Postailin toissapäivänä ekan satsin näitä tyhjentyneitä kosmetiikkatörppöjä ja nyt olisi vuorossa osa 2, vartalotuotteet. Ensimmäisessä osassa olleet kolme kovassa käytössä ollutta hiustuotetta voit kurkata TÄÄLTÄ.

Haluaisin muuten tässä ennen itse asiaan menoa vinkata sellaista asiaa, että huomenna on luvassa uutisia blogin tulevaisuudesta! Jos siis haluat olla ensimmäisten joukossa kuulemassa millaisia muutoksia syksy tuo tullessaan, niin kannattaa tsekkailla blogia huomisen aikana!

Mutta sitten siihen päivän varsinaiseen aiheeseen, eli muutama lempparituote lisää!


ACO Sun Kissed Bodylotion

Kesän asukuvista on varmaan käynyt selväksi, etten ole mikään rusketukseen taipuvainen ihminen. Olen vuosien varrella kokeillut erilaisia itseruskettavia tuotteita niin voiteiden kuin suihkutettavienkin tuotteiden muodossa ihan vaan todetakseni kerta toisen jälkeen, että A) en onnistu saamaan jäljestä tasaista ja B) vaaleista vaaleimmatkin sävyt näyttävät jo yhden kerran käytöllä irvokkaalta ihollani.

Tuo ACOn hyvin hyvin kevyesti päivettävä kosteusvoide onkin elämäni ensimmäinen itseruskettava tuote, jonka olen käyttänyt loppuun saakka. Muiden kanssa olen tehnyt bänät hyvin nopeasti yhden tai kahden kokeilun jälkeen.

Sunkissed Bodylotionilla saa hyvin luonnollisen näköistä maidonvaalealle ihollekin sopivaa väriä pintaan, kun jaksaa levitellä sitä ahkerasti useampana päivänä peräkkäin. Rusketus on kuitenkin siinä määrin kevyttä ja huomaamatonta, että minkäänlaisia rumia rajoja ja epatasaisuuksia sillä on mahdoton saada aikaiseksi. Plussaa miellyttävästä aurinkovoidemaisesta tuoksusta.

Käytän tuotetta kesäisin jolloin se yhdessä auringon tuoman lisävärin kanssa saa minut näyttämään edes hieman aanelosta tummemmalta. Talvisin en ole kokenut tuon käyttöä järkeväksi, sillä sitä pitäisi sitten tosiaan jaksaa lotrailla ihan joka ilta, jos meinaisi saada voiteella pelkästään tälle maitovalaalle väriä pintaan.

20130813-191750.jpg

Weleda Tyrni-suihkuvoide

Tätä sain alunperin blogin kautta kokeiluun, mutta lisää on jo pitänyt ostaa ihan itse, niin kovasti tuon kosteuttavan suihkuvoiteen tuoksuun rakastuin! Itselleni tuoksu on suihkugeeleissä hyvin tärkeä ominaisuus, sillä parhaimmillaan ihana tuoksu todella piristää muuten niin ankealta tuntuvana aamuna. Tässä Weledan suihkuvoiteessa tuoksuu tyrnin lisäksi appelsiini ja greippi siinä määrin ihanasti, että tekisi mieli lusikoida tavaraa suuhun!

Pelkkä tuoksu ei tietenkään tee pesuaineesta hyvää, mutta tässä tuotteessa on koostumuskin kohdallaan etenkin kaltaiselleni kuiva- ja herkkäihoiselle. Tykkään käyttää noita suihkuvoiteita erityisesti talvisin ihon ollessa erityisen kuiva ja pesuaineille herkkä.

Tällä hetkellä kylppärin hylystä löytyy tuon tyrnin lisäksi saman tuotteen granaattiomenainen versio. Sekin on kiva, mutta ei vedä vertoja tälle raikkaan piristävälle tyrnille!

Borotalco Dry Power -deodorantti

Mun lemppari deodorantti kautta aikojen löytyi viime syksynä Rooman reissulta. Ollaan käytetty tuon italialaisen Borotalcon huippuhyvää talkkia äidin ja siskojen kanssa jo vuosia ja sitä hamstrataan aina kaikille perheen akoille Italian reissuilla. Kun kosmetiikkaliikkeen hyllystä löytyi saman merkin deodorantti, oli sitä tietenkin kokeiltava. Ja syöksyttävä ennen kotiinlähtöä hamstraamaan monta törppöä lisää. Mamma taas keväällä Italiassa käydessää täydensi varastot.

Tulin parin vuoden takaisen iho-oireiluni jälkeen melko varovaiseksi deodoranttien suhteen (Garnierin yksi dödö sai kainalot verille), mutta tässä olen löytänyt täydellisen kumppanin. Stick-deodorantin koostumus on pehmeä ja miellyttävä ja se levittyy vaivatta. Tuoksu on luonteeltaan unisex ja töhnän teho ainakin omalla kohdallani varsin toimiva.

Muistan ekoja kertoja tuotetta käyttäessäni haistelleeni kainaloitani innoissani illalla todeten niiden tuoksuvan juurikin ihanasti tuolle miedolle deodorantille eikä lainkaan hielle.

Tunnustus, käytän tuota toisinaan myös rintojen alle, jos ei ole talkkia lähettyvillä. Toisinaan tekisi mieli levittää sitä samointein otsaankin, mulla kun on ollut nyt ehkä puolen vuoden ajan ihan epänormaalin runsasta hikoilua hiusrajassa ja otsalla. En tajuu. :P

Jäljellä vielä kolmas setti tyhjiä törppöjä. Vuorossa tuolloin kasvoille läärättävät mömmöt.

Kommentit (12)

14/12 | 

juu! talkki sitoo kosteutta, joten etenkin kesällä se on ihan must juttu tissihien lievittämiseksi. :D

Estää hankaumia ja pitää olon kaikin puolin freesimpänä. Tungen talkkia kesäisin rintojen alle, kenkiin ja reisien väliin jos ei halua laittaa hameen alle lahkeellisia pöksyjä.

Pöh
15/12 | 

Kannattipa vilkuilla blogia eilen. Kannattaisi myös vaivautua se kirjoittamaan jos niin aikoo.

16/12 | 

ootko kuullut sellaisesta asiasta kuin yllättävät tilannemuutokset? Multa meni eilen duuni alta, jos haluat selityksen kuulla. Sillon on ehkä ajatukset vähän muualla kuin blogipostauksissa.

Siilikissa
21/12 | 

Olipas melkonen pommi... Tosin uskosin ettei sun kauaa tarvi uutta duunia hakea. Onnea työnhakuun! :)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat

Instagram