Monen kuukauden parrankasvatus tuli tänään vihdoin tiensä päähän! Postauksen lopusta löydät kuvan millainen mies karvojen alta kuoriutui.

Mun armas puolisoni viettää tänään syntymäpäivää ja mittariin pärähti keski-ikäinen lukema 40! Tavatessamme herra oli juuri täyttänyt 27 ja pidin häntä silloin jo "aika vanhana", mutta niin vaan ollaan vanhettu yhdessä eikä oo nuorempaan vaihtaminen käynyt mielessä. Ainakaan monesti.

Halusin tehdä postauksen synttäripojasta ja siihenhän tuli hyvä aihekin, kun Tommi tänään vihdoin luopui koko talven pitämästään parrasta. Tommi on aina ollut partamiehiä, mutta koko yhdessäoloaikamme hän on pitänyt turpajouhensa lyhyenä, siistinä ja rajattuna. Aina tähän talveen saakka. Joskus ennen joulua parranajoväli venähti kuin huomaamatta joten mies ajatteli sitten katsella vähän aikaa pidempää mallia. Kun takana oli pari lyhennysvapaata kuukautta päätti ukko sitten pitää törkyturpansa syntymäpäivään saakka. Ja se päivä tosiaan koitti vihdoin tänään.


Vaikka nimitinkin tätä "talvimalli" törkyturvaksi, ei se tarkoita että pitkä parta olisi ollut mielestäni ruma tai epäsopiva. Oli kuitenkin yksi asia, miksi odotin parran ajelua innolla. Nimittäin pussailu. Pussailu on vaan niiiiiin paljon ihanampaa ilman suuhun tunkevia viiksikarvoja. Huomasinkin, että viime kuukausien aikana suuteloitseminen väheni taloudessamme aivan huolestuttavasti! Nyt, kun ton kuuman uroksen huulet on jälleen helposti löydettävissä, aion ottaa kaiken menetetyn ajan takaisin ja pussailla niin, että huulet halkee! (aloitan sen nyt heti....)

*pussailutauko*

Juhlapäivän kunniaksi Tommi ei alkanut niittohommiin itse, vaan päätti testata aivan meidän nurkan taakse jokin aika sitten avatun Turkkilainen parturi Vefan palvelut ja parta saikin lähteä veitsellä leikaten. Veitsellä suoritettu parranajo oli miehelle uusi kokemus, mutta kuulema mieluinen sellainen.


Meillä on tarkoitus juhlia pyöreitä vuosia lauantaina 20-luvun kieltolaki-teemalla, joten toiveissa oli tuon aikakauden gangsterille sopivat haituvat.  Tommi näytti parturille netistä löytämänsä kuvan mieluisasta parrasta ja Vefa toteutti vision tarkasti terävällä veitsellään.

Juhliin Tommi kuulema kaipaa vähän dramaattisempaa väriä viiksiinsä, joten pääsee sitten varmaan mun Diorshow hommiin. :D


Parran lisäksi kyytiä sai muutamat muutkin karvat. Poskien pienet ihokarvat ja näkyvät korvakarvat lähtivät avaruusliman näköisellä vahalla ja pienemmät korvauntuvat poltettiin. Alapuolella olevan kollaasin oikean ylänurkan kuvassa just ja just erottuu liekki! Ei kuulema polttanut, vähän lämpimältä vaan tuntui. Kuumimmat hetket koko sessiossa olikin Tommin mukaan ensimmäiset vedot partavaahtosudilla. Vaahto kun sekoitettiin kiehuvaan veteen.

Tässä vasemmassa ylänurkassa näkyy lattialla tuo karvaotus jonka meidän perhe nyt sitten hylkäsi ja jätti taakseen. Hei hei, oli kiva tuntea, mut ei tuu ikävä!

Naaman pesu ja partavedet vielä naamaan ja tuolista nousi ihan uusi mies. Lupauduin maksamaan operaation synttärilahjana ja olin lentää pyllylleni kassalla, kun homma oli niin halpaa. 15 euroa koko lysti! Eikä se nyt ihan nopea homma ollut tuo parran muotoilu, joten oltiin Tommin kanssa molemmat sitä mieltä, että tästä palvelusta olisi hyvin voinut maksaa vähän enemmänkin. Ja niin itse asiassa teinkin, enkä halunnut vaihtorahoja kaksikymppisestäni. Paremmin pussailtava mies on ehdottomasti jokaisen euron arvoinen! (ah hyvä kun taas muistin...)

*pussailutauko*


No millanen mies sieltä kaiken karvan alta sitten löytyi? No hemmetin komee! Äijä vaan paranee vanhetessaan. Ja nyt kyllä itse asiassa lähti naamasta vuosia parran mukana. "Näytät vähän nuorisorikolliselta", sanoin näitä kuvia ottaessa. :D

Nyt ei kumpikaan ihan olla vielä totuttu tuohon pitkään piilossa olleeseen naamaan. Kun äsken tulin olohuoneeseen, ehdin sekunnin sadasosan ajan miettiä, että "kuka tuolla sohvalla oikein istuu??". Tommi itse kuvaili olevansa hörökorvainen pallonaama. Ja oikeassahan se onkin. Se on maailman ihanin hörökorvainen pallonaama!

Tässä kuvassa muuten näkyy hyvin tuo Tommin vasemman silmäkulman roikkuminen. Tyyppi putosi reilut kymmenen vuotta sitten monta metriä katolta lyöden kasvot polviinsa. Naaman vauriot jäivät noinkin vähäisiksi, mutta lonkka ja reisi kasattiin ruuvein ja metallilevyin. En olisi sitä veristä ja ruhjeista mössönaamaa sairaalassa katsellessani uskonut, että siitä vielä noin komea otus kuoriutuisi. :D


Että sellainen muutos pyöreiden vuosien kunniaksi. Alla vielä perinteinen Before & After -kuvapari asiaa konkretisoimaan. Melkoista. Nyt toi kuuma tyyppi livisti sänkyyn. Taidan syöksyä perään ja vaatia sata iltapusua!


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kommentit (16)

Veera
Liittynyt2.9.2015

juu, ei tarvinnu lähtee ettimään nuorempaa, kun vanhastakin sai vielä noin tuoreen näkösen. :D

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Jopsu
2/16 | 

Samaa mielitä kuin Sari. Parta vanhentaa! Joten mahtava ssyntymäpäivälahja. Hinta on kyllä mukava, vaikka useamminkin kävisi.

Veera
Liittynyt2.9.2015

tommin kans mietittiin ihan samaa, et tuo hinta todellakin kannustaa käyttämään tätä palvelua useamminkin.

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

4/16 | 

No tuli komee!

Ihan loistavaa, että teidän viereen on tollainen paikka avattu. Tuo parranajohommahan on Suomessa tosi kuoleva juttu, vaikka se parturi-kampaamo kouluissa kaikille opetetaan. Pitäisi jotenkin buustata tuollaista enemmän, sillä kyllä miehetkin tuollaisesta hemmottelusta pitää. Amerikkalaisessa parranajossa käytetään vielä lämpimiä pyyhkeitä yms. joilla "haudutetaan" ensin kasvoja, että parta leikkaantuu paremmin. Päälle kunnon hieronnat parranajon ohella, todella rentouttavaa. Veitsellä ajo on vielä kaikista hellävaraisin tapa ajaa naamakarvat, sopii herkkä nahkaisillekin. :)

Veera
Liittynyt2.9.2015

ja nyt vielä kun parrasta on taas tullut tosi trendikäs juttu, niin soisi myös ammattimaisten palveluiden käytön lisääntyvän!

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Veera
Liittynyt2.9.2015

toi lopputulos onkin aika pitkälti sitä miltä se on tässä jo vuosikausia näyttänyt ennen tätä tursakekokeilua. :D

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

6/16 | 

Kyllä se parta vaan selvästi vanhentaa - olen huomannut sen myös oman mieheni kohdalla :). Upeasti on miehelläsi parta siistitty, todella taitavaa jälkeä. Mä ajattelin ensin tätä postausta lukiessani, että tuo koko lysti on varmasti maksanut sievoisen summan ja suu loksahti ihan auki, kun näin tuon 15€ :D

Veera
Liittynyt2.9.2015

Jep, mäkin todellakin odotin lystin makdavan enemmän ihan jo käytetyn ajan perusteella. Mut halpaa se oli! Jostain sentään pääsee vielä sillointällöin ilahtumaan, että on edullista. :D

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

7/16 | 

Ihan mahtava postaus, pussailutauot kunniaan! :D Parta kyllä vanhentaa huomattavasti, mutta niin parralla kuin lyhyemmälläkin sängellä on miehesi aika komistus! Täällä miehekkeellä on parta ja kun on vasta 23 niin hänelle se sopii, ehkä sitten vanhemmalla iällä vaadin sen lyhentämistä ;)

hanna
www.hannamariav.com

Veera
Liittynyt2.9.2015

Musta on kyllä kiva, että miehet voi parran kans vähän leikkiä ja muutella ulkonäköään vaikka se sitten jossain kohtaa vanhentaiskin. Eikä sitä nuorennusefektiä huomaa jos ei välillä ole ns. Vanhentava partamalli! :D eikä sitä vielä tiedä vaikka sun miehelle parta vanhemmitenkin passais!

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Ixu
8/16 | 

Minä en anna omalle ukolleni lupaa ajaa partaansa. Tai jos ajaa, niin saman teen minä hiuksilleni :-) mutta kyllähän tuolla mun ukolla onkin jo komea "ruokalappu"

Veera
Liittynyt2.9.2015

Itse en koe, että omaan ulkonäköön liittyviin asioihin olis kellään muulla mitään lupaa annettavana, joten kyllä tuo oma mies saa tehdä turpajouhilleen suun muulle ihan mitä haluaa, vaikka en esim täys parrattomuuteen ehkä kannustaiskaan. (Oon nähny se ilman mitn partaa kaks kertaa ja se oli kauheeta) :D

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat

Instagram