Joululahjojen aukomisesta on jo viikon verran, mutta yhtään en ole muistanut vielä täällä esitellä. Nyt sitten korjataan asia ainakin sen eniten tirskuntaa aiheuttaneen paketin osalta.

Kuvituksen tekninen taso on tällä kertaa ehkä koko blogihistoriani heikointa, mutta ei anneta sen häiritä, vaan keskitytään ainoastaan kuvien kauniiseen sisältöön.

pillu

Kun äsken kyselin murulta, että missäkähän se mun uusi p***u-heijastin mahtaa olla, niin se raukka oli kuumeisesti miettinyt, että mikähän helkkarin valokuvaushärpäke se oikein mahtaa olla ja vielä enemmän, että mitä helkkaria mä oikein aion kuvata kyseisen apuvälineen kanssa.

No, valoa se kyllä heijastaa tämäkin ötökkä, mutta vähän eri käytössä. Mahtavalla kirkkoveneellä minua muisti ihana ystäväni kotipaikkakunnalta. Lahja osui kaikin puolin nappiin, sillä minulta puuttui heijastin ja omaan huumorintajuunikin tämä monimielinen kapistus iskee varsin lujaa.

Oma rajani menee kuitenkin siisä, että ihan en ehkä sitä Rosa Meriläisen rintapielestä tunnetuksi tullutta "Vi**u haisee hyvältä rintamerkkiä" itse pitäisi, mutta tällainen söpö kuusijalkainen ötökkä toimii loistavasti niin kuvainnollisesti kuin käytännössäkin.Eli käyttöön menee ehdottomasti.

Ja kappas, nythän ei olekaan vappu kuten otsikossa lukee, vaan toivotankin kaikille lukijoilleni

OIKEIN MAHTAVAA  JA ILON TÄYTEISTÄ UUTTA VUOTTA!

Tää lähtis nyt juomaan skumppaa.

Kommentit (6)

Heini
8/6 | 

Hyvää uutta vuotta myös sinne! ja hiano on, heijastin siis!

NasuKristiina
10/6 | 

Tautisen mahtava kapistus,veti suupielet ylös. Loistavaa uutta vuotta!

11/6 | 

näyttäis olevan 8 jalkaa.... sun ripsipiiraallas..

Veera
12/6 | 

ohoh..syyllinen on varmaan mun lyhyt matikka.. :D

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat