Amsterdam oli viihtyisä, ystävällinen ja kompakti. Talot näyttivät siltä kuin kaatuisivat millä tahansa hetkellä ja eikä mihinkään voinut luoda katsettaan näkemättä vähintään kymmentä polkupyörää. Asuntoveneet veivät sydämeni ja omena- ja päärynätortut kieleni.

Ihmetystä aiheutti ratikkalipun "leimaaminen" myös kulkuneuvosta poistuttaessa sekä kauppojen kassahenkilökunnan käsittämätön hitaus ja tahmeus. "Kuin täit tervassa", sanoi äitini.

Kuten lähes kaikki kaupungit joissa olen matkustanut, myös Amsterdam sai minut päättämään, että tänne on päästävä uudelleen. Silti joka kerta matkaa suunnitellessa haluankin nähdä jotakin uutta.

Amsterdam

amsterdam-pyorat

Amsterdam

Amsterdam

Amsterdam

Amsterdam

Amsterdam

Amsterdam

Amsterdam

Amsterdam

Amsterdam

Amsterdam

Amsterdam

Amsterdam

Amsterdam

amsterdam-pyorat

Kommentit (10)

12/10 | 

Multa(_)tuli. Tiedä sitten, onko kyseessä väsymys vai vain huono huumorintaju, mutta lopputulos oli kuitenkin sama - Hahahahahahahahaa. :D

14/10 | 

Näitä kuvia katsellessa tuli ikävä entiseen asuinmaahan.. Noita polkupyöriä ja pyöräilymaisemia ei voita mikään!

15/10 | 

Mulla on varmaan yhtä huono huumorintaju, koska toi multa_tuli osu ja uppos...buahhahaa! Kiva matka reportaasi ja myös siun blogi.

17/10 | 

Psst... Se monimielinen ilmaisu tarkoittaa "Olen kärsinyt paljon" ja on latinaa ;) Aivan ihania kuvia, mun matkakuume nousee nyt entisestään!

20/10 | 

Kiva kuvaus kaupungista. Ihania kuvia. Itse olen käynyt vuonna 1981 ja 2001..ja tätä lukiessa tuli mieleen että joskus vielä sinne matkustan-viimeistään kai sitten 2021.;)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat

Instagram