Edellisessä postauksessa esitellyn korkokenkätyylin lisäksi uudet housut taipuvat mukavasti myös meikittömiin sadepäiviin tennareiden kavereiksi.  Koska oma naamani ei ollut prinsessakakun, tuulihattujen ja skumpan ostoretkellä oikein kuosissa, piti Mikki-ystäväni huolen hymyilemisestä. Isokorvainen kaveri ilahduttikin jälleen vastaantulijoita melkoisesti ja päästiinpä me jopa joidenkin turistien ikuistamaksi + polttareitaan viettänyt mies possuasussaan vilkutteli mulle (tai ehkä kuitenkin Mikille) melko vihjailevasti. Mikistä voi lukea lisää tästä postauksesta.

mikki

housut/edelleen H&M, samoin t-paita ja lasten osastolta hankitut kangaskengät, rinkulahuivi/perjantainen ostos Vilasta, Marianne-jäätelö/oma, toinen jäätelö/kuvaajan rekvisiittaa

Kommentit (1)

2/1 | 

Nuo housut sopii sinulle aivan älyttömän hyvin! Varsinkin yhdistettynä tähän kokonaisuuteen ja etenkin noihin tossuihin.

...puhumattakaan Mikistä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat