Muutaman kuvan pikaterveiset Oslosta. Hengaillaan hotellilla suklaan ja siiderin parissa ja kohta piirretään silmät päähän ja lähdetään syömään ennen Amorphis-keikkaa.

Jouduin tosiaan viettämään useamman tunnin lentokentällä ennen lennon lähtöä ja meinasikin hieman pinna kiristyä, kun lennnon ilmoitettiin myöhästyvän ainakin 30-45 minuuttia. Koneeseen päästyämme kuitenkin selvisi myöhästymisen syy ja se sai kyllä kaikki matkustajat sulamaan hymyyn. Koneen alkuperäiselle kapteenille oli tullut kotoa soitto, että se olis synnärille lähtö nyt! Myöhästyminen johtui siis siitä, että piti odotella päivystysvuorosta töihin soitettu kapteeni puikkoihin. Oli kerrankin niin loistava syy lennon myöhästymiselle, että eipä tosiaan haitannut tippaakaan.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Päivä vietettiin haahuillen ympäriinsä serkkuni asunnon lähiympäristöä, jossa tuntuikin olevan aika mielenkiintoiset shoppailumaastot. Kerron niistä varmasti tarkemmin myöhemmin. Mitään en kuitenkaan ostanut, vaan olin puhtaasti katselutunnelmissa ja tyydyin vain ihastelemaan kaikkea vastaan tulevaa. Suurimmat hengenhaukkomiset aiheuttivat nämä alla näkyvät Marc by Marc Jacobsin huikeat kengät. Ne huutaa mun nimeä, mutta ne huutaa mun nimeä sen kokoisen hintalapun takaa, että on todellakin tyydyttävä vain pussailemaan tuota kuvaa.

20

Ilma on ollut tänään ihan upea! Muutama aste pakkasta, pilvetön taivas ja auringon kevyitä säteitä. Tarkeni aivan loistavasti heilua ulkona koko iltapäivä, mutta kyllä nenänpää oli kahvilaan päästyämme sen verran kylmä, että päädyin ottamaan talven ensimmäisen kuuman kaakaon. Tuli ihan olo kuin olisi ollut retkellä.

23

Mun serkku siis asuu täällä Oslossa, mutta päätettiin jo aikoja sitten, että asutaan ihan huvin vuoksi tämä viikonloppu hotellissa, niin hänellekin tulee vähän lomafiilis. Napattiin huone ihan keskustasta Oslo City Centre -nimisestä hotellista ja hyvältä vaikuttaa! Odotan innolla aamiaista.. Onneksi se on huomenna tarjolla yhteentoista saakka.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Nyt on pakko alkaa heittämään hametta ja Tomi Joutsen -paitaa niskaan ja ehostautua sen verran, että kehtaa ulos hotellista. Oon tulevasta keikasta ihan superfiiliksissä!

Keikalla kuullaan varmasti ainakin uusimmalta levyltä biisi Hopeless Days..

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat

Instagram