Edellisten asukuvien minihameininki sai melkoisesti vastapainoa seuraavan päivän vähemmän naisellisesta maastotakki, farkut ja saappaat -lookista.

camotakki

Nyt on tainnut löytyä ensimmäinen keltainen vaate, josta oikeasti tykkään. Mulla oli vuosia sellainen epätoivoinen suhde keltaisen kanssa, että lähes joka kesä erehdyin jossain auringonpistoksessa ostamaan jonkun keltaisen topin tai t-paidan, mutta aina ne jäi käyttämättä.

Mutta tuon Henkkamaukan t-paidan kaunis syyskesäinen viljankeltainen sävy yhdistettynä yhteen mun lempimateriaalin, eli pellavaan, onnistui yllättäen muodostamaan vaatteen, josta saattoikin tulla yksi tämän syksyn lemppareista.

camotakki

Kiskaisin joku ilta kauppaan lähtiessä tuon camotakin tuon teepparin päälle ja hissin peilistä sitten huomasin, että käypäs ne kivasti yhteen väreiltään, joten piti siis toki hyödyntää yhdistelmää sitten toisena päivänä ihan tarkoituksella.  Mähän alan pian pukeutua sujuvasti lähes mihin tahansa väriin! Paitsi siniseen, se ei oo edelleenkään mun juttu.

Jos muuten nuo mukavat ja edulliset t-paidat kiinnostaa, niin H&M:n nettikaupasta tuo v-aukkoinen teeppari löytyy TÄÄLTÄ.

camotakki

vahapintaiset farkut-H&M Mama/pellava t-paita-H&M/maastotakki- UFF/kengät-kirpparilta (Bianco)/hattu-H&M

T-paidan lisäksi erityismaininnan tiistain kamppeista ansaitsevat kengät, jotka ovat kirrpislöytö viimeisimmältä Helsingin reissulta. Ihanan rentut ja huolettomat nahkasaappaat lörpöillä varsilla ja nilkkojen ympäri kiedottavilla remmeillä löytyivät Kaivarin Kanuunasta ja maksoivat vaivaiset 12 €.

bianco_kirppissaappaat

kuvat: Susanna Rinne

Biancosta alunperin kotoisin olevien saappaiden koko on 38 ja siten itselleni hieman reilu, mutta menevätpähän myös talvella villasukkien kanssa. Minulla ei ollut entuudestaan mitään tuollaisia vaaleita kenkiä yksiä herrainkenkiä lukuunottamatta, joten nämä toivat ihan uusia tuulia kenkäkaappiini.

Mietin kyllä ihan ensin tuosta väristä, että onko se turhan "lässy", mutta koska nuo löysät varret ja remmit olivat mielestäni niin mahtavat, päätin antaa kengille mahdollisuuden. Ja hyvä niin, sillä näin tummiin vaatteisiin yhdistettynä nehän näyttää just hyvältä. Aivan hillittömän hyvä löytö siis!

Kommentit (8)

anso
11/8 | 

Mä lankkasin omat nude-bootsini ruskealla lankilla, kun kyllästyin niiden ei-minkään-värisyyteen. Yllättävän hyvin on väri pysynyt nykyään konjakinvärisissä kengissä :)

12/8 | 

oo, hyvä vinkki. Pitää muistaa, jos alkaa nude kyllästyttää. :)

13/8 | 

Tuohan on kaunis väri! Ei laisinkaan lässy. Aika huikea kirpparilöytö. :)

14/8 | 

joo, aloin itsekin innostua väristä, kun yhdistelin kenkiä vaatteisiin. :)

15/8 | 

Mun mielestäni kyllä ehdottomasti hienoin ton tuo sun camo-takki! Niin makee!! :)

aiai
16/8 | 

varustelekasta varmaan vielä saa, eikä maksanut ainakaan keväällä kuin muutaman euron...

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat