Joo, ei se mummotukka ehkä olis ollu ihan mua varten, mut onneks siitä pääsi helposti eroon. Ja onneks teidän kommentit toi mulle paljon naurun aihetta nimpparipäivän kunniaksi. Buhahhaa.. Mä olen vähän sitä mieltä, että siellä muutama tais ihan oikeesti mennä lankaan. :D

Kuuman mummiksen alta kuoritui sitten jotain tällaista..

lyhyt_tukka_b

Se on lyhyt. Niin lyhyt, että ei vielä oikein edes meinaa asettua päätä pitkin. Mutta mulla on tosiaan tapana haluta aina vähän liian lyhyt tukka, joten tämäkin on parhaimmillaan sitten parin viikon päästä. Ja kyllä, tollanen mitta tekee musta ihan käsittämättömän pallopään (tai siis se ei onnistu yhtään piilottelemaan sitä tosiasiaa, että mulla on pallopää ja buldoggiposket), mut en anna häiritä. Meni niin hermo siihen reuhkaan tossa helteillä, että oli pakko tehdä tällainen ratkaisu. Tää vaan tuli kelien kannalta kuukauden myöhässä.

Jotta vältyttäisiin inttiinlähtöfiiliksiltä, ja pikkupoikamaisuudelta, näin lyhyt kampaus kaipaa tällaisella pallonaamalla kaverikseen roikkuvat korvikset ja kunnon meikin joko silmiin tai huuliin. Nyt ei siis kärsi lähteä aamuisin huitelemaan suoraan suhkun jäljiltä, vaan on pakko hieman panostaa, mutta eipä siitä taida haittaa olla.

Mutta ihaninta on, että tätä ei tarvitse juurikaan laittaa. Tai oikeastaan tätä ei tällä hetkellä edes pysty laittamaan juurikaan mitenkään. Antaa kuivua paikalleen (kestään. 3 minuuttia), ja sohii sitten hieman vahaan sotketuilla käsillä pikkuisen tekstuuria, niin se on siinä. Mä olen aina rakastanut tukkaa, jonka voi pestä samalla kuin naamansa.

Yks huono puoli tässä on. Mun kaapit on täynnä blogin kauttaa saatuja shampoita ja hoitiksia (siitäkin huolimatta, että olen jakanut niitä avokätisesti kavereille) ja tällaisella mitalla mä en ikinä kuuna päivänä saa yhtään pulloa kulutettua loppuun. Mutta se on just se ainoa tukkaprobleema jonka mä halusinkin. :)

Mitä sanoo raati tällä kertaa?

Kommentit (32)

35/32 | 

Sun yllä ehdottomasti rock! ;) Tosin näen kyllä nyt toisella katsomalla mitä tarkoitat.

Nena
36/32 | 

Blondi oli parempi ;D Eivaineskaan :)

Nätti tumma väri ja nimenomaan lyhyt sopii sulle.

Terveisin.Hamsteriposki

38/32 | 

Mä myönnän, että menin sen eilisen tukan kanssa ensin lankaan, vaikka se peruukilta näyttikin. :D Mutta tää toimii. Mun mielestä yksi ihanimmista jutuista ihan lyhyissä poikatukissa on se miltä se tuntuu. Ihanan karhea ja napakka. :)

Veera
39/32 | 

mun oma tukka on kyllä lyhyenä nimenomaan tosi pehmeä. ei tästä ohuesta laadusta saa karheaa oikein millään. :)

40/32 | 

Sait ainakin sitä kaipaamaasi huumoria takaisin blogiin tuolla edellisellä tukkapostauksella. =) Uusi tukkasi on todella hyvä. Sopisipa itsellenikin lyhyt ja helppo tukka ja olisipa uskallusta kokeilla jotain muuta kuin tuttua ja turvallista.

Veera
41/32 | 

sitä pitää vaan uskaltaa ja kokeilla. tukka kasvaa takaisin. ei saa tietää sopisiko uudet mallit jos ei kokeile. rohkeutta! :)

46/32 | 

musta lyhyt tukka kaipaa rinnalleen tummat kulmat kehystämään kasvoja, muuten hyvä look, mutta missä kulmakarvat... kuvaa kulmakarvojen kanssa hiukset ja kasvot eivät muuten natsaa yhteen!!!!!! :)

Veera
47/32 | 

mun meikkirutiineihin nyt vaan ei kuulu perus työaamuina nuo kulmat, kun niissä väriä kuitenkin riittää ihan omastakin takaa. Tiedän, et pitäis piirtää tuo korkea kaari paikalleen, mut olen minimoinut työaamuina meikkiin käytettävän ajan. Ja mitä tuohonkin kuvaan tulee, niin ylivalottaminen syö kulmia, ei ne oikeasti noin olemattomat ole.

JoJo
48/32 | 

Aavistelinkin, että ei voi olla :D Paitsi, et kyllä sulle vois sopia sellanen ihan platina, mutta paljo rokimmalla mallilla! Ja pyh, mikkä buldoggiposket?! Oot kaunis :)

-JoJo

Veera
49/32 | 

mulla itse asiassa hieman himottais kokeilla blondia taas yli 10 vuoden tauon jälkeen. tällaisena superlyhyenä vois vaikka toimiakin!

56/32 | 

Mieki menin lankaan, vaikka vähän mallia ihmettelin :--D

Tää on kiva, toisaalta voisin kuvitella sulle semmosen mallin mikä on eestä vähä pörröinen/irokeesimainen ja sivuilta aika siili ;)

Mutta näpsäkkä oot!

Veera
57/32 | 

no mulla on sellanen sivuilta lyhyempi ja päältä pidempi ollut tässä nyt eri variaatioina viimeisen kymmenen vuoden ajan vähän väliä, joten tää täysin lyhyt on ihan tervetullutta vaihtelua.

58/32 | 

En kyllä mennyt lankaan!

Leikkasin itselleni justiin tuollaisen hyperlyhyen mutta se on ihan blondi. Ja samat ajatukset, se kaipaa isot korvikset ja meikkiä, muuten sulautuu seinään!

Veera
59/32 | 

en mä niinkään seinään sulautumista pelkää, vaan sitä, että näytän liikaa pojalta. :D

60/32 | 

Jos vedät plondin nii pistä sellane lyhyt ja vaaleanpunainen niin kuin Pixie Geldoffilla. Sellainen on ihana. Laittaisin itselleni jos se vaan näyttäisi minun päässäni järkevältä.

61/32 | 

Nimen omaan näin! Pakko myöntää, menin lankaan ja tuiotin vähän aikaa edellistä vaaleaverikkökuvaa suu auki, pikkuveikkakin tuli jo pällistelemää että mitä se isosisko täällä oikeen suu auki istuu koneen ääressä :D Tämä sopii paaaaaljon paremmin :D

AinoS
63/32 | 

Söpis!!

Ja tukka on todellakin uusiutuva luonnonvara, toikin kasvaa tosi nopeesti ulos mallista...

64/32 | 

Jenniltä peukkua uudelle tukalle! :) Todella hyvännäköinen leikkaus ja sopii sinulle kuin nenä päähän. Poikatukat <3

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat

Instagram