-sisältää affiliate-mainoslinkkejä*-

Tiedän, että teissä lukijoissa on sellaisia, jotka ovat viime aikoina harkinneet uuden kameran ostoa ja monia on kiinnostanut nimenomaan blogissani paljon esillä olleet Olympuksen PENit ja OM-D:t. Jaa mistäkö tämän tiedän? Koska saan aika usein meiliä ja FB-viestejä aiheesta.

Nyt haluaisinkin jakaa ihan lyömättömän vinkin omiin suosikkivehkeisiini liittyen. Jos pieni ja näppärä järkkäri kutittelee mielessä, niin kannattaa lukea eteenpäinkin.

olympus_hullarit

Kuvaan vapaa-ajalla ja blogihommissa 99 % kuvistani Olympuksen PENeillä (käytössä sekä E-P5, että E-PL5*). Pienikokoisena kamera mahtuu näppärästi vaatimattomammankin kokoisiin kasseihin ja kääntyvän näyttönsä ansiosta onnistuu helposti luovemmatkin kuvakulmat. Eniten noissa PENeissä rakastan kuitenkin niiden helppokäyttöisyyttä ja säätöjen ja nappuloiden sijoittaminen siten, että kuvaaminen ja asetusten vaihtaminen onnistuu todella nopeasti. PENit ovat olleet parhaita matkakumppaneitani aina ensitapaamisestamme lähtien. Esimerkiksi Rooman matkalla kädessäni kulki koko ajan E-PL5 ja siinä kiinni ehdoton lempi linssini kiinteä 45 mm*. Kaikki yllä olevassa kollaasissa olevat kuvat on otettu kyseisellä todella toimivalla yhdistelmällä.

Nyt Stockmannin Hullut päivät räjäyttävät näistä mun luottovehkeistä ilmoille sen verran loistavan tarjouksen, että siitä on ihan pakko vinkata.

Perjantaina irtoaa hullareilta PEN E-PL5 kittilinssillä* neljään sataan ja mun eniten käyttämä objektiivi, valovoimainen 45 millinen* hintaan 189 euroa. (Tuosta lasista esim. saa normaalisti pulittaa n. 250 € )  Molemmat tuotteet ovat myynnissä myös Stockmannin verkkokaupassa, joten ei tarvitse edes teroitella kyynerpäitään runnoakseen hullaritungokseen itse tavarataloon.

Jos tuon kameran hankkii, niin kannattaa muistikortiksi etsiä Toshiban Flash Air Wireless LAN-kortti, sillä sitten onnistuu esimerkiksi kuvien langaton siirto puhelimeen (iPhone tai Android) ja se on ihan hurjan näppärä ominaisuus!

olympus_hullarit

Perjantaihin saakka ei tarvitse Hullujen päivien ekaa Olympus-tarjousta kuitenkaan odottaa Nyt heti keskiviikkona on nimittäin jo saatavilla PENejä astetta järeämpää O-MD E-M5 -runkoa settinä tuon jo edellä mainitun 45 mm objektiivin kanssa hintaan 699 €. Itsehän ankin juurikin vuoden vaihteessa työkamerakseni O-MD-sarjan tämän hetkisen lippulaivan E-M1:en ja tuolla vitosellakin on tullut pari kuukautta viime vuonna töissä kuvattua, joten uskallan suositella tätäkin oikein lämmöllä.

olympus-omd-hullarit

Parasta tässä tarjouksessa on kuitenkin se, että Olympus tarjoaa nyt kevään ajan kaikille PEN E-P5 tai O-MD E-M5 (eli tämä tarjouksessa oleva) kameroiden ostajille bonuksena 40-150 mm zoomin (arvo 349 €!!), kun ostaa kameran kampanjaan kuuluvasta liikkeestä. Ja Stockmann kuuluu kamppikseen, joten nyt on hullari-tarjouksen ansiosta mahdollisuus saada aika kova setti seitsemällä satalappusella: O-MD E-M5 runko + 45 mm 1.8 + 40-150 mm 4.0-5.6 Zoom.

Tuota zoomia ei siis saa mukaan vielä kameraa ostaessa, vaan se lunastetaan Olympukselta lähettämällä heille kopio ostokuitista ja kameralaatikosta leikattu sarjanumero. Ohjeet linssin lunastamiseen TÄÄLLÄ.

Ja koska lukijoita saattaa tällaisia hehkutuksia ja mainostuksia lukiessa mietityttää bloggaajan objektiivisuus asian ja jonkin brändin suhteen, niin kerrottakoon taustoista sen verran, että olen tosiaan osan Olympus-vehkeistäni saanut blogiyhteistöiden myötä (esim. tuo E-PL5), tai muuten heille töitä tekemällä, mutta on näihin hyväksi havaittuihin laitteisiin ihan rahaakin sijoitettu. Viimeisimpnä esimerkkinä nyt vaikkapa työkameraksi hankkimani O-MD E-M1. Mä ihan tosiaan diggaan näitä vehkeitä ja voin suositella niitä hyvillä mielin muillekin. :)

Toivottavasti näistä vinkeistä oli iloa jollekin kameran hankintaa suunnittelevalle!

Kommentit (7)

Sinine
8/7 | 

Moi!

Ei mulla ole mitään erityistä syytä puolustaa tuntemattoman ihmisen mielipiteitä :) mutta itse ostin muutama vuosi sitten Pen E-PL2 -minijärkkärin ainoastaan 40-150 millisellä putkella lähinnä lomamatkakuvia varten ja kamera on aivan mahtava! Se sopii käsilaukkuun (myönnän toki, että käsilaukkuni eivät ole mitään pienintä kokoa), zoomaa melko kauas ja sillä saa hyviä lomakuvia myös pimeässä.

En ole missään määrin kuvien ammattilainen ja uskon, että kamerassani on vielä kasapäin hyödynnettäviä ominaisuuksia, kunhan joskus opettelen sen käyttöä enemmän, mutta puollan yllä olevia mielipiteitä ja hintoja!

Nina
9/7 | 

ostin viime kevään Hulluilta Päiviltä PL3:sen, jossa oli mukana myös tuo zoom-putki kittilinssin lisäksi. Tietysti piti hankkia vielä hieno kantoväline, jota käytän reissuilla olkalaukkuna. Kovasti olen ollut tyytyväinen, nyt tietty tuo kiinteä 45 millinen alkoi kiinnostaa. Näppärän kokoinen kamera, joka kulkee näppärästi mukana .

etsin
11/7 | 

mitä nuo affiliatet tässä tapauksessa tarkoittavat ? näkyy refashjotain....ja onko tuossa ensimmäisessä kamerassa (PEN) etsintä, vai tiirataanko sitä vain tuolta näytöltä ?? ja jos ei ole, saako siihen etsimen, ja mitä se maksaa ?

12/7 | 

affit tarkoittavat siis sitä, että mikäli menee noiden linkkien kautta tekemään ostoksia stockmannin verkkokauppaan, niin niistä maksetaan minulle pieni komissio.

PENissä ei ole varsinaista etsintä, mutta sellainen löytyy lisätarvikkeena. Itse kyllä olen hyvin tottunut kuvaamaan ilman etsintä, sillä näyttö on todella selkeä ja kääntyvä näyttö tekee kuvaamisesta vaivatonta.

okei
13/7 | 

juu, mutta kirkkaalla ilmalla etsin pitää olla, paljon helpompi nähdä mitä kuvaa : ) pitää etsiä hinta netistä, aattelin vaan, jos sattuisit tietämään : )

HE-MAN
14/7 | 

Älkää itkekö että objektiivit loppui Stockmannilta, löytyy verkkokaupa.com:ista parempaan hintaan

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat