Eilen oli hyvä päivä. Se alkoi Iinan sänkyyn tarjoilemalla herkkusmoothiella, jatkui kivoilla kuvaussessioilla sekä Iinan, että Jonnan kanssa ja sisälsi vielä yhden huipun kirppislöydönkin. Päivän kruunasi kuitenkin kuitenkin sen päättänyt kohtaaminen josta todistusaineistoa edellisessä postauksessa.

Koska päivä oli kaikin puolin mahtava, ei siis ihme, että asukuvassakin niin kovasti hymyilyttää.

20121023-234333.jpg

mekko-H&M+/nahkarotsi-Saki/huivi-La Redoute/kengät-Ten Points/tyllihuivi-Cailap (saatu)/tyllikukka-ei muistikuvaa/laukku-2nd hand löytö kaverin kokoelmista/hanskat-H&M/120 den sukkikset-Lindex

kuvan nappaamisesta kiitos Jonnalle!

Päällä H&M+ -malliston pitsimekko, jonka tilasin kokeiltavaksi sekä mustana, että violettina. Ainakin tämän klassikko pikkumustan pidän, violettia en ole ehtinyt vielä sovittaakaan. Hintaa mekkosella 39,95 € ja kokoja tarjolla väliltä L-XXXL. Eli vink vink muille pylleröille, jos etsitte vaikkapa pikkujoulukolttua. Itse totesin mekon passaavan loistvasti myös arkiseksi koltuksi maihareiden ja nahkarotsin kaveriksi. Huikeilla koroilla ja näyttävillä koruilla se muuntuukin sitten varmasti oikein varteenotettavaksi kekkerimekoksi.

Laukku valikoitui olalle sen mukaan, että tuo kaverilta muutamalla eurolla ostamani nahkalaukku toimii ihan loistavasti kameralaukkuna Olympus PEN-kalustolleni. Jämäkän nahkansa ansiosta laukku pysyy muodossaan ja tarjoaa sopivasti suojaa objektiiveille ja muulle tarpeelliselle. Pääty- ja sivutaskut nielevät pikkusälän kuten muistikortit, laturin, piuhat jne. Ja kaiken lisäksi laukku on vielä kauniskin. Melko huippu yhtälö siis.

Nyt sitten takaisin Porissa ja päivätöiden parissa. Olen viime aikoina alkanut tajuta kuinka onnekas mä olen töiden suhteen. Saan tehdä työtä josta pidän ja jossa itseään voi kehittää koko ajan. Ja sen lisäksi minulla on vielä niin käsittämättömän huippu pomo, että hän ymmärtää intohimoni työntää itseni jos jonkinmoisiin projekteihin. Ilman työnantajani joustavuutta ja mahdollisuutta järjestellä työaikaani välillä melko radikaalistikin normaalista poikkeavaksi, en olisi ollut eilen kuvaamassa lempibändiäni, en lähtisi taas jonkin ajan kuluttua blogireissulle mahtavien tyttöjen kassa tai syöksyisi vaikkapa kesken päivän tekemään haastattelua radio-ohjelmaamme varten.

Mä olen ihminen joka pelkää paikoilleen jämähtämistä. Tilannetta jossa yksi ja sama työ veisi aikani samankaltaisesta päivästä toiseen. Tarvitsen pientä stressiä ja epävarmuutta siitä kuinka selviän kaikesta. Pienen hässäkän ja täyden kalenterin edessä tunnen olevani elossa ja meneväni eteenpäin. Kaipaan tasaisin väliajoin kilometreittäin junaraiteita ja bussin peräpenkillä huonosti nukuttuja öitä. Tarvitsen myös kaiken kiireen keskellä yhtäkkiä eteen putoavia rentoja aamupäiviä ystävien seurassa. Onneksi ainakin tällä hetkellä elo on just kaikkea tuota!

PS. Jonna olikin näköjään jo postannut muutamia kuvia, joita hänestä eilen kuvasin. Tsekkaa täältä!

Kommentit (7)

Kisu
8/7 | 

Miten koot tuossa mekossa? Vastaako normeja? Itsellä yleensä XL, enkä tykkää liian tiukoista...Entä pituus? Minkä mittainen toi saa olla, että näyttää hyvältä? (olen pätkä)

9/7 | 

Toi mun mekkoon kokoa XL ja se ei ainakaan mulle oo piukka. Enemmänkin sellanenet mietin jopa että pitäiskö olla vähän runkoa nuolevampi. :D. Ja käytän siis vaatekokoa 46-48

Pituutta on itselläni 167 cm ja mekko ylettyy mua tohon polven yläpuolelle. Että jos oot normaalisti H&M vaatteissa XL niin uskoisin tämän olevan passeli. Ja jos oot mua kauheesti lyhyempi, niin sit helman pituuden sopivuus riippuu lähinnä siitä haluaako paljastaa polvet vai ei. Mutta helmaahan nyt on suht helppo lyhentää.

Riikka
14/7 | 

moikka! kiva asukokonaisuus taas! oon lukenut näitä sun juttuja useamman kerran ja haluan kiittää sua. olen jättänyt monet "mammatunikat" hankkimatta ja valinnut jotain ihan muuta. ja juuri tein punaisista kengistä tilauksen. Jatketaan samaan malliin! =)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat

Instagram