Vierailtuani tammikuussa H&M:n showroomilla katselemassa kevät-uutuuksia, vinkkasin teille myös nettikauppaan tulossa olevasta Inclusive-mallistosta, jonka kaikki 20 vaatetta ovat saatavilla kokoskaalalla 32-54. Tuolloin osasin sanoa aikataulusta vain ympäripyöreän "maaliskuun alussa", mutta otin asiasta tarkemmin selvää ja ajankohta onkin jo varsin lähellä.

Naisellinen ja 50-lukua henkivä erikoismallisto tulee myyntiin H&M Onlineen 10.3. eli tämän viikon torstaina!

Kuten jo aiemmin totesin, niin kukkia, pilkkuja, röyhelöitä ja hempeitä värejä sisältävä mallisto ei tyyliltään ole minua varten, mutta täytyy sanoa, että ihan mielenkiinnosta tekisi mieli päästä sovittelemaan muutamia malliston vaatteita jotta selviäisi minkä mallisille tyypeille vaatteet on tehty. Toimiiko tuollainen mallisto oikeasti monessa koossa?

Inclusive_08

Inclusive_06

Mallisto sisältää myös alusvaatteita ja lupasinkin selvitellä, että millaisia kokoja rintaliiveistä on saatavilla. H&M:n markkinointi- ja viestintäosastolta vastattiinkin sähköpostiini pikaisesti ja vastaus oli ihan sitä mitä epäilinkin. Eli muun malliston laajasta kokoskaalasta huolimatta rintaliiveissä mennään melko perusmeiningillä. Inclusive-malliston rintaliivikoot kun näyttävät tältä: 70 ABCD, 75-ABCD, 80-ABCD, 85-BCD, 90-B, 95-B.Että ihan hyvä, ettei alusvaatteetkaan innostaneet minua sillä ihan vaan sellaiset + 3-4 kuppikokoa uupuu valikoimista. :D

Itse siis jätän väliin tämän malliston, mutta kaikki mallistosta kiinnostuneet lähes kokoon katsomatta ylihuomenna nettikauppaan väijymään!

Kommentit (13)

14/13 | 

Tuota minäkin olen ihmetellyt monissa vaateliikkeissä että miksi plus-kokojen rintaliivit on jotain 95B kokoa ehkä max 95D? ei vaan ymmärrä. Olisi kiva joskus ostaa 20-30 euroa maksavat nätit liivit vaatekaupasta, eikä aina mennä liiviliikkeeseen maksamaan liki kuuttakymppiä. Mutta onneksi on Change, kauniita liivejä isoillekin ryntäille :)

VelvetTear
15/13 | 

On kyllä varsin ärsyttävää tuo rintaliivien ettiminen Suomessa, itellä on semmonen kuppikoko ettei aina edes Changesta löydy kokoja (olikohan se viimeksi H-kuppi jonka ostin?). Että yleensä metsästän alusvaatteet ulkomailla joko Victoria's Secretistä jossa mahtuu suht "normaali" DD :D tai Englannissa Ann Summersista josta löytyy myös isoja kokoja.

bert
16/13 | 

Että ihan 95B :D Haha, oon kyllä joskus aiemminkin katellu H&M:n rintaliivivalikoimaa huvittuneena, mutta onpas tosi "inclusive" indeed... En tiedä oletko alusvaatteista joskus kirjoittanut, olen alkanut seurata vasta joitakin kuukausia sitten, mutta itseäni ärsyttää suuresti että monessa paikassa myydään kyllä hyvinkin isoja kuppeja, vaan ei riittävän suuria ympäryksiä; esim. paljon kehutulla Bravissimolla loppuvat 85-90:een. Tai jos suuremmilla ympäryksillä liivejä löytyykin, ne on sitten sellaisia löpsökuppisia malleja joita en voi sietää. (Tähän syyllistyvät mm. sekä Triumph että Change.) Mitä järkeä siinä on, että kun rinta suurenee, muotoilu vähenee?! Onneksi joistakin pullapuolten mallistoista löytyy meikäläiselle kovakuppisiakin malleja hintaan, joka ei itketä.

Ellenelle
17/13 | 

Kuten jo äskeisessä kommentissa, myös minä mainitsen Bravissimon.

Vaikka ympäryskoot eivät mene kovin isoiksi, kuppikoot ovat. Ja kun Suomessa yksistä (mahdollisesti vielä täysin samasta mallista) maksaisin n.100€ Bravin kanssa pääseen n.30€+. Ainoa vaiva on kerran sovittaa itselle hyvät mallit joko tilaamalla tai etsimällä samat Suomesta. Ja kun niitä J-kupin liivejä ei ihan joka kaupasta tule vastaan...

Mutta pitää katsastaa tuo Henkkamaukan mallistokin, kiitos muistutuksesta:)

18/13 | 

Mä en tuon malliston mainoskuvista tajunnut edes heti, että mallit ovat plus-kokoa. Eli ilmeisesti nuo vaatteet toimivat sitten koosta huolimatta.:)

J
19/13 | 

No ei nuo ihan "normaaleilta" isokokoisilta ihmisiltä vaikuta, lähinnä vaan pikkuisen isotissisemmiltä mallitytöiltä!

Meikäläisellä ei ainakaan ole tuollaisia tikkujalkoja, joiden kanssa kuvien mekkoja vois pitää. Eli sikäli jos mallisto on tuota HM:n nykyistä minimittaa, niin harmi! Ärsyttää jo muutenkin, ettei ko. liikkeestä löydy normaalia polvimittaista hametta, vain noita minejä. Ei siis mitään rehevimpien reisien peitoksi.

Liiviasiasta pitää muuten kommentoida sellaista, että yhtälailla ärsyttää, että myöskään yhdistelmää pieni ympärysmitta ja suuri kuppikoko ei tahdo löytyä. Itsellä on nyt, toki imetyksestä johtuen, kuppikoko F tai FF mutta ympärys 70-75, ja ainakin ruotsalaiset liikkeet tarjoavat imetykseenkin vain noita samoja kokoja kuin HM. Ei siis edes huomioida siinä, että ympärysmitta ei välttämättä hirveästi kasva (vaikka mulla toki hieman kasvoikin) samalla kun kuppikoko kasvaa!

inkku
20/13 | 

JESH! mä kyllä hurraan tolle rintaliivien koolle! Itselläni kun on varsin harmittava tilanne että kuppikoko ei ole verrannollinen rinnanympärykseen! Elikkäs isoa rinnanympärystä tarvitaan :) kiitos vinkistä!

Vera
21/13 | 

Haha, no juu ei kyllä kovin plus-kokoisilta nuo mallit näytä. :D Mielestäni ihan normaaleja naisia, vieläpä suht hoikilta näyttävät. Mutta niinhän se on, kun on normaalikokoinen, niin on jo mallimaailmassa plus-size. :P Mutta vaatteet kyllä näyttävät kivoilta, vaikka noita liivikokoja ihmettelen minäkin!

On kummallista kun rintsikoiden koissa ei ole ikinä yhdistelmiä pieni ympärysmitta+isompi kuppikoko... Itsellänikin on vaikeuksia vaikka kuppikokoni on vain C, mutta yläkroppani on muuten tosi kapea, ja ympärysmitoissa jopa 70 tuntuu välillä liian väljältä eikä liivit sitten istu hyvin. :/

Smirre
22/13 | 

Kiitos vinkistä! Kävin bongailemassa vaatteita heti aamusta ja muutaman ostinkin, Valikoima ei ole suuuren suuri, mutta tiedoksi kaikille: 15.3 asti HM:n nettikaupasta saa kaikista (ei ale) vaatteista alennusta 20 %!! Koodi on 9085.

23/13 | 

Mä nyt vissiin kommentoin vähän samaa ku muutkin, mutta jos nyt luen mitä muut on kirjottanu nii sit varmaan jättäisin tän kirjottamatta kun tuntuis että kaikki on jo sanottu :--)

Onpas todellakin pieniä noi rintsikka-koot, mulla ei tosiaankaan ole mitkään superisot tissit mutta on kyllä todellakin hankaluuksia löytää sopivia liivejä! Harvoissa malleissa on DD:tä ja siitä isompia ei sitten oikein löydykään, ellei ole valmis sitten panostamaan rahallisesti (johon mä en tällä hetkellä ole valmis!). =)

Ja sitä kans naureskelin että noi tulee myyntiin vaan nettikauppaan. Eikö läskejä tahdota liikkeisiin? Pöh pöh...

tuittutyttö
24/13 | 

harmi vaan että loppuu myös niin nopeasti. uudet rintaliivit olis kyllä ollut kivat. nämä hooämmän "plussa" koot eivät nyt paljon "plussaa" ole, mutta ainakin joku edes yrittää tehdä kivoja vaatteita vähän suurimmille, eikä aina niitä kauheita telttoja.

25/13 | 

Nauratti tuo suuri uutuus olla kokoja 32-54:seen! Vautsi! Minkähän takia ne liivit on pitänyt saada samaan kokoelmaan kun eivät kuitenkaan vastaa sitten vaatekokoja?

Tilasin tuon valkoisen neuletakin ja yhden mekon.

26/13 | 

Heh, juurikin äsken kokeilin kahta tilaamaani malliston mekkoa... Itse olen paksu päärynä-mallinen, mutta siinä onnellisessa asemassa, että rintaliivejä löytyy ihan joka kaupasta lähes aina (85C). Mekoista tuo valko-mustapalloinen silkkinen ainakin oli oikein hyvän pituinen ja muutenkin aika luksus...

Tapani mukaan vain taas aliarvioin kokoni, ja toinen tilaamani mekko oli liian pieni, tosin se oli niin lyhyttä mallia, että näillä tankkijaloilla ei se päällä olisi esiinnytty yhtään missään.

Mutta joo, HMn perus isot koot on järjestään ihan kauheita, eikä ikinä istu, nuo sentään oli oikein kivoja ja naisellisen oloisia. Kieltäydyn pukeutumasta harmaaseen säkkiin, vain sen takia, että olen reilusti läski, siinä näyttää ja tuntuu ihan kauhealta.

Tosi paljon kiitoksia vinkistä Inclusive-mallistoon!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat