Oi, iskipä kerrankin HM+-malliston kuvat silmään ihan oikeasti todella positiivisesti. Kerrankin sellaisia kuvia jotka saavat minut näkemään plussa-malliston tuotteet oikeasti houkuttelevina. Tykkään kovasti kuvien retrosta värimaailmasta ja sen lisäksi vielä nuo itse uikkaritkin ovat todella kivan näköisiä. Malli Tara Lynnin upeutta puolestaan ei varmaankaan tarvitsisi erikseen edes mainita.

Tarjolla on tosiaan muutamia kivoja uikkareita kokoväliltä 44-54. Itse tykästyin sekä noihin pilkkukuvioisiin bikineihin, että tuohon kukkakuvioiseen uimapukuun ja tilasinkin ne itselleni kokeiltavaksi.Samaa niskasta sidottavaa mallia löytyy muuten myös mustana, jos ei kuosi innosta.

Kukkakuosisten kokouimapukujen kanssa tosin on omalla vartalollani aina se vaara, että näytän enemmänkin rantsussa metsästävältä 65-vuotias puumaleidiltä kuin omalta kolmekymppiseltä itseltäni. Olkilierihattu kukkakoristeella vielä kruunuksi, niin vaikutelma olisi täydellinen. :D Mutta ainahan sitä voi olla rohkea ja kokeilla. Jos vaikka näyttäisin viidakkouikkarissa edes puoliksi yhtä hehkeältä kuin tuo Tara Lynn, niin se voisi olla ihan keeper.

Mutta saa taas nähdä onko nuo uikkarit aina vaan liian pieniä mulle yläosasta. Ainakin viime kesänä kokeiluun tilaamani HM+ kokouimapuku oli malliltaan sellainen, että rintojen kohdalta olis ehkä riittänyt joku koko 52, mutta mihin ihmeeseen mä sen koko muun uimapuvun pistäisin rullalle? No, ei olis ainakaan ollut pelkoa mistään camel toesta, kun uimapuvun persus olis ennemminkin roikkunut polvissa. :D

Sininen röyhelöuimapukukin on varsin nätti, mutta soveltuu ehkä paremmin jollekulle sellaiselle joka haluaa hämätä lisää tavaraa ylävartaloon.

Muuten on kyllä HM+ tarjonta ainakin tuolla nettikaupassa edelleen melko tylsää, mutta kiva, että välillä joukkoon mahtuu jotain iloisiakin ylläreitä!

Mikäs on teidän uimapukutilanne? Joutuuko tänäkin keväänä lähtemään metsälle?

Itselläni on pari mustaa kokouimapukua, mutta jotkut bikinit olisi kiva löytää. Eli sama epätoivoinen etsintä on jatkunut jo useamman vuoden, tuloksetta. Kovin toiveikkaasti en suhtaudu jahtiin tänäkään vuonna. :P

Kommentit (4)

6/4 | 

Oi että, mä niin haluan tuollaiset pallobikinit! Olen muutenkin bongaillut viime aikoina tosi kivoja vaatteita noista plus-koon mallistoista, harmi vaan että olen itse "tavallisen" kokoinen. Miksei noita vaatteita vaan voisi tehdä joka koossa, miksi pitää olla nuo plus-mallistot erikseen?

Minulla on tänäkin vuonna bikinituskailu edessäni. Näköjään bandeau-bikiniyläosat ovat edelleen muotia ja ne eivät todellakaan näytä nätiltä yhtään isommilla tisseillä. Sama ongelma on noissa pikkuisissa kolmiobiksuissa. Tavallisten kauppojen kuppikoot ovat taas niin rajoittuneita, että en ymmärrä kuka löytää istuvia liivejä noista valikoimista.

Viime kesänä sijoitin bikineihin ja ostin kunnon biksut Funky Ladysta. Tänä vuonna olen sitten laihtunut sen verran, että ne eivät enää pysy päällä... Sinne meni sitten sekin sijoitus. Taidan uida koko kesän nakuna.

Mium
7/4 | 

Suosittelen Funky Ladya, sieltä saa biksuja hyvin monessa kuppikoossa, Lorellaa kannattaa kokeilla myös. Ellokselta itse tilasin juuri kokeiluun kolmet erilaiset. Ja mun koko on G85, joten ei ihan helpolla päästä täälläkään. :D

8/4 | 

Vinkki Jonnan blogista, Asoksella oli bikiniyläosissa monesta mallista isojakin kokoja. T: 65E :)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat

Instagram