Jemmailin kesän aikana tyhjentyneet kosmetiikkapurnukat ja -putkilot talteen ja nyt kun törmäsin kylppärissä muutamaan loppuneeseen tuotteeseen lisää, sain vihdoin taltioitua törpöt kuviin saakka. Tässä siis muutamia hyviksi havaitsemiani tuotteita niin hiuksille, vartalolle kuin kasvoillekin.

Ja miten niin kaikki nämä tyhjentyneet on hyviksi havaittuja? Siitä yksinkertaisesta syystä, että ne ei niin hyvät tuotteet harvoin pääsevät minulla tyhjiksi saakka. Jos esimerkiksi jokin hiustenmuotoilutuote tai vartalovoide ei tunnu sopivan itselleni, tarjoan yleensä parin  törppöjä eteenpäin kavereilleni josko tuote passaisi paremmin heille. Tai jos kyseessä on ns. sysipaska tuote, niin tungen suosilla suoraan roskikseen kiduttamatta itseäni sillä enempää.

Jos siis shampoo, meikinpuhdistusaine, tukkalakka tms. pääsee kylppärissäni suht normaalissa ajassa tyhjäksi saakka, tietää tuotteen olleen hyvä ja toimiva.

Mutta sitten ne itse tyhjät törpöt.  Merkitsen tuotteen nimen perään, jos tuote on saatu ilmaiseksi kokeiluun.

 

Ekana vuorossa hiustuotteita

Redken Wool Shake (saatu)

Tästä tekstuuria ja pitoa antavasta Redkenin spraysta kirjottelin itse asiassa jo pari vuotta sitten tuotteeseen ensimmäisen kerran tutustuttuani. Käytin pullon lähes loppuun jo ajat sitten, mutta sitten olin unohtanut sen toisten törppöjen taakse ja löysin purkin pohjat tänä kesänä jälleen käyttöön.

Wool shakella saa nimensä mukaisesti hiuksiin hieman sellaista villamaista pörröä. Toimii ainakin omassa lyhyessä tukassani loistavasti sellaisen liian puhtaan ja liukkaan tukan pelastajana. Omat hiukseni ovat nimittäin hyvin hennot ja sellaiset silkkiset ja kaipaavat rakennetta ja struktuuria, jotta ne saa nousemaan johonkin muuhun asentoon kuin pitkin päätä. Juuri noita peränkuulutettuja ominaisuuksia saa loistavasti tukkaan tuolla villasprayllä.

Four Reasons Deep Cleanse Shampoo

Mitäs sitten, kun on muutaman päivän rymynnyt jossain festareilla ja hiuksia on muotoiltu vahalla, hiuspuuterilla ja lakalla ja koitettu jossain välissä pelastaa tilannetta kuivashampoolla ja viimeisenä päivänä se paskainen karvaläjä on muhinut huivin tai hatun alla häpeilemässä, mitä silloin tarvitaan?

Itsellä ainakin on fiilis, että välillä, kun muotoilutuotteita, etenkin vahoja, on tullut käytettyä enemmissä määrin, eivät kaikki shampoot tunnu puhdistavan hiuksia riittävän tehokkaasti. Four Reasonsin syväpuhdistava shampoo on osoittautunut oivaksi avuksi noihin tilanteisiin. Tulee nitisevän puhdasta!

Bonacure Moisture Kick Spray Conditioner (saatu)

Tätä evästä mä olen ehtinyt käyttää jo useammankin törpön, niitä nimittäin tuli läjä vuosien takaiselta muotiviikko-reissulta. Matkakokoisina versioina olen ostanut sitä myös itse.

Hiuksiin jätettäviä hoitoaineita on varastossa merkkiä jos toistakin, mutta tämä on ehdoton suosikki. Hiukseni ovat välillä todella kuivat ja sen vuoksi lyhyestä mitastaan huolimatta taipuvaiset takkuuntumaan.

Pidän hiuksiin suihkutettavista ja jätettävistä hoitoaineista perinteisiä poishuuhdeltavia enemmän ja etenkin tämä Moisture Kick on osoittautunut omaa takkukasaani taidokkaasti selvittäväksi tuotteeksi. Pari suihkausta takkuisiin pyyhekuiviin hiuksiin ja kampa kulkee jälleen helposti karvakasan läpi.

Tykkään myös tuotteen tuoksusta!

 

Olin alunperin laittamassa tähän samaan postaukseen myös kolme tuotetta vartalolle ja kolme kasvoille, mutta tajusin höpöttäneeni kaikista nbiin pitkästi, että pätkäisen postauksen suosiolla kolmeen osaan.  Lisää hyväksi havaittuja kosmetiikkatuotteita siis luvassa!

Kommentit (3)

Saara
4/3 | 

Totta, tyhjäksi käytetty purkki on varma merkki loistotuotteesta. Itsekin olen tykästynyt tuohon Redkenin Wool Shakeen. Minulla on lyhyt luonnonkihara tukka ja muutama suihkaus tuota ytyä ainetta saa ryhtiä vauvatukkaani, joko siloitellen tai rutistellen. Kiireisen aamun pelastus!

5/3 | 

Saman syväpuhdistavan shampoopullon heitin kans juuri tyhjentyneenä roskiin ja kesän ajan käytössä on ollut myös tuo Moisture Kick- ihan huippuja molemmat! ♥

6/3 | 

Tuo Moisture Kick on maailman paras hiuksiin jätettävä ja kosteuttava aine! Oon ite käyttänyt monta purkkia loppuun asti ja ostanut aina uuden. Myöskin tästä tehty "aurinkoversio" on hyvä, suojaa tukkaa liialta vaalenemiselta ja kuivumiselta. Hiukan kuin aurinkorasva hiuksille!

hannamaria

http:hannamariav.blogspot.fi

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat

Instagram