Puhelinta selatessa silmiin osui tammikuussa häämessuilla napattu kuva Jukka Rintalan upeasta puvusta, tai tarkemmin ottaen sen yläosasta.

jukka rintala häähuppu

Tykkään kovasti tuosta säihkyvästä ja kimaltavasta materiaalista ja myös huppu on tässä kohtaa todella kaunis ratkaisu. Se on kyllä eri asia kuinka käytännölistä oikeasti olisi jos hääkoltussa olisi huppu.. Toki se kävisi ikään kuin modernista hunnun korvikkeesta pään peittona kirkossa, mutta kuka oikeasti haluaisi olla koko päivän huppu päässä. Ja veikkaan, että huppu alas laskettuna tuo yläosa ei ole enää puoliksikaan niin kauniin ja mielenkiintoisen näköinen.

Eli niin paljon kuin tuosta ihanasti kimaltavasta huppuyläosasta ensinäkelmältä innostuin ja inspiroiduinkin, niin taitaa silti kuulua kategoriaan "ei ehkä sittenkään ihan mun juttu". Mutta jotain tuollaista kimallusta voisin kyllä haluta ainakin pieniessä määrin myös omaan naimamekkooni.

Well.. täytynee nyt koittaa keräillä ihan vaan kaeikenmoisia vähänkään innostavia kuvia erilaisista mekoista, niin ehkäpä joskus se idea siitä omasta puvusta kypsyisi mielessä..

Hääpäivää ei ole vieläkään lyöty lukkoon, mutta nyt on taas yksi uusi ajankohta harkinnassa. Jotenkin vaan ei jaksais ne järjestelyhommat kiinnostaa yhtään..  :P Mutta laitoin mä sentään jo yhteen kivaan juhlapaikkaan tiedustelua varaustilanteesta ja hinnoista. Kahdenkeskiset häät jossain palmurannalla alkaa koko ajan vaan houkuttaa enemmän ja enemmän.. :D

Kommentit (10)

12/10 | 

ehkä se huppu laskeutuu kauniiks kaulukseks harteille eikä jää niin huppumaiseksi...yhellä kaverilla oli ihana villakangastakki mis oli iso muhkee kaulus mikä taittu harteille mutta oli myös huppu :)

maiju
13/10 | 

60-luvulla pitsiset huput hääpuvussa olivat muotia. Tätinikin asteli avioon sellaisessa lyhyessä puvussa.

julia
14/10 | 

Mun äiti myös meni 60-luvulla naimisiin itse tekemässään (käsityönopettajakoulun lopputyö) silkkisessä hääpuvussa, jossa oli huppu. Aika makea oikeastaan. Harmi, että äitini oli ampiaisen kokoinen, niin siitä ei saisi nyt kuin nenäliinan...

Ja isällä oli muuten aurinkolasit.

Melko cooooool.

Marjaana
16/10 | 

Minunkin on pakko yhtyä näihin retromuisteluihin sillä omalla äidilläni oli myös hääpuvussaan huppu. Ja isällä leveälahkeiset housut ja pulisongit. :D

n
17/10 | 

Pakko myös ilmineerata, että oma äitini kulki vuonna -70 avioliiton satamaan hupullisessa vartalonmyötäisessä asussa ja valkoisissa nyörisaappaissa.

sassenach
18/10 | 

ratkaisuhan on sinulla yhtä lähellä kuin lähin puhelin. Äitisi neuletöitä nähneenä ja vuosia ihailleena en lainkaan pitäisi mahdottomana, etteikö hän kehittäisi seitinohuen silkinpehmoisen neulehuppusysteemin hääkäyttöön :)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat

Instagram