain toisillemme.

Riiiiiina

reissuun mukanani lähtisi joko poikaystävä tai bestis....riippuu ihan millä mielellä sitä lähtisi, bilettämään ystävän kanssa tai sitten kuhertelemaan kullan kanssa ;D

heidi

mieheni kanssa, koska hän jaksaa opiskella ja tehdä 3 eri työtä samalla, kun minä kotona viimeisellä kolmanneksella raskaana hoidan 1 vuotiasta esikoistamme. meille olisi lepohetki suotu

maya

Parhaan Ystavani kanssa. Syksyn mittainen ulkomaankomeenukseni alkaa vahitellen olla lopuillaan ja juteltavaa riittaisi. Meilla molemmilla taitaa olla takana hyvinkin rankka vaikkakin erilainen syksy, joten hetken hemmottelu & irtiotto tekisi hyvaa!

Kati

Mieluiten lomailisin oman miesystävän kanssa, arkisen aherruksen ja eriaikaisten vuorotyön takia pieni miniloma tekisi hyvää

Eerik

Aviovaimon haluaisin ottaa mukaan rentouttavalle minilomalle 31-vuotisen avioliiton kunniaksi.

Heidi

Mieheni haluaisin yllättää rentouttavalla minilomalla. Molemmilla ollut rankka syksy, niin pieni paussi tekisi terää.

xehha

Mieheni kanssa tietenkin, on raukka tehnyt ihan älyttömästi ylitöitä niin pieni hemmottelu olisi paikallaan!

Jos mummu olisi vielä siinä kunnossa, että hän pääsisi sängystään liikkeelle, niin ottaisin hänet mukaan. 94-vuotias mummu ei ole koskaan ollut hotellissa yötä.

Minna

Mies ystäväni kanssa lähtisin. Puolitoista vuotta sitten viimeeksi olemme kahden olleet reissussa joten tarpeeseen tulisi

ELINA

HYVÄN YSTÄVÄN KANSSA JOKA ON SAIRASTELLUT PALJON ,OLISI ILO TUODA PIRISTYSTÄ HÄNELLE JA VIETTÄÄ LAATUAIKAA YHDESSÄ

Sonsku

Ystäväni kanssa, kummallakin ollut alkava syksy niin täys vastoinkäymisiä,että tälläisen loman avulla saisi uutta virtaa.

Annu

Lähtisin rakkaan aviomieheni kanssa joka on joutunut raatamaan sekä kotona että töissä kun itse olen kärsinyt aivan kamalasta raskauspahoinvoinnista, joka onneksi alkaa pikkuhiljaa helpottamaan.

Laura

Viettäisin ihanan rentouttavan miniloman oman mieheni kanssa. Yhteiset hetket on pienten lasten vuoksi nykyään aika harvinaisia, joten tällaista todella osaisimme arvostaa! :)

eeva

Piristäisin mieheni arkea ottamalla hänet mukaan romanttiselle minilomalle! Tämä olisi ihana yllätys hänelle, nauttisimme varmasti.

Odetskaja

Ehdottomasti viettäisin miniloman mieheni kanssa. Tällä hetkellä asumme eri paikkakunnille ja yhteinen aika on kortilla. Voi kun saisikin viettää ne VR:lle uhratut tunnit (ja rahat) toisen hemmotteluun!

Usram

Kyllä minä tuollaiselle minilomalle ottaisin peittoja mylläämään uuden miesystäväni ;)

Veera

No oman rakkaan kanssa tietenkin. Vaikka yhdessä asummekin on hän viettänyt työn takia koko syksyn usean sadan kilometrin päässä kotoa. Toki viikonlopuiksi on päässyt kotosalle, mutta silloin taas olen itse töissä ja yhteiset hetket ovat jääneet vähälle. Joulukuussa hän onneksi jo saapuu taas ihan kotioloihin vain lähteäkseen uudestaan tammikuussa. Joulunaikaan meillä olisi sopiva hetki viettää kahdenkeskistä aikaa unohtaen kodin joulukuntoon puunaus ja muu hössötys, arjen huolet taas unohtuvat parhaiten vieraassa ympäristössä.

Kujakissa

Kyllä se on Johnny Deppi,

ei Obama saati MEPpi,

olishan se eri nastaa,

kun sais rommiin safkat kastaa..

Sparrow nääs on eri kelmi,

parkissa ois Musta Helmi..

yksi yö siis hotellissa,

mää, Sparrow - ja musta kissa.

Nau!

Nirppu

Ehdottomasti aviomiehen kanssa pitäisimme yhden yön loman lapsista:) Ja nauttisimme nukkumisesta, jossa olisi tilaa ilman lapsia:)

maruna

avopuolison kanssa lomalle tulisi lähdettyä ja sen tarpeessa olemmekin syksy on ollut kaikella tapaa kiireinen ja stressaava.

Leena

Tyttärei kanssa, joka lakaa olla siinä iässä että viimeiset yhteiset reissut ovat menossa :)

Annette

Olisi ihanaa päästä oman rakkaan kanssa viettämään kahdenkeskistä rauhallista laatuaikaa ilman lapsia ja keskittyä vain toisiimme ja rentoutumiseen :)

Linda

Oman rakkaan kanssa.Meillä on nykyään todella vähän yhteistä aikaa ja siinä saisi sitten irtautua arjesta kokonaan.

Maarit

Ihanan miniloman viettäisin oman rakkaani kanssa. Nykyään on sitä kahden keskistä laatuaikaa todella vähän kumppanin työn takia, kun joutuu/saa matkustelemaan pitkin suomea.

Katja Paananen

Rakkaan puolisoni kanssa. Lasten synnyttyä, emme ole vielä kertaakaan viettäneet minilomaa vain kahdestaan yli 4 vuoteen.

Näytä kaikki kommentit (608)
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2018
2017