Käveltiin torstaiaamuna Jonnan kanssa kohti keskustaa ja kiroiltiin kylmää tuulta ja manattiin liian vähää vaatetustamme. Sopivan lokaation havaittuamme kuitenkin strippasimme päällysvaatteemme pois nappaillaksemme asukuvia. Auringon paisteesta huolimatta oli kaikkea muuta kuin lämmintä. Siinä kohtaa tuli taas naureskeltua tälle bloggaamiselle ja asioille joita sen vuoksi tulee tehtyä. Eilen illalla puolestaan väänsin hymyä naamalle hytistessäni hihattomassa mekossa viileän kevätsateen putoillessa iholleni. Ne on niitä hetkiä, kun tunnen itseni aika melkoisen idiootiksi. :D

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Alkuvuodesta Elloksen alesta hankkiani Esprit Denimin keinonahkaetuosilla varustetut farkut ovat nousseet ehdottomiksi lempihousuiksini. Ne on ihan järjettömän mukavat, mutta onnistuvat siitä huolimatta olemaan myös kohtuullisen skarpin näköiset. Toimivat niin korkojen kuin tennareidenkin kanssa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

housut-Esprit Denim/t-paita-Lindex/neuletakki-Peter Hahn/tennarit-Vans

Mun pellava-t-paitamania jatkuu edelleen. En osaa enää muusta matskusta tehtyjä teeppareita pitääkään. Oranssi versio löytyi Lindexiltä hintaan 14,95 €. Olen lähiaikoina kartuttanut kokoelmaani myös kahdella alerekeistä löytyneellä paidalla. Viinipunaisen pellavapaidan nappasin vitosella H&M:n mama-osastolta ja armyvihreän puolestaan samalla hinnalla Lindexistä. Yksi syy noiden pellavaisten t-paitojen rakastamiseen on se, että ne laskeutuvan tissieni kanssa monia muita teeppareita paremmin. Toinen on se, että ne vaan yksinkertaisesti tuntuu ihanalta päällä. Suosittelen lämpimästi.

Kommentit (6)

karkkinen
7/6 | 

Upealta näytät! Erityisesti ryhtisi näyttää erinomaiselta näissä kuvissa. Oletko huomannut, että painonnosto yms. olisi parantanut ryhtiäsi? En ole aiemmin kiinnittänyt ryhtiisi lainkaan huomiota, joten siinä ei varmaan ole ollut mitään vikaa ennenkään:)

8/6 | 

en mä vielä ole kauheesti mitään huomannut kropassani muuta kuin lantion liikkuvuuden parantumista. Mutta parikin ihmistä on kommentoinut mun laihtuneen, vaikka näin ei ole käynyt. Ehkäpä siis jotain on tapahtunut ryhdissä ja sitä kautta olemuksessa, kun tulee tällaisia kommentteja. :D

12/6 | 

äh.. en sitä alunperin tuohon siksi kirjoittanut, kun en oikein tiedä mikä toi on. Campadrelta tilattu Italialainen nahkalaukku, mut ei siinä lue mitään sen kummempaa merkkiä. :D

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat