Hieman unelmointia sunnuntaipäivän ratoksi. Minun ja henkeäsalpaavan upean Balmainin mokkanahkaisen mekon välissä nyt sattuu vaan olemaan n. 6500 € ja n. 4 vaatekokoa. Pikku juttuja.. :D

balmainmekko

kuva: Net-a-porter

Välillä mä aina mietin, että miten paljon mun koko oikeasti mahtaa rajoittaa ja sanella pukeutumistani. Miten pitkälti nykyinen tyylini on pelkästään sopeutumista ylikiloihini? Millaisia vaatteita kaapissani olisi, jos en joutuisi ohittamaan suurta osaa tarjonnasta liian pienten kokolappujen takia? Mutta toisaalta jossittelun tielle tuskin kannattaa lähteä. Yritän vain muistaa, että kaikki maailman vaatteet eivät vain ole kaikkia varten. Ihminen muuttuu ja tyyli sen mukana. Nyt mennään tällä vartalolla ja sille sopivilla vaatteilla. Mutta voin minä siitä huolimatta valuttaa pari pisaraa kuolaa tuota mekkoa katsoessani. Onnellisia ne joilla on siihen vadittavat lompsa ja kroppa.

Kommentit (14)

V
15/14 | 

Tai sitten voi ajatella, silläkin tavalla, että hoikemmat ne vaa tuhlaa enemmän rahaa vaatteisiin, kun kerran niin moniin vaatteisiin mahtuvat :) Itse laihtuessaan sorruin siihen :(

annap.
16/14 | 

Mä rupesin miettimään pukeutumistani vasta kerättyäni erään lääkkeen ruokahaluakiihottavan vaikutuksen ansiosta muutamassa viikossa 10 ylimääräistä kiloa. Kun en mahtunut enää entisiin vaatteisiini, eikä rahaa koko garderoobin uusimiseen ollut, jouduin tosissani selvittämään mitä oikein haluan. Aikaisemmin en kiinnittänyt vaatteisiin yhtä lailla huomiota, koska kaapissa oli jo kaikkea. Nyt olen jopa tyytyväisempi tyyliini, koska se on johdonmukaisempi, yhtenäisempi, kuin ennen. Minua ei haittaa enää kokoni, vain pömpöttävä maha ärsyttää, koska se pilaa muodokkaan profiilin.

20/14 | 

Se on kuule ihan sama mitä vaaka näyttää, aina löytyy vaatteita jotka ei näytä kovin hyvältä päällä. Ja sitten löytyy niitä jotka näyttää.

Ja sehän tässä muotihömpötyksessä parasta onkin :D

(Sitäpaitsi laukut mahtuu aina ;P)

plaa plaa
22/14 | 

...paitsi saappaat! olen löytänyt elämässäni tasan kahdet saappaat jotka mahtuvat pohkeesta (enkä ole edes ihan mahdoton pulla).

mutta asiaan. bongasin blogihistoriastasi sellaisen ihanan lörppäneuleen jonka etuosa on megalomaaninen... ja sen saa kieputettua vaikka miten ja minne. sitä siis tiedustelisin. että mikä se ihanuus on. en saa sitä mielestäni. (ja näen itseni piileksimässä vastaavan uumenissa jo vähän liiankin hyvin)

Veera
23/14 | 

tarkoitatko sellaista ruskeaa neuletta? Hihaton? se on Objectin neule Vilasta. Hankittu viime talvena. (ja nyt muuten tajusin, että sehän on mammalla paikattavana.. pitäisköhän pyytää se jo takaisin..)

plaa plaa
24/14 | 

oonkohan sekottanut sit jotenkin kaks eri vaatetta? kun se oli musta, tai ainakin tummanharmaa... ja ihan hihallinenkin. ei se välttämättä ollut neule, ehkä. emmä tiedä :)

en osaa löytää sitä enää täältä :(

Veera
25/14 | 

mulla kun noita monella tavalla kiedottavia vaatteita riittää.. Nahdoitkohan sitten tarkoittaa tätä:

http://tyyliametsastamassa.indiedays.com/2009/12/21/ennakoitua-parempi-l...

Asokselta aikoja sitten outletista hankittu Miss Sixty loimi.

Vai kenties sitä tänä syksynä ellokselta tilaamaani kashmir-neuletta:

http://www.ellos.fi/DetailPages/DetailPage.aspx?categoryid=23220&product...

siitä ei ole ollut vielä kuvaa minun päällä, mutta voin sanoa, että ihan mahtava neule kyseessä! :)

27/14 | 

Ja toisaalta kuinka monella laihallakaan ois varaa noihin luomuksiin? Eli kuvien kuolaamiseen jäis aika monella kuitenkin.

FashionChika
28/14 | 

40 % mun tyylistä on sitä ylikiloihin sopeutumista.Mietin itekkin tuota kysymystä päässäni ja päädyin siihen,että aika samanlainen tyyli mulla olis jos olisin kokoa 36 koon 46 sijasta. :)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat

Instagram