Välillä sitä aina miettii, että miksi ihmeessa olen säilönyt mm. rasiallisen lukioaikoina hamstraamiani erilaisia tukkapinnejä, karmeat megapohjalla varustetut klohmosaappaat ja vuonna -98 H&M:sta hankitun niittikäsilaukun. Mutta sitten yli vuosikymmen myöhemmin kaikelle tällekin löytyi vihdoin oikeutus, nostalgian täyteiset ysäribileet pomon kolmekymppisten kunniaksi!

90S2

90S1

Kananpersetukka pinneineen lähes juuri sellaisena kuin se oli vuonna -97 (silloin oli vielä rajumpi tupeeraus) ja ristikoru kuristamassa kaulaa. Tummat huultenrajaukset yhdistettynä vaaleaan kiiltoon ei sentään kuulunut ysärillä omaan habitukseeni, mutta nyt sitäkin piti vihdoin kokeilla.

Voin kertoa, että kolmen korttelin matka kaverin luo näissä tamineissa ja tällä ehostuksella oli varsinainen walk of shame.

Kekkereissä hupia revittiin yläasteaikaisten discohittien ja Singstar kiekumisen lisäksi mm. Suosikin etsintäkuulutuksista ja kysymyspalstoilta.

"Viking Gabriella 2.6.95 Sinä tummatukkainen poika verkkareissa ja valkoisessa paidassa. Muistatko kaksi tyttöä jotka hymyili sulle pelikoneiden vieressä. Mulla oli musta poolo ja siniset levikset. Jäit mieleeni, olis kiva tutustua paremmin. Kirjoittele jos kiinnostaa! Minttu"

"Dear proffa, mua on jo pitkään mietityttänyt yks biisi ja sen esittäjä. Biisin nimi on kait I love rock'n roll ja se oli Wayne's world -leffassa. Kerro pliiz kaikki tuosta bändistä, oot ainoa toivoni!"

Oih, aika ennen Facebookia ja Googlea, kuinka vaivalloista ja söpöä! :D

Kommentit (8)

10/8 | 

Aivan huippu ysäri-lookki!

Tuo Proffa-palsta on muuten edelleenkin olemassa, ainakin lehden nettisivuilla, ties vaikka ihan painetussa lehdessäkin. En kyllä oikein ymmärrä sen pointtia, koska kuten sanottu, niin tosiaan Googlekin on olemassa... Mutta ehkä siinä onkin joku jännitys-kerroin, että saa odotella ikuisuuksiin jonkun superhyvän biisin esittäjän mahdollista selviämistä tai muuta askarruttavaa JOS oma kysymys ylipäätään on valittu vastattavaksi seuraavaan painettuun lehtinumeroon :D

11/8 | 

haa! Suosikki oli ysärinä paras! Just noi etsintäkuulutukset. Ne oli pakko aina lukee jos niis olis ollu itse. Olis hauska tietää onko kukaan löytäny tuon palstan ansiosta elämänsä rakkauden...=P

12/8 | 

Siis ihan mahtavan hot ja hehkeä ysäribeibe :D Mulla ei koskaan ollut kananpersetukkaa (monella luokkakaverilla kyllä oli), mutta pinnejä kyllä löytyi. Teemabileet on kyllä ihan parhaita vaikka paikalle siirtyminen saattaa toisinaan tuottaa ongelmia ;)

13/8 | 

Aivan mieletön! Tuli mieleen Aikakoneen Sani. Tähtikaaren taa taivaisiin.. =)

14/8 | 

Ihan mahtava asu! En kestä! Pakko laittaa BSB soimaan ja kaivaa kreppirauta esiin :D

Merlie
15/8 | 

Tsiisus. Tajusin juuri, että oon tukkani kanssa jämähtänyt hyvin pahasti ysäriin tai ainakin nyt, kun leikkasin polkkatukan. Takahiusten tupeeraus tekee musta varmaan lopulta kaljun. Pitänee varata aika kampaajalle...

hana postaus ja ihana tyyli. :D

jessi
16/8 | 

Apua, jäätävät kengät!! :D Mulla ei sentään noin päheitä saappaita ollu, mutta baby bluet baby spice -plattaritennarit kyllä löytyi (löytyy varmaan varastosta edelleen), muistan kuinka onnellinen olinkaan ne saadessani!

Myös mulla oli tollaset hiukset ysäriaikana, myös tän vuostuhannen alussa. Harmi vaan, että esim. mun rippikuva on ihan kauhee, tuollainen huulipuna ja luonnontaipuisat lyhyet hiukset ei näytä hyvältä. Kateellisena kattelen nykyisiä rippikoululaisia, kuinka cooleja niiden kuvat onkaan...

Suosikin palstat oli mahtavia, taisin itekkin aikoinaan kysellä, minne osoitteeseen Leonardolle voi lähettää postia. Ja kirjeystäväpalstat: "ps. Foto ois kiva. pps. Tutut älkää vaivautuko."

Voi noita aikoja!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat