Päivinä, jolloin sängystä nouseminen tuntuu erityisen tahmealta, kaipaisin kipeästi jotain nostetta maata laahaviin askeliini. Mahtaisiko kulkua keventää yhtään, jos jaloissa lepattaisivat hopean hohtoiset siivet?

jeremy scott for adidas wings

Bongasin nuo Jeremy Scott for Adidas malliston mahtavat tennarit uusimmasta Ellestä ja rakastuin palavasti heti ensisilmäyksellä. Ne olisi niin mahtava arkiasujen piristäjä. Siivet ovat irrotettavat, mutta kuka niitä nyt tahtoisi irrottaa, kun kyseessä on kengän paras osa!

Ostin reilut pari vuotta sitten kesäalennusmyynneistä Adidaksen hopean väriset nauhattomat tennarit ja ne ovat olleet aivan mahtavat ja todella paljon käytössä. Kyseiset salonkikelpoiset kengät nähty aikoinaan mm. tässä asussa.

Nyt mä olen melkoisen vakuuttunut, että nuo Pegasoksen mieleen tuovat sporttipläjäykset olisivat mitä oivallisin vaihtoehto melkoisen onnettoman tennarikokoelmani jatkoksi. Taitaa kuitenkin jäädä pelkäksi haaveiluksi, sillä hinta pyörii jossain parin sadan euron tienoilla. :P Mutta pitää tsekkailla eBaytä...

adidas-jeremy-scott-swarovsky-3-1

Scottin luomukset näyttivät kaikin puolin olevan aika mielikuvituksellisia (lasten naamiaisasulta näyttävät tiikeriverkkarit esim.) ja nuo hopeiset siipitennarit edustivat sitä maltillisinta osastoa. Jos hopeatennarit olivat jo kiiltelevät, niin entäs nämä Swarovski kristallein kuorrutetut versiot? Varmaan jokaisen överi blingbling jenkkiräppärin unelmat. :D Se on kyllä jännä mihin kaikkeen noita Swarovskin kristalleja on saatu muotimaailmassa jo tungettua. Kaikki merkit tuntuvat jossain vaiheessa tekevän jotain joulukuusen lailla kimaltelevaa yhteistyössä kyseisen firman kanssa. Liika on aina kuitenkin liikaa ainakin kimalluksen määrässä.

Kommentit (8)

9/8 | 

Swarovskin kristallit on kokenut aika ison inflaation, IMO. Enää ei jaksa innostua, jos jossain kyseisen brändin nimi lukee.

Veera
10/8 | 

Mä en ole jaksanut innostua niistä ikinä. Ihmettelen lähinnä miksi niitä pitää joka paikkaan työntää. :P

Veera
12/8 | 

eikö? Ja arvaa vaan onnistuuko ikinä metsästämään noita jos ei ole valmis maksamaan ihan törkeetä hintaa? :P

13/8 | 

olen itse naureskellut ratsastusvarusteissa, hevosten ja ihmisten, kun noita swarovskeja on joka röörissä ja hintaa ryysyllä nelinkertaisesti normaaleihin (hintaviin) hintoihin verrattuna. ihan niinkuin joku erottaisi onko ne jotain euron kilo -strasseja vai Aitoja Swarovskin Kristalleja... en nyt muutenkaan ole bling-harakka niin en vaan voi käsittää. vaikka on mun hevosella "timantti"otsapanta suitsissa...

14/8 | 

Siivet ovat hauskat, mutta tosiaan - kimallus ei sovi ihan joka paikkaan.. Minkäköhän näköiset noi olis parin käyttökerran jälkeen!

Veera
16/8 | 

Mulle noi ois just sopivan överit. Pääsisivät oikeuksiinsa muuten tylsässä pukeutumisessani.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat

Instagram