Hiphei, nyt se on koulustressi taas hetkeksi ohi! Studiokuvauksen näytöstä pärähti hyväksytty ja seuraava näyttökoe on sitten vasta tammikuussa aiheella miljöökuvaus.

Hieman kyllä harmitti, kun eilen mulle selvisi, että arviointi tosiaankin on vain hyväksytty/hylätty, eikä hommasta saisi mitään numeroa kuten perustutkinnon näytöistä. Jo perustutkinnon arviointiasteikko 1-3 oli mun mielestäni ihan typerän suppea, joten nyt tämä hyväksytty/hylätty -meininki ärsyttää vielä enemmän. Siitä kun ei oikein mitään saa irti.

Toki jury antoi jonkin verran sanallistakin palautetta, mutta arvostaisin silti myös rehellistä numeroarviointia ihan vaan oman mielenkiinnon vuoksi. Silloin kun aloitin perustutkinnon opiskelun vuonna 2008, oli koulutehtäviemme arvioinnissa vielä käytössä asteikko 1-5 mikä oikeasti kertoi siitä omasta tasosta jo jotakin.

No mutta. Pitänee nyt vain iloita siitä, että yksi taakka putosi jälleen hartioilta ja nyt on 1/3 ammattitutkinnosta suoritettuna. Hyvä minä!

Tässä alla muutama kuva näyttöön viemästäni 15 kuvan studioportfoliosta. Ja viimeisenä vielä yksi näyttötehtävää varten kuvaamistani Emma-Kaisan kuvista tuolla tavalla säädyllisesti rajattuna. :D

 

Oli hieman vissiin ehtinyt univelkaa kertyä viimeisen reilun viikon aikana, sillä nukuin sitten näytöstä kotiuduttuani sellaiset 15 h yöunet. Huh. Nyt pitäisi sitten parin viikon stressirypistelyn jälkeen päästä jotenkin takaisin sellaiseen suht normaaliin päivä- ja työrytmiin.

Toinen asia muuten on se, että huomasitte varmaankin, että banneri (kuva viime kevään Wienin reissulta. Sitä katsellessa tulee itselle aina hyvä mieli) ja sitä myötä ulkoasu muutenkin muuttui eilen. Mitäs pidätte? Sivupalkin kunnostus on vielä kesken, joten älkää sen sekavuutta pelästykö. Väsäilen sen tässä lähipäivinä fiksumman näköiseksi.

Tämä palstan leveys mahdollistaa hieman isompien kuvien käytön kuin tähän asti. Se on ainakin omasta mielestäni hyvä muutos! Muita uudistuksia on mm. Pinterest nappulan lisääminen jokaisen postauksen loppuun ja taustavärin vaihtuminen mustasta huomattavasti vaaleampaan. Ajattelin, että blogi olisi hieman helposti lähestyttävämmän oloinen, kun yleisilme olisi raikkaampi ja vaaleampi.

Että miltäs näyttää? Kelpaako teille arvon lukijat?

Kommentit (14)

Minna
15/14 | 

Okei, ensin bannerista: mielestäni hieman tylsä! Olisi kivempi jos sinusta itsestäsi olisi kuva siinä :) Mutta muuten hyvä muutos, ja ovathan bannerin värit "sinun väriset".

Ja sitten, tuo ensimmäinen koirakuva on aivan ihana! Haluamme me nähdä Emma-Kaisasta rajaamattomat kuvat ;)

16/14 | 

mä mietin sitäkin et bannerissa olis oma lärvi, mutta jotenkin se tuntui hieman ahdistavalta, Plus mulla ei edes ollut nyt mitään banneriin passaavia kuvia enkä jaksanut erikseen alkaa sellaisia ottamaan. En usko että jaksaisin kauaa katella omaa naamaani tuossa paraatipaikalla. :D

mitä Emmiksen kuviin tulee, niin voi olla, että jotain kuvaa tulee tännekin saakka, sillä kyllä setistä pitäisi löytyä jotain sellaisiaki joille saan julkaisuluvan. Ihan nudehommia kuitenkaan tuskin täällä nähdään. :D

Heini
17/14 | 

Banneri on ihan kiva, ja sun näköinen ja oloinen. Blogin valoisuuskin on plussaa, mutta minun näytöllä suurimman huomion vie isot H&M mainokset molemmin puolin sivua(taitaa liittyä tähän Indiedaysiin). Mutta ei niillä niin väliä ole, tärkeintä on sun kirjoitukset ja ihastuttavat valokuvat.

18/14 | 

nuo h&m mainokset on tosiaan indiedaysin mainoksia ja noita sivupohjassa näkyviä mainoskamppiksia on aina silloin tällöin, mutta välillä on sitten ihan oma yksivärinen taustakin näkyvissä. :)

Anonyymi
19/14 | 

Hyviä kuvia - koira/lattiamoppikuva ihan huippu!

Emma-Kaisa näyttää kuvassa siltä kuin itsekin inhoten katselis huonosti hakattua tatskaana ;)(Toivottavasti on feikkitatska...)

Marjukka
21/14 | 

Hyvä sinä!

Minusta tuo banneri on tyylikäs. Ja arvostan kovasti isompia kuvia (ja hyviä kuvia ylipäätään), kun blogi on kuitenkin niin visuaalinen media.

22/14 | 

kiva kuulla, että banneri kelpaa! :)

Ja kuvien puolesta toivottavasti tulossa laatuun parannusta myös asukuvien osalta viimeistään loppuvuodesta.. ;)

Ciara
23/14 | 

Kauniita kuvia! Huomasin että kaikki nämä kuvat ovat ikäänkuin vasemmalle kääntyneitä, huomasitko saman, onko peräti joku kuvien yhteinen teema/tyylikeino tms? Vai onko tämä asettelu joku "kultainen totuus" että näyttää kauneimmalta katsojan silmään vai mistäköhän johtunee? :)

24/14 | 

enpäs ollut itse edes koko asiaa ajatellut. Nämä kun olivat vain muutaman kuvan otos monipuolisemmasta portfoliosta ja välikoituivat tähän lähinnä sen vuoksi, että nämä kuvat tiesin saavani julkaista.

25/14 | 

Tuo raskausmahakuva oli näistä kaunein ja erilaisin. Tai on en ole mikään kuvien katsomisen ammattilainen mutta tuollaista en ole nähnyt. Voi kun minustakin olisi otettu tuollainen aikoinaan!

Koirakuva on myös ihastuttava!

Onko töitä varten ottamiasi kuvia esillä jossain muualla?

Merja
27/14 | 

Teetkö muuten freelancena yms. kuvaushommia? Jos kyllä, millaisissa hinnoissa kaltaisesi ammattilainen pyörii esim. muotokuvapotreteissa?

28/14 | 

juu, teen freelancerina kuvauksia. Studiota ei ole tällä hetkellä käytössä, eli kuvaan miljöössä. Muotokuvaukset alkaen 200 €.

Tarkempia tietoja saa sähköpostitse.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat

Instagram